En başta şunu söylemeliyim ki herkesin kusuru olduğunu unutma, boş yere de kendini üzüp sıkıntıya düşme. Bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur. Mesela bir örnek vereyim; aylarca spora giden bir erkek düşün, iyi güzel vücudu kas yapmış olabilir, fakat bazı erkeklerin göğüslerindeki yağlar fazladır, ne kadar spor yaparsa yapsın kadınlardaki göğüs gibi hafif büyük gözükmez mi? E hani sen o kadar spora gittin, bunu yok edemedin mi demezler mi? Sağlığına dikkat et, sağlıklı besinler ye, biraz kilo ver, yağlar ancak böyle gider, kilo verdiğin halde gitmediyse, kremlere felan da inanma. Lazerlipoliz denen bir şey var, durumın yeterse git hastaneye yaptır derim ki ben bunu yaptırmış biri olarak söylüyorum. 19 yaşındayım ve dizimin üstündeki yağları aldırdım. Saat sabah 9'da gittim. 10'da işim bitti atladım arabama okuluma gittim. Lokal anestezi altında yapılıyor ve acı hissetmedim. Umarım istediğin gibi olur :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Basen değil o bildiğin bacak. bisiklet sürebilirsin. bacağını yor iyice işte yürü falan. ama kas yapma ihtimali de var.
03 Yorumla
Soran+1 yılzayıflatablrmym canım yaa peki kötümü duruyor kendmi hiç çekici hissedemyrm
Soran+1 yılsaol canım inş.eritirim zayıf kızları görnce özenyrm teşekkürr ederm
+1 yılher yoruma YAAAA yazmışsın noluyo kim yağ sokmuş oraya buraya anlamadım ?
01 Yorumla
Soran+1 yılmoralim bozuk baksana bacaklarm kalın=(
+1 yılbiraz daha eritebilirsen çook çekici olursun bence...;)
116 Yorumla
Soran+1 yılböyle hiç çekicilik yok mu peki eriri inş.spor yapcam
- +1 yıl
var elbette tabi ama dediğim gibi olursan daha bir çekicilik katacağina eminim ;)
Soran+1 yılaynen zayıflatcm biraz daha saol mutlu oldum=)
- +1 yıl
Rica ederim ;) bu arada boy kaç?
Soran+1 yıl1.64 boy 57 kilom:D
- +1 yıl
Gayet ideal bu arada bacakların çok güzelmiş ;)
Soran+1 yılyalancııı:D
- +1 yıl
Asla yalan değil... Görmeyi bilen gözler yalan söylemez canım ;)
Soran+1 yılsamimiyetne inanıyorum o zamn çok teşekkürrlr=)
- +1 yıl
Rica ederim küçük hanım o sizin güzelliğiniz...;)
Soran+1 yılsaolunn:D
- +1 yıl
;)
Soran+1 yılyaşm 21:D
- +1 yıl
himmm harkuladesin ;)
Soran+1 yılsaolunn=)
- +1 yıl
Rica ederim ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
resim sana ait ise mükemmel görünüyor birşey yapmana gerek yok
16 Yorumla
Soran+1 yılevet benmde kendmi seksi hissedemiyorum çok kalın geliyor saolun
Soran+1 yılsaolun teşekkürr ederm azcıkda olsa mutlu oldum bazıları öyle diyor sevnyrm bazılarıda çok kalın felan diyor saolun
Soran+1 yılçok teşekkürr edermm saolun bende çok kalın diyorum aslında ama güzel durması sevindrdi beni teşekkürrlr çok incesiniz.
pepe balonunda sek çok iyi sonuçlar elde edersiniz
:D17 Yorumla
Soran+1 yılzayıflarım inş.canım psikolojm bozuldu
Soran+1 yılkendmi beğenemyrm ne giysem bacaklarıma yakışmıyor gibi geliyor ortamlardn hemen kaçasım geliyor ve zayıf kızlarn yanında durmak bile istemyrm bu bacaklarla canım=(
Soran+1 yılben sıkıyım yaa hadiseye benzetylr işte bacaklarmı eski haline ama ben ince kızlara heweslenyrm:D
Soran+1 yılsaol tatlım=)
Gizli Üye(36-45)+1 yılspor yap. özellikle gunde 1 1,5 saat ritmik yuruyus (postacı yuruyusu gibi)
03 Yorumla
Soran+1 yılinş.gider balıyorum yürüyüşe sbhları artık teşekkürrlr peki çok mu kötü gözküyor hiç çekicilği yok mu yaa
Cevap sahibi+1 yılOlmaz olur mu elbetteki var. Ancak sen rahatsız oluyorsan bana degil sana nasıl gorundugu onemli. Guzel yani aslına bakarsan...
Soran+1 yılsaol teşekkürr ederm birazck çok değilde azcık incelsin istyrm çnkü yüüzm süper vücut ölçülerim süper tek sorun bacakalrmn kalın olması oda azcık incelnce mutlu olcam teşekkürr ederm.
+1 yılbu nasıl baldır mk ahaha bbw sevenlere fantazi tarzı bişi :AsD:ADS:
013 Yorumla
Soran+1 yılhiç mi seksi olamam ben yaa üstüm ince bacakların maşallahı var aslında 57 kiloyum düşün yaa
- +1 yıl
taş gibi taşş seksii olup ne yapıcan allasen bizim türk milleti o kadar abazan ki seni görenler filinta falan diyodur :D:D:D çokta itici değil yaa pantolon giy ama etek giyme bence özellkle bu nasl bir etek kanka
Soran+1 yılbazıları çok güzel diyor bazıları çok kalın ama ben üzülüyorum yaa çekici gelmiyordur diye utanıyorum bile kalınlıgından
- +1 yıl
bence çok tatlı tam ısırmalık ahaha :D utanıcak ne var be sende abazan erkek çok bulursun beğenen sıkma canını sadece erkek arkadaşn beğensn yeter başkası beğennce ırıspı derler
Soran+1 yılben abazan erkekmi beğensin istyrm saçmalama o kadar mı vahim durumum
- +1 yıl
ahahah :D valla tam ısırmalık yaa :D ısırası geliyo insanın
Soran+1 yılo zamn seksi ahaha sevndm :D
- +1 yıl
:D bu kadar neye sevneden anlamadm mk versen herkes nefessiz sker zaten sen neyn derdndesn anlamadm
Soran+1 yılçekici ve güzel durdugna tabkde:D
- +1 yıl
hiç alakası yok bizim ülkemzde kalbi atsın yeter felsefesi var sen neden meraklısın bu kadar vermeye onu anlayamadm :S:S
Soran+1 yılgüzel dursun istyrm vermeyi değillll=)
- +1 yıl
ama böle giyinirsen millet seni verici sanar kamile :D
Soran+1 yılöyle gynmyrm zaten kot kazak gyrm ki hep =)
Halı sahada maç var akşam gelsene...Duran topları sana kullandırırız...
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar mı kötü üst tarafım zayıf ama bacaklarım kalın yaa
Soran+1 yılsormak için koydum inş.düzelir saolun
+1 yılbence normel ıyı yanıı hayal edıyorum şu an canlandrdım bıle ınanınmazsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence basen kızlara yakışıyo gayet normalsn hç takma incelmek için uğraşma takılıcak bişey yok.)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbölgesel zayıflama kremleri satılıyor TV kanallarında. yemin ediyorlar işe yarıyor diye...
011 Yorumla
Soran+1 yılhiç denemedm öyle şeyleri spor yapcam çok mu kötü sence?
Cevap sahibi+1 yılne desem bilmem ki... serde centilmenlik de var...
Soran+1 yılgerçekleri de ben alınmam asla=)
Cevap sahibi+1 yılişin gerçeği o resim pek kadın resmine benzemiyor. basenli biri gibi görünmüyor çünkü. bacaklar kalın. erkek bacağı gibi biçim olarak. kusura bakma yanılıyor da olabilirim.
Soran+1 yılohaa şuan yıktın beni yaa bildiğin bayan offf=(((
Cevap sahibi+1 yılhani alınmazdın ?
Soran+1 yıliyide erkeğe benzettn yani bildiğin bayan erkekle ne lakası var güzel ya da çirkn deseydn yaa erkege benzetlmek üzer tabkde?=(
Cevap sahibi+1 yılkıyamam.. özür... ama napiim çok erkeksi fotoğraf... ben tecrübeliyim bu konuda bilirkişiyim...
Soran+1 yılyaa erkeksi bu kadar dolgun kalın bacak olurmu hadisedemi erkeksi yani kalındı bacakları ne alaka
Cevap sahibi+1 yılpeki.. özür...
Soran+1 yılözür dilemene gerek yok sadece çekici dursun istyrm kalın tamamda kum saati tipindeym hadisennkide kalın o seksyken benmki niye erkeksi duruyo ühühü=)
+1 yılohaaa roberto carlosunkilerdeeeen
41 Yorumla
Soran+1 yılçok mu kötü yaa hiç çekici hissedemiyorum
+1 yılbisilet sür
24 Yorumla
Soran+1 yılgider mi ki yaa
- +1 yıl
kesin çözüm
Soran+1 yılinş.canım saol
- +1 yıl
Bisiklet kalınlaştırma yapıyor bende öyle oldu
+1 yılbende 57 kiloyum ama boyum 1.75 olduğundan böyle durmuyor bende
01 Yorumla
Soran+1 yılboydan kurtarıyorsn bide bacakalrm direk kilo alıyor benm üstüm incecik canım
- Eğitim & Kariyer konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılYeterli, zira bunlara sahip olmayanlar da var..
07 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü geliyor etek giymez oldum yaa=(
- +1 yıl
Anlıyorum. Göreceli bir durum.
Soran+1 yılbir erkek olarak sizce çok mu kötü duruyor
- +1 yıl
Ben kötü bir görüntü görmüyorum..
Soran+1 yılsaolun moral oldu
- +1 yıl
Moral amaçlı belirtmedim, gördüğümü söyledim sadece. Rica ederim.
Soran+1 yılteşekkürr ederm =)
squat yappp en iyisidirr ;)
05 Yorumla
Soran+1 yıltatlım zayflatrmı bacaklarmı yaa
Soran+1 yılbacaklarm zayflasn istyrm canım şekle sonra girerm:D
Soran+1 yılyapcam hepsini uygulucam saol canım
+1 yılben göremedim resimm falan
00 YorumlaNe güzel dikdörtgen kadın
010 Yorumla
Soran+1 yılkum saati diyorlar üsütüm belim incecik bacaklarım dolgun hadise gbym zayıflamadan önceki hali
Soran+1 yılbu fotoya bakınca seksimi diyorsunuz ben işre kendmi hiç öyle göremyrm herkes incecik ne giyse yakışıyor benm bacaklar saolsun bşy giyemyrm
Soran+1 yılbence zayıflar güzeldir bak hadisede böyleydi incecik oldu ne güzel:D
Soran+1 yılseksi diyosun yani saol mutlu oldum
Soran+1 yılsaoll=)
+1 yılresim koymayaydın iyiydi
01 Yorumla
Soran+1 yılbu sitede böyle olmuyor mu yaa direk sorsam nasıl anlıcaklar kii=(
3-4 kilo verirsen düzelir
00 YorumlaKarıncaya fil bacağı takılmış gibi.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok mu kötü nasıl zayıflar yaa
Soran+1 yılo kadar mı kötü yaa inş zayıflarm denicem off bıktım valla
kötü durum rejimi yürüyüş ile destekle
03 Yorumla
Soran+1 yılgidermi dersin
Soran+1 yılsaol canım teşekkürr ederm uygulucam bunları
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacakların kalınmış bayağı tempolu yürüş yap
010 Yorumla
Soran+1 yılcanım nefret edyrm artık bıktım gidermi peki yaa üstüm ince hadise gibiyim düşün yaa<
Cevap sahibi+1 yılhadise nasıl zayıfladı ama azim edersen olmuyacak yok spor salonu yazıl yaza kadar verirsin
Soran+1 yılinş.veririm canım yaa çok moralim bozuluyor bıktım valla
Cevap sahibi+1 yılmoralini bozacak bir şey yok dikkat etmezsen daha almaya müsait gibisin oyüzden bol spor diyet tamamdır ya da bana ver birazını :D
Soran+1 yılsaol canım çok teşekkürr ederm çok incesin al snn olsun valla:D
Cevap sahibi+1 yılbenimde en sevdiğim yer bacaklarım :D
Soran+1 yılahh benmde öyle olaydı keşke ne güzel canım zayıfsa kıymetni bil:D
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum birazda genetik aslında yaşında küçük takma verirsin istemek önemli
Soran+1 yılsaol tatlım aynen zayıflıcam teşekkürr ederm:D
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım
+1 yılsen çekici değilsin...
020 Yorumla
Soran+1 yıloff çok üzülüyorumö=(
- +1 yıl
seksisin
Soran+1 yıleminmisin ben hiç seksi gelmiyorum yaa bu baldırlarla=(
- +1 yıl
dur bir daha bakıyım uzun uzun sonra sölicem alıcı gözü ile :)
Soran+1 yılbak bakalım=(
- +1 yıl
hım evet dikkat edince bacaklarının iri oldugunu farkettim bunu hani kondusyon bisikletleri varya onun önünde yuvarlak bişey var böle kalçlarını sağa sola ceviriyorsun dışarda parkalardada var bundan çalışabilirsin bu basenlerini küçültür bence
bunu kendin çinmi istiyorsun onun içinmi ?
Soran+1 yılkendm için peki bu şekildeyken hiç çekici gözükmüyormuyum ben dogru cevap ama herşeye açığım
- +1 yıl
erkek ler senin bacaklarına bakmaz seks için senin seks isteyip istemediğine bakar sen seks istiyorsan çekicisindir istemiyorsan dünyanın en güzeli olsan çekici gelmez erkeğe
Soran+1 yılevet de sonçta bacaklarda önemli yaa bak hadiseye kadın bacakalryla ünlendi herkes seksi diye niye diyo onun için:D
- +1 yıl
sadece bacaklarla olmaz o iş hadise bir bütün olarak seksi konuşması dekoltesi ona özenme kendin ol seksilik ona ün şöhret katıyor sana ne katıcak ?
Soran+1 yılözenmiyorum tabikide yaa bende aslında bir bütün olarak yüzüm fizğim dekoltem süper ama tek sorun bacakalrmn kalın oluşu
- +1 yıl
bacakların sorun değil sorun kafanda başlıyor ve bitiyor herşey kafanda çokmu felsefi oldulan
Soran+1 yılöyle oldu evett:D
- +1 yıl
benim resimdeki kızın bacakları nasıl mesela onun yerine sen çıksan oraya bence sırıtmaz bacakların :)
Soran+1 yılbu kız zayıf yani bacakalrı bence güzel benmkineden zayıf çnküü:D
- +1 yıl
sen kaç kilosun
Soran+1 yıl1.64 boy 57 kiloym
- +1 yıl
52-54 kilo olursan bacaklarında düzelir son noktayı koyuyorum okay başka isteğin
Soran+1 yılsaol canının sağlıgı yorumlar için teşekkürrlr =)iyi günler..
- +1 yıl
oooo saat 5 olmuş ben kaçar iyi günler
+1 yılSeni begenen her halinle begenir meraklanma sen ;)
00 YorumlaBACAK EGZERSİZLERİ YAP HERGÜN :))
00 Yorumlabiraz fazlalık var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat