Tanga bikini bilindiği gibi batılı ülkeler de ve birçok ülke de en çok tercih edilen bikini türü ama müslüman ülkeler de sahiller de bunları bir türk bayanın giymesi ayıp olarak görülüyor veya kızlarımızın alışık olmadığı bir durum. Peki Türkiye de bu bikinilerin giyilmesi ayıp mı?
Türk bayanların Sahil de Tanga Bikini giymesi ayıp mı?
Allah aşkına bu nasıl bir düşünce yapısı? Batı ülkelerde yaşayanlar da insan, bizimkiler de insan! Ne yapsın kadınlar kazakla mı gitsinler? İstediklerini giyerler. Siz bir tek şort giyiyorsunuz o da suya girip çıktıktan sonra ya*ağın uzunluğunu bile belirleye biliyoruz resmen! O ayıp olmuyor, bizim g*ümüz gözükünce mi ayıp? Bu düşünceyle yaşanmaz ya!
Soru sordum görüşleri belirlemek istedim ayıp diyen var demeyen var. bana kalırsa değil erkek adamın malı meydan da ise kadının ki de meydan da olsun derim :D ama işte hande abla memleket de zihinler değişmeli
kusura bakma profilize tıklayıp da bakmadım bile baksam demezdim asla kusurumu af görün isterseniz amca deyin hak ediyorsam eyvallah! bende ufak değilim zaten lütfen özür dilerim
Hande Hanım ben turizm de çalışıyorum biraz da esnaflık yaptım her önümüze gelen bayanlara saygı mahiyetinde abla diyoruz tabi aslında biraz saçma ağız alışkanlığı ama sizin bana amca demeniz de bir sakınca yok aramız da baya bir fark var.. :D
Türk olmak tanga giymeye engel değil Sacma sapan konuşmayın Her insan istediğini gixmekte özgürdür!! Plajda ayiplayacak olan evinde otursun Mk dar kafaliları!
vallahi abi bilmiyorum :D dubai de mesala çıplaklar sahili varmış sadece batılı zengin kadınlarla arap şeyhlerin eşleri giriyormuş yani halka kapalı günah yani
zevk kişiseldir. mesala muhafazakar dindar insanlar giymeyi ayıp karşılar. bazı muhafazakar şeriat ülkelerinde bunun cezası çok ağır ama şükür ülkemiz de öyle bişe yok sadece zihniyet birz geri :D tabi isteyen gezer femen kadınlar bile eylem yapabilir
aslında sistem öyle gerektiriyor gibi bide müslüman bir ülkeyiz hadi rusları ve yabancıları geçtim bizim kızların giymesi olay yaratabilir ama derler ya erkek adamın malı meydandadır :D ERKEKLER GİYSİN O ZAMAN
hatıladığım kadarıyla bir iddaya göre dubai de çıplaklar kampı varmış sadece hristiyan batılı kadınlarla şeyhlerin eşleri girebiliyor muş halka kapalı yani
ayıptır söylemesi ben d egittim de. şaka tabi... işte öyle cahal olduğun nasıl da belli. ülkene laf atıyon hmn. üstelik 90 lı yıllarda mı ne açılmış. antalya avratlar plajını görmedim biliyom
En İyi Cevaplar