AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
Param yok yinede şişmanım. Para ile alakalı değil seninki 😂😂önce onu bil
Aynen öyle haklısın
Çok güzel gorunuyorsun bence yüzün d e çok güzel biliminde çok hoşuma gitti
👙 bikinin
Herkes insanları bir kalıba sokuyor. Yıl oldu 2021 bundan vazgeçin sevgili arkadaşlar, erkek veya kız farketmiyor bu düşüncesizlik. Vazgeçin lütfen başka insanların hayatına burnunuzu sokmaktan.
Iyyy midem kalkiyor su dubalardan kardasim madem dubasin git hasema giy
@öylexinebiri bis yapma ayi... brnim ne kadar yakışıklı oldugumu yuzlerce kadin bizzat söyledi. Simdi kapa ceneni
Seni kandırmakta basit demek ki canım😂
@öylexinebiri yaa bi s.. git bir dubadan beni begenmesini beklemiyorum hatta mumkunse beğenme. Ve kapa çeneni
Beğenen yok sen gereksiz havalara girmişsin kanka😂
heyecansız abi bana da laf atmaya kalktı bu en az 80 kilodur kesin
Boyum 1.72 kilom 53 ama sizin tabirinizle duba olsamda hiçbir sorun olmazdı😂
@KSninMeraklıErkeği sallamaya bile değmez bunlari gorunce kafani baska yere cevir yoksa kusarsın
Ne güzel iki gereksiz birbirini teselli ediyor güzel bir tablo😂
@oylexinebiri boy kilo olarak aynıyız ben de 172'ye 53😀
@mspsmsğzmxş ne güzel 😃
Seni öldürmek günah değildir kesin
Knk milleti umursama ama sadece bir dost tavsiyesi olarak algıla. Bence spor yap ama bunu millet için değil kendin için yap
Böyle videolar resimler paylaşarak susturabilirsin bence. onlara neymiş senin fiziksel görünüşünden bırak deli olsunlar
Millet için yaşamıyorsun kendin için yaşıyorsun kim ne derse desin onlara ne geçimini onlar mı karşılıyo? Kendin için yaşa kendin için öl 😁
Ablam fotoda ki sensin sanırım? Açık sözlü olayım, biraz kilolusun ama uzun bir çalışmayla fit bir vücudu hakedeceksin.
https://voca.ro/142YKRVgpepq
amaan ne takıyosun ya insanları zayıf olsan da çok zayıfsın kemiklerin sayılıyor diyecekler takma sen nasıl mutluysan öyle giyin
Kimseyi susturma gibi bir şeyin peşinde olma madem ki paran var yiyosun denenleri kulak ardı edeceksin... ayrıca paran varsa var görgüsüz bize ne...
Oooooaaaaa
Nee
O insanları susturmakla uğraşmanı tavsiye etmem. Spor yap, stres at, hayatı yaşa. Verebileceğim tek tavsiye bu.
İnsanlar konuşur, insanlar kıskanır. Kafana takma, ağızları bez de değil büzesin. Konuşur konuşur susarlar.
Ama sen bile bile lades etmişsin
Tamam kabul insanları rencide edenlere karşıyım ama seninde toplum yapısını biliyor olman gerek
Herkese açık bir platformda olmayı seçiyorsanız eleştirileri lincleri kabul edeceksiniz. Ben anlamıyorum yani o kadar insanın aynı şeyi düşünmesini bekleyemezsiniz. Fame olmak uğruna herşeyi yapıyorsanız sonuçlarına da katlanirsiniz
Görüntü kirliliği suç sayılmalıdır. Plaj gibi turistik yerlerde şişman kimseler için onları başkalarının görmeyeceği özel alanlar yapılmalıdır.
Görmek istemeyen bakmasın kardeşim zorla mı baktırıyorsun bu ülkede özgür irade bir yere kadar insanlar bayılıyor milleti eleştirmeye
Benimde param var yiyorum ama kilolu değilim yani paraya bağlama olayı.
Paran varsa spora git diyetisyen git. şişman insanlar cidden göz zevkimizi bozuyo
Şişman olup sağlıklı kilosuna dönmeye çalışana lafım yok ama halinden memnun olanlar beni iğrendiriyor
Ya sen boşver onları sen herseyi giymekte özgürsün onları kafana takıpta üzülme
onlara ne ister kilolu ol ister zayıf ol. kendileri ozguvensizlik kiskaniyorlar. laf söylüyorlar
Kılolu olmak şereftir ve bende öyle yim çokta severim kılolu bayanların
Paranız var ise sağlıklı beslenin, spora gidin. Bu sizin için daha sağlıklı.
Paran varsa spora git herkesin görebileceği şekilde sosyal medya da bu fotoğrafı paylaşmak o kişilere haksızlık olur nasıl dışarda köpek dışkısı görünce iğreniyorsunuz bu da onun gibi onlar köpeğim var sıçıyor size ne diyorlar mı?
Beraber yiyelim o paraları ayrı gayrı gitmesin 🤣🤣
Ahahahaha
İnsanlar hiç susmaz maalesef. En iyi yolu görmezden gelmek hepsini
Resım baya hoş duruyor bence ve ne ıstersen onu yap kıme ne
Kendini bu şekil de rahat hissediyorsan, yakistiriyorsan, neden? Başkasının söylediklerinden rahatsız oluyorsun?
parası varmış da yiyormuş insanları tiksindirmeye hakkın yok
Sen git kendi yüzüne bakıpta tiksin
@öylexinebiri oldu ayağına gideyim bir de iğrenç bir insanın
Cümlemi yanlış okudun sanırım tekrar oku istersen😂
@öylexinebiri hee ben gayet yakışıklı ve fitim
Aynen aynen
bir saniye zayif kemik torbalari igrenc olmuyor da kilolu insanlar mi igrenc oluyor sadece?
Baktığım zaman bende beyninin zayıf olduğunu görebiliyorum diyebilirsin
Tahmin edebiliyorum durumu az çok, o bikininin etrafından fırlayan et parçalarını.😂😂😂
Bi tek sen linçleniyosun sosyal medyada... Ağlayacaksan kullanma?
Herkes istediği gibi giyinebilir yakışıp yakışmaması kişiyi bağlar başkasını değil
Ben seni linç etmem kilolu bayana taparım ahhh nerde o şans böylesi arkadaşım olsa
Balinalarda kiloludur ama hiç denizden cıkmazlar sende kilonu dert etme
Sen nasil param vr. Yiyorum. Diyorxan onlarda gozum vr. Gormek zorunda degilim der
Göz önünde briysen insanları susturamazsın. Az çok tahmin etmeliydin bu işe kalkışmadan bunları
Her zayıf fakir mi? Komiksin ya sen bu şekilde bakarsan linç yemeye de devam edersin
Haklı taraf sensin ama daha uygun bir dil kullanabilirdin.
Param var yiyorum mu? Vay anasını... İyiymiş.
Afrika diye bir yer var.
Onların sana söyledikleri ne kadar yanlışsa, seninde param var yiyorum demen o kadar yanlış
Bikinini nereden aldın eğer fotodaki sensen? Çoğu mağazada büyük beden bikini bulunmuyor
üzülme yavrum üzülme bu ülkede seven vardır bbw yalnız kalmazsın
İnsanları susturamazsın ne yapmak istiyorsan yapmaya devam ets.
Afiyet olsun ye. Susturamazsın başkalarını ama duymamayı öğrenebilirsin.
susturamazsın dengesiz insanlar çok var fakat onları umursamak sana bir şey kazandırmaz
Ön yargıya açık olmalısın canım sosyal medyada. Senin olduğun sektör entertainment sektörü sonuçta
Özgürsün ve kimse de sana karışamaz. Ancak paran olduğu için değil çok yediğin için kilolusun.
Onlara cevap olarak kilo verebilirsin bu en güzel cevap olabilir
Hiç sanmiyorum onların egosunu tatmin etmiş olursunuz. Bence en iyisi giymeye drvam etmek ki bi boka yaramadıklarını anlasınlar
Bana ne yazıyorsun rahatsız
? Size kötü bir şey demedim?
Ne yazıp beni meşgul ediyorsun?
Ne demek istiyorsunuz? İsterseniz yorumlara kapalı yapabilirsiniz yorumunuzu bana ne durduk yere çatıyorsunuz?
🤪🤪🤪🤪
Brnde sağlam sanmıştım buds çürük çıktı...
Yav bi s. ktir git ya ergeni
Hiç boşuna uğraşamiyacam. İyi akşamlar.
S. kden aşağıya Kasımpaşa ya 🤪
Beyfendi lütfen
tamam
Kendinle barışık birisi. En sevdiğim karakter. Başkasını salla gitsin gülümse onlar anlar 🙂
Kilolu olman onları alakadar etmez ama böyle şeyler paylaşman pek hoş değil
Nolmus yaani kiloluysan Allah Allaah yaa. İstedigini giyersin kimse de karisamaz
Kimse için yaşamıyorsun bu hayatı istediğin gibi takıl
Hayati baskalari icin yasarsan kimseyi memnun edemezsin sen nasil mutlu oluyorsan oyle yap derim.
Param var ki yiyorum demen hoş değil... Ne giydiğin ne beni ne bir başkasını ilgilendirir giymek istiyorsan giyebilirsin... Ne yapmak istersen yap istediğin sürece... Bizi kendimiz hariç kimse ilgilendirmez :)
Boşver takma sen onları hayatınızı yaşama devam edin... ✌️✊🍻
Sana kimse karışamaz. Herkes istediği kiloda istediğini giyer.
Param varki yiyorum fazlasıyla amiyane bir tabir olmuş. Kimsenin bir başkasını yargılamak haddine değildir ama üslubunuz biraz görgüsüzce olmuş sanki.
Görüntü kirliligi ve tatlım üstüne çok güzel transparan tüller var giyebilirsin en azından direk hedef olmazsın
Siz gibi beyinsiz sapıkların olmasıda oksijen ve döl israfı
Sapik olsam giyme derim
İnsanların ağzı torba değil ki büzemezsin bu işten para kazanmak istiyorsan bu kalitesiz insanlara mecburen katlanacaksın.