Kaliteli bir otelde veya yurt dışı tatilinde, bir Türk kızının erkek arkadaşıyla ya da arkadaşlarıyla gittiği tatilde bunun gibi tanga bikiniler giymesi normal mi yoksa ayıp mı? Bir de bunları giyen kızlar ölçülü, hanım hanımcık kişiler olamaz mı?

Kaliteli bir otelde veya yurt dışı tatilinde, bir Türk kızının erkek arkadaşıyla ya da arkadaşlarıyla gittiği tatilde bunun gibi tanga bikiniler giymesi normal mi yoksa ayıp mı? Bir de bunları giyen kızlar ölçülü, hanım hanımcık kişiler olamaz mı?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bi sıkıntı göremedim gayet normal
nasıl yani normal? çok açık ve iddialı bikiniler bunlar, insan nasıl giyer ki bunları arkadaşlarıyla ya da ailesiyle gittiği bir tatilde?
Ne var arkadaşları ve ailesiyleyse gayet normal
ya ama baksana ilk bikiniye ne kadar açık, yok gibi bişey arkası. bi kız nasıl rahat edebilir ki bununla?
Edilir gayet
ya nasıl edilir, göz bu kayar yani illa ki, baksana arkası yok gibi. ailece gitseniz tatile, kuzenin falan yanında olsa nasıl rahat edebilirsin, güneşlenip denize girebilirsin bunla?
normal
nasıl yani normal? çok açık ve iddialı bikiniler bunlar, insan nasıl giyer ki bunları arkadaşlarıyla ya da ailesiyle gittiği bir tatilde?
sanane
burası soru sorma yeri, g. zekalıca cevaplar verecekler siteye hiç üye bile olmasın!
gayet normal
gayet normal bikini gibi giyip çıkıyorsun hiçbir şey olmuyor
ya ama baksana ilk bikiniye ne kadar açık, yok gibi bişey arkası. bi kız nasıl rahat edebilir ki bununla? düşünsene ailenle tatile gitmişsin, erkek kuzenlerin falan da var. nasıl güneşlenebilirsin, nasıl yürürsün, oturup kalkarsın bununla yanlarında?
güzel kardeşim bak giyiyoruz işte bişey olmuyor. Yürüyorsun sorun yok. Sorun olsa giyen olmazdı
e ama insanın ister istemez gözü kayar. yani farketsen kuzeninin elinden olmadan gözünün kaydığını, baktığını falan nasıl hissedersin, ne düşünürsün?
baksın suç değil bakmak
e bakması beğendiği, etkilendiği, büyük ihtimalle tahrik olduğu anlamına geliyor ama?
her bakan tahrik olmaz
buna kız saflığı ya da salağa yatması diyoruz işte :)
tabi
peki dürüstçe söyler misin, kuzenin baktığını ve etkilendiğini hissetsen ne düşünürsün? seni beğenmesi ve etkilenmesi hoşuna gider mi belli etmesen de ona?
gizli soru sorana göre baya çenen açık yorumlarda
Sen de işine gelmediğinde kaçak güreşme konusunda hiç fena değilsin ;)
gizlileri takmıyorum
Normal.
Giydiğinde neden gözüne batıyor?
ya ama baksana ilk bikiniye ne kadar açık, yok gibi bişey arkası. bi kız nasıl rahat edebilir ki bununla?
Ben edemem başkası eder bence
Yani
yani insan nasıl rahat eder bunla diyorum, giyilir mi böyle bişey diyorum