Merhabaa 1.60 boyum 57 kiloyum. belim çok ince fakat bacaklarım kalın. özellikle de alt bacak yani baldırlarım. kas değil tamamen yağ. diyet ve bir kaç egzersiz yaptım ama işe yaradığını sanmıyorum. lütfen yardımcı olun...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu an diyeti bırak, dengeli beslen ama egzersize odaklan. Yoksa bacakların çatlayabilir, iğrenç. Sıkılaştırma için bir şeyler yapmalısın tabii ama bacak genetiğede bağlı. Genetiğin ince değilse o değişmez.
Diyet derken çok sıkı bir diyet yapmıyorum günlük en fazla 1700 kalori bazen 800 kalori alıyorum sağlıklı şeyler yemeye dikkat ediyorum termal tayt almayı düşünüyorum aslında sıkışaltırsın diye ama kararsızım çok teşekkür ederim yorumun için 😊
Bu tayt ile olacak bir şey değil, sıkılaştırma için özel bir egzersiz planın olmalı.
Kaslanmak istemiyorsan amacın yağ yakmaksa bir harekati çok sık yapılması gerek diye biliyorum
Hangi hareket
Adlarını bilmiyorum netten bakabilirsin bacak hareketlerine
Uzun süreli egzersizler yapman gerekiyor
Bildiğiniz egzersiz var mı
ince bel büyük kalça... her erkeğin hayali... bence karışma :)
kalça demiyor baldır diyor yağ diyor
@-DLR- olsun kalçayı illaki etkiler... kalça minik baldır kalın olacak değil...
Çokmu bayiliyoesunuz yağ dolan vicudlara? kadin sırf yağ diyor hayir sıkı sevsen anladim 😖
Evet hafif kalça var ama baldırlarım kötü duruyor onları inceltmek istiyorum kilolu gösteriyor beni
@-DLR- aynen yağ çünkü sert değil yumuşak
kime göre neye göre... bana göre güzel bir görüntü...
Sen objektif bakmiyorsun aklinda kurdugun hayalle yoneliyorsun ama sandigin gibi degil sıkınca falan selülüt oluyor hep yağ sallaniyir ama sen bilirsin
@-DLR- tamam sen haklı ol... sen nasıl bakıyorsun olaya? sen nasılsın?
Benim vicudum şu an konuya dahil değil ki bu konunun benim vicudumla alakasi yok şuanlik? Ben olaya nasil baktigimi kac kere beyan etmişim zaten yağlı bir vucuda bazi erkeklwr cekici bakiyor olabilir oda sizin tercihiniz
@-DLR- görüntüye bakıyorum... içte yağ mı kas mı var o çok önemli değil benim için :)
Ama şu an kizin bir fotografi yok kimi vardirki aslinda yağli ama toparliyici bir vucudu olan. Kimi vardir yağli ama vicudu sarkan. Tek bir yonde duşunme. Belkide bu kız toparliyici bir vucuda sahip ama resmini dahi gormedik :)
@-DLR- sen de mi merak ediyorsun kızı :)
Merak ettigimi soylemedim?
@-DLR- etmediğini de söylemedin :)
Merak etseydim soylerdim zaten etmediğimi soylemediğims gore etmiyormuşum demek
@-DLR- sen sorandan çok sardın konuya... hayırdır?
Sarmadım sadece gelen yanıta cevap veriyorum? 🤔 İyi geceler
@-DLR- iyi geceler... :)
@-DLR- Sen objektif bakmiyorsun aklinda kurdugun hayalle yoneliyorsun ama sandigin gibi degil sıkınca falan selülüt oluyor hep yağ sallaniyir ama sen bilirsin. Evet aynen böyle oluyor peki nasıl inceltebileceğim hakkında fikriniz var mı
Tatlım bol bol squat ve baden eritme egzersizlerini 3 er set halinde 30 ar kez her gun yap 5 ayda fix bir bacagin olsun
Spor ve diet ama doktor kontrolünde
Baldıra oturan yaglar erimez malesef
Peki sıkılaştırmak için ne yapabilirim
Spor ama zamanla oda salar
Peki teşekkürler
🙏🙏
Dogruysa dedıgın gıbıyde harıka derımm
Kardiyo yaparak
Squat yap
bemce abartmasanız
Abartmıyorum baldırlarım çok kalın duruyor
sen gibisine böylesi iyi yakışır
Benim nasıl olduğumu nereden biliyorsunuz gerçekten insanlar belimin ince olduğunu görmüyor baldırlarım öne çıkıyor ve kilolu görünüyorum
baldırları. kalın
kızlar tam çekici
eksiksiz
Kişiye göre değişir ben ince baldır seviyorum böyle kendimi kötü hissediyorum
iyileş bence
gecenin en güzel haberi
bu olmalı bence