turkiyede kadinlar neden boyle bikini giymiyor cevre baskisi mi yoksa vucutlarindan dolayi mi? kadinlar giyen var mı? beyler sizin tanidiginiz giyer mi?
Turkiyede kadinlar neden boyle bikini giymiyor cevre baskisi mi yoksa vucutlarindan dolayi mi?
Sankii dünyanın tüm kadınları bu fizkte de bir tek türkler şişko zaten.. Valla bu gün ceyda düvencinin eşini öperken attığı fotonu altındaki yorumları gördüm. Kadını kocasını dudaktan masumane şekilde öpüşü bilee linçlemişler. Bir arada bir ünlüyü yemek masasının üstüne kızı ile oturduğu için linçlemişlerdi. Cevabım gayet açık olmuştur diye düşünüyorumm
türk erkekleri başka erkekler gibi değil çünkü. bir sürü tecavüzcü pislik var. bahane olarak da "o kadar açık giyinmeseydi" diyenler var. sürekli laf atanlar var.
Türkiye de bunu anca turistler ya da Türkiye de yasayan yabancı uyruklular giyiyor. Boyle modelde bikini bulmak zor ya da pahalı sanırım.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Türkiye de yaşıyoruz. Biz bunu giyersek hakkımızda ne derler değil mi? Açıkcası insanların ne dediğinin bir önemi yok. Ben yazın denizde giyiyorum. Fiziğim müsait
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dünyanın birçok yerinde çalışmayan için sosyal yardım parası veriliyor Türkiye'de calismiyorsan sefilsin. spor yapma imkanları var ve estetik Uygun fiyatları evde duran iş bulamayan kızdan ne bekliyorsunuz abazanlar