Erkekler eşleri giymesin istiyor ama giyenlere ağızları açık bakıyor. Kadınlar giymek istiyor ama hem eşleri hemde çevre baskısından çekiniyor, neden biz de bu bikiniler hoş karşılanmıyor?
Türkiye’de neden bu tarz bikiniler hoş karşılanmıyor?
çünkü burası Türkiye. ağaçtan tut, terliğe kadar bilimum nesne ve canlıdan tahrik olanların hatta kendini tutamayıp taciz de ve tecavüz de bulunanların ülkesi burası. kendim şahit oldum, kapalı bir kadına bile laf atma cesaretini kendinde gören yaratıklarla yaşıyoruz biz. iyi ki de hoş karşılanmıyor. çok kurcalamayın.
Yahu kardesim kadinlar ne istiyor ki ya.. artik bu edebiyati birakin.. yani bir kadin da bunu neden giymek istiyor yani yine kendisini guzel hissetmek icin mi.. her seyi turkiyeyi insanlarimizi karalamaya kullanmayin da.. kardesim esler buna izin vermiyorsa evlenme gez boyle.. niye bu kadar dert ediyorsun ki 😂😂😂😂
toplum baskısı, kabullenememe, bazı dogmatik konular, falan fişman türkiyedeki insanlar bu rahatlığa özgürlüğe kavuşabilmek için yurt dışına çıkıyorlar malesef
Giyen giysin yani banane bundan. Özgür bir ülkede yaşıyoruz. Ama sonucundan doğacak sapıklıklara vs. hazırlıklı olmaları gerekir bu tarz şeyler giyenler.
En İyi Cevaplar