Omuz hizasından taşmıyorsa sorun yapma bence. Bir çok kişi bu görüntüye ulaşmak istiyor etrafta. Konu onlarında basenlerini büyütme isteği değil tabii ki ama eklediğin fotoğraf cidden güzel ve seksi görüntü sergiliyor.
Belden oturmalı pantolonlar tercih etmelisin, ayni problem bende de var. Basen bölgesinin fzzla olmasi genetik faktörlerden dolayı, mesela benim halam oyledir ve ona çekmişim. Basen egzersizleri yapabilirsin, onun disinda bol bol yürüyüş yap gercekten cok etkili. 1 hafta sürekli. yuruyerek beni sıkan pantolonun içinde cok rahattım.
Tek çare sanırım yağ kırdırma gibi yöntemler. Çünkü istediğin kadar spor diyet yap genetiği değiştiremiyorsun. Bir arkadaşımın da geniş basenleri vardı kilo verdi spor yaptı olmadı en son o tarz bi işlem yaptırdı incecik oldu
Aynı benim basenlerim gibi seni çok iyi anlıyorum :D Benim de belim ince ama aldığım pantalonlarda terziye gidecek kadar bir genişlik olmuyordu. Bende sorun olay şey çoğu pantalon modelini bu yüzden yakıştırmıyordum üstü tam yapışıp altı bol kalıyordu
Bölgesel zayıflama yoktur. Yağ oranını düşür, full body ağırlık ekzersizi yap, günde 500 kalori açığı çıkar. Şimdi çakma latin amerikalı görüntüsü var ama 5 yıl sonra koca karı görünümü olacak ve aşırı sarkma ve buruşukluk başlayacak.