Benim bir tane sosyal medya hesabım var orada içerik üretip videolar falan çekiyorum. Bugün denizdeyken bir video çektik ve bikinili giydiğim için linç edildim. Neymiş bıngıl bıngıl her yerim sarkıyormuş, göz zevklerini bozuyormuşum... Kiloluyum diye milletin isteğine göre mi giyineceğim? Ya da sizin göz zevkiniz bozulmasın diye eve kendimi mi kapatayım. Param var ki yiyorum. Oturun kendi halinize bakın ya çok sinirlendim.
Kilolu olup bikini giydiğim için sosyal medyada linç yedim param var yiyorum, bu insanları nasıl susturabilirim?
Etrafındakilerin göz zevkine dediklerine göre değilde kendin olduğun için yaşa. Bir cümle var duydun mu hiç? "El alem ne der sözü kadar duvarları yüksel bir hapishane var mı?" diye. Takılma bu sözlere cümlelere çünkü bunlar bitmez sonu gelmez. Yerli yersiz eleştiren kitle her zaman olacak. Tabi ki paran var yiyeceksin, keyfini süreceksin. Ancak bunu fazla kilonun önünde bir savunma cümlesi gibi kullanmamanı tavsiye ederim. Kilolarından kurtulup hayatına renk katmak farklılık yapmaj istersen bir düşün derim..
Bu sosyal medya görüyorsun değil mi insanı padişah da yapıyor başka bir şey de :). Bu işin şakasıydı. Bu dediğin ilk defa mı oldu? Videolar çekiyorum demişsin ya hani... Kimin göz zevkini bozuyor isen bakmasın sana engellesin seni sen kendini başkaları için mi mutlu edeceksin yoksa kendin için mi? Bu kadar sinirlenme o haldeyken de milletin dediklerini, diyeceklerini hiç düşünme bile...
İnsanlar durmadan yargılamaya fırsat arıyorlar. Kendilerine aynada bakmadan. Anca böyle sosyal medyadan atıp tutarlar. Sen takma o özgüvensiz insanları. Onların daha kendilerine güveni yok da oturdukları yerden atıp tutmasını biliyorlar sadece. Hayat senin hayatın istediğini ye istediğini giy. Kimseye asla hesap vermek zorunda değilsin.
Bende çok fazla yiyorum ama 50 kiloyum 😂 Bu arada tatlı bir kadına benziyorsun millet laf ediyor diye denize girmeyecek değilsin. Onlar cirkinsin öl dese ölmezsin heralde 😳 Sırf bunun için mide ameliyatına girip masada kalan insanlar var bunu düşün sen giyip atmaya devam et
İnsanları susturmadan önce, "Param var ki yiyorum" demekle kendini kandırmayı bırakman lazım önce. Paranın olması çok yiyip kilo almanı gerektirmiyor.
İnsanları susturmaya gelince, atomu bile parçalayabilirsin ama insanları asla susturmayı beceremezsin. O yüzden ya kafaya takamyacaksın ya da istedikleri gibi görüneceksin.
Kilolu olmak hata değilde param var yiyorum demek nedir. İnsanların sana ne dediği değilde senin o denilenlere ne kadar kendini kondurup inandığın önemli. İnsanlar yargıçta değil, hakimde değil. Seni bedeninle yargilayan madde görüşlü insanlar için ruhunu incitme... Ölünce kimin kaç kilo olduğu, parası varken yediği vs dert olmayacak herşey toprak olacak. 40 kiloda yok olacak 60 kiloda. Yok olmayan tek şeyi dert et. Geçici dertler asıl en büyük sorunumuz olan yaşamsal varoluşu hic sorgulatmaz sana. Varolussal sancina çare ara... Sevgiler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tarif ettiğin şekilde olmak gerçekten çok muhteşem Seksi ve çok etkileyici gerçekten. Bu durumun kadında ne denli Seksi olduğunu maalesef bir çok kişi bilmiyor. Ama yazının sonu iyi bitmemiş. Senin paranın olup olmaması bu konuya ilişkin olarak sana ne kazandırır ne kaybettirir? ya da bunu kendine hissettiğim hangi eksikliklerin karşılığı olarak kendince bir tatmin için ortaya koyuyorsun? Senin gibi zengin olmadigi halde kilolu insan yok mu hayatta sadece zenginler mi kilolu oluyor? Kilolu olmak, bazı yerlerde olabilir ama bizim ülkemizde bir zenginlik göstergesi değil.
paran varsa birazda spor salonuna git sağlıklı beslen sağlıksız yaşamak param var demek değildir bi anlayamadınız şunu :D evet sosyal medyada eleştirmekte haksızlar çünkü kendileri takip ediyorlar ama gerçek hayatta göz zevki bozmaya hakkın yok nasıl kıldan vücudu görünmeyen erkekler hayvan diye linç yiyorsa ( bence yemekte haklılar biraz olsun bakımlı olmak lazım ) sen de kilona göre davranıcaksın davranamıyorsan kilo vericeksin.
@DarkJediAnakin istanbulluyum ben ya zaten modern düşündüğüm için böyle davranıyorum özgürlük karşındakinin sınırlarına girmediği sürece özgürlüktür. sağlıksız olmayı şişman olmayı param var diye nitelendiren insan görebilceğin en canım parayı bulmuş kronun tekidir
@DarkJediAnakin bahsettiğim kıllı erkeğe benzer durum göz zevki bozuyor böyle insanlar enazından benim göz zevkimi bozuyor eğer böyle yaşıyorsa arkadaş eleştiriye açık olmalı savunmasıda param var yiyorum değil :D. Acunun parası yok mu ya
İnsanlara göre 170 boyunda 62 kilo olmak bile kilolu. Her şeye lafları var çünkü kendileri büyük ihtimal eldivenle sevilen kimse tarafından önemsenmeyen insanlar. Acılarını başkalarından çıkarıyorlar. Millet kıskançlığı yüzünden her şeye burnunu sokuyor. Bu boş insanları takarsak psikolojimiz altüst olur. Bence güzelsin abla
Sosyal medyada yargı dağıtanlar geri zekalının önde gidenleridir, hakeza senin için kötü yorumda bulunanlar, bak buna inan %80’i senden daha kiloludur. Sen bildiğin gibi takıl yorumları boş ver hatta görme bile, İtin köpeğin lafımla hareket etseydik o hoooooooooo...
Saygı yok artık kardeşim. İnsanı zayıf olsa linçlerler, kilolu olsalar linçlerler. Biz ölelim siz hayatta kalın. Kime ne anlam veremiyorum... Sen halinden memnunsan onlara ne düştüğünü de bilmelidrler. Özgürce yaşa, kim ne derse desin. Arkandayım 🌹
Boşversene boş konuşanları milletin dediğine bakacak olursak ÇOĞU kızlar için Burak Özçivit kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Bursin gibi erkeklerden başka kimse çıkmasın dışarı diğerleri evden çıkmasın ÇOĞU erkekler içinde aynı bu durum barbara Palvin, hadise, fahriye Evcen gibi kızlar dışarı çıksın dolaşsın diğer kızlar evden çıkmasın buda onların beyin yaşını gösteriyor yani şöyle gidip 4 yaşındaki bir çocuk size salak dedi diye acaba ben salak mıyım triplerine girmiyorsan o konuşanları da takma o çocuk gibi düşün yani aldırma hadi ordan et
Şimdi param var ki yiyorum demen dorpu ve hoş değil önce onda bir anlaşalım. Birileri senin canını sıktı diye imkanı olmayan insanları küçümsemek hiç dorpu bir durum değil. Ayroca sana kötülük edenlere sende kötülük ederek doğruyu bulamazsın. İkşnci kısımda gelirsek eğer, kimsenin göz zevkine göre yaşamıyorsun bu hayatı ve yaşamayacaksın da. Bu yüzden göz zevki bozulacak olan kişiler bakmamaya tercih edebilir. Buda başka bir gerçek.
1. Her insanı aynı yere koymaktan vazgeç. 2. " Param var ki yiyorum. Oturun kendi halinize bakın ya çok sinirlendim." ifadesi oldukça yanlış bir ifade ve belki de çoğu insan için hakaret niteliği taşıyor. 3. Soruyu daha güzel ve nazik bir şekilde sorabilirdin.
Şimdi sorunun cevabına gelelim:
Linç yemeni doğru bulmadım. Çünkü insanların artık birbirini dış görünüşlerine bakarak yargılamamaları gerektiğini düşünüyorum.
Ama yukarıda belirttiğim 2. ve 3. maddeye dikkat et.
Amaaaan onları da ye gitsin boşver ne takıyosun. (Bu arada dalga amaçlı dedim yoksa bence fotoğraf gayet normal bir çekim, ve güzel çekilmiş. Keşke rengine biraz ayar verseydin onun dışında kilolu olmana rağmen -ki bu sürekli kötü algılandırılır ama herkes zayıf olmak zorunda değil ki bundan kime ne? - olmana rağmen dedim en son kombin olarak da gayet güzel otututturmuşsun fiziğine. Sosyal medya böyledir işte bolca linç :)
Önce güzellik algısı yarattılar Adriana Lima gibi hem uzun hem zayıf kadınları gördükçe boşalttılar ekrana. Sonra üflesem uçacaklar diyip az etli olsun, kadın dediğin ele avuca gelmeli dediler, sanırsın biber dolması yapıyo vasıfsızlar! O dolmayı yedirmek lazım onlara
👏👏 0 beden kaburgaları görünen kadınlar beğenilip kilolular eleştiriliyordu şimdi ise geniş basenli daha dolgun vücutlar el üstünde tutulup zayıflar yerilmeye başlandı valla ben bile bi erkek olarak anlayamıyorum dünyanın güzellik algısını, en iyisi insanın kendini beğendiği gibi olması
Valla fotoğraflarına bakıp yorum yazma zahmetinde bulunanlar onlar sen değilsin sonuçta. 2 dakika da olsa zamanlarını sana ayırıyorlar yorum yazıyorlar kötü de olsa yorumlar sen takılma her bikini giyen zayıf olucak diye bi kanun yok daha fazla fotoğraf paylaş kudursunlar "kötü yorumlarınızı da yiyorum" diye. Ya da istersen engel at geç muhatap olma sana kalmış. Ne güzel imkanın var gez eğlen istediğin gibi 😊
Maalesef insanlar susmaz. Kilolu olup giyinemezsin diye bir şey yok. Kim nasıl ne şekil giyinip dışarıda gezmek istiyorsa karışamazlar. Bizim insanlarımızın çenesi susmaz kendilerini her zaman bi bok sanarlar. Hep el aleme laf ederler ama kendi kızları ne bok yerse yesin laf etmezler. Bu hep böyledir bu yüzden bizim toplumumuz çok Cahil
Kiloluyum diye milletin isteğine göre mi giyineceğim? Ya da sizin göz zevkiniz bozulmasın diye eve kendimi mi kapatayım. Burda çok güzel cevap vermişsin dee takmaya değmezler kii sen kendini bu halinle sevdikten sonra o laf edenler bk yesin boşver yahuu insanlar susmaz onlara bakarsak kimse dışarı çıkamaz.
Gözünü seveyim güzel kadın. Takmayın şöyle şeyleriiiii. Zayıfsındır çok zayıfsın derler eleştirirler kilolusundur hiç yakışmamış derler... Sen kendine kendi güzelliğine bak Allah rızası için... Güzellik algısı yaratan insanlardan uzak durun. Onlar cehaletin kendisidir. İstersen ağdada yapma bu senin kararın.. Mavi göz sarı saç ince bel güzellik demek değil. Herkes için görecelidir... Bu tarz şeylerde eleştiriye açık olmak lazım eyvallah de geç senin hayatın ya
Çamur atmak bizim toplumda bir modadır. Herkese atılır ve herkeste mutlaka kusur bulunur. İçleri kin dolu ve değersizliklerini avutmak adına kendilerine kurbanlar seçerler. Bir insanı fiziğindeki farklılıklarla yargılamak, bana göre dünyanın en aşağılık en boş en değersiz insanlarının bakış açısıdır. Hayatta bir sürü engel vardır bir şeyleri başarmak için. Bazı İnsanlar da aşmamız gereken engellerden birisidir. Önemsenmemeliler..
Parası varmışta yiyormuş Napsın millet senin paranı nasıl grzekçe bir davranış bu ayrıca kilolu olmak sağlıksız bir durum yani olayın güzellik boyutu dışında asıl önemli kısmı sağlık, kilolu olmak yaşam kalitesini düşürür hareketini kısıtlar hastalıklara yol açar aşırı terlemeye neden olur birsürü soruna yol açar
Paran var ama adamakıllı bir diyetisyen tutup dengeli beslenemiyorsan paran olduğuna inanmadım canım benim. Muhtemelen orta hâlli geçinen bir vatandaşsın ve şekerli yiyecekler yüzünden kilolusun. Allah kolaylık versin.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
göz zevkini falan bozduğun yok gayet güzel bir kızsın bir kere.
şu basma kalıp şeylerden kurtulmak lazım illa sıfır beden mi olmak zorunda her kadın, güzellik anlayışı bu mu sadece. seri üretim fabrikadan çıkmış bir ürün değilsiniz bir kere. o yüzden sen memnunsan sorun yok kilondan.
insanları susturmaya gelince onun bir cevabı yok. bahane arayan buluyor
Param var ki yiyorum nedir yahu😅 millet yediğini veya harcadığını mı kıskanıyor sanıyorsun, çok çocukça olmuş bu kısım. Bunun haricinde hayat senin hayatın istediğin gibi yaşa kime ne. Beğenmeyen "göz zevki" bozulan takip etmesin.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bokunu yesin onlar senin aşkım. zayıf kızlar senin altına minder olsunlar. kadın dediğin senin gibi olur. sıska kızları yalnızca sizin altınızda ezilirken seviyorum. tombulum benim.
benim için bir tane zayıf kızın üstüne otursana... zayıf kızların en güzel sizin altınızda duruyorlar.
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@Sustumiçimeattım senin ananın amcuğuna çam ağacını diker gölgesinde seni severim bacım canım kardeşim...
Bence insanlar seni eleştirirken aslında bir kalitesizliğin tiyatrosunu oynuyorlar resmen sende sadece izle oyuncular toylar eleştirme bile kilolu olmak suç değil kilolu olanı eleştirip de her türlü eleştiriye kapalı olan cahilleri göz önüne getir ve sadece izle
Ben seni gayet beğendim. (Yanlış anlaşılmasın bus sadece gözüme hitap ettiği anlamına gelir). Ancak şayet beğenmeseydim bile alay etmek çok aşağılık bir şey. İnsanlara saygı göstermeyi ne zaman öğrenirsek o zaman belki bir şeyler yapabiliriz.
Göz zevkim bozuldu diyenin plajda ne işi var? Gitsin sanat galerisi gezsin. Denize entelektüel yorumlar için değil, serinlemek için gidilir. Plaj dediğin her yaştan, her kilodan ve cinsiyetten insan barındırır.
Hayatım parayı ye de bu bir avuntu değil söz konusu sağlığın aslında ideal kilondaysan eyv millet 34 beden değilsin diye eleştiriyorsa s. et yani fakat fotoğraftaki çok fazla elbette valla elliyi görmeden damarlar bir bir tıkanır söyleyeyim
Hayatimin bir döneminde şişmandım, şimdi ise zayıfım. Yani beden senin bedenin nasıl istiyorsan öyle olursun. Kilolu olup hala güzel olabilmek nadir bir durum. Param var kısmı da başka noksanlıkları hissettirdi ama konumuz bu değil.
Kilo utandırması yapan insanlar sadece kıskanıyorlar. Takmaya değmez, sen sinirlendikçe daha da azacaklar. Bu insanlar hep var ve hep de var olacaklar, tek yapman gereken hayatını istediğin gibi yaşamak.
Tüm samimiyetimle söylüyorum ki cesaretini kiskaniyorlar. Kendilerini ince vücutlarıyla avutmaktan başka ellerinde hiçbir şeyleri olmayan ezik insanlar onlar
Bu şekilde yaşamaktan mutluyum deseydin anlardım. Ama param var, yiyorum nedir? Yani zayıf olanlar hep fakir mi? İnsanın parası varsa sürekli yemek mi yemesi gerekir?
Kilon ya da giyimin zerre umrumda değil ama param var yiyorum lafı yanlış çünkü sağlıklı beslenmek daha pahalı bir şey. Bu daha çok çöp beslenmeyle olacak bir kilo.
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Ne ona, ne şuna, ne buna, ne de bana. İstediğin yerde istediğini giyer istediğin şekilde dolaşırsın. Hayat senin, kimsenin değil. Hayatta bol şanslar.
Paranla susturabilirsin, ya da sınıf farkın var cevap bile verme. Bana da ağza alınmayacak küfürler ediliyor Musevi olduğum için, ama sefillere cevap bile çok
herkes istediğini söylemekte özgür beğense de beğenmese de. kimse susmaz çuval değil büzemeyiz o yüzden sosyal medyayı çok takma çok çok yakışıklı erkeğin ve çok güzel bir kadın mankenin bile bir yerine kusur bulurlar. Yoksa sosyal medya adamı intihar bile ettirir.
Ego fışkırıyor ve hafifte trollük sezdim. Sen bilirsin bacım. Hayat senin. Bugüne bakma ama. O kilolar bir gün 1 kaşık yağı yasaklayabilir sana. Sağlık zamanla havaya uçuyor o kiloyla
Salla takma insanların ağzı poşet değil ki büzesin onlar hep konuşacak sen nasıl mutluysan öyle ol sağlık sorunu yaşamadığın sürece kilo önemli değildir şahsen
Ister kilolu ol ister zayıf ol her insan bikini mayo giyebilir buna engel olan her hangi bir sey yok Örümcek insanlari umursamamaya çalış her konu da afedersin bokolog olurlar çünkü
Hippi olmaya karar vermek üzere olduğum anlardandı. Sonra anladım, dar görüşlü insanların kendini tatmin etmelerine neden izin vereyim. 😅 Kirli zihniyetleri hayatından çıkar. Seni linç edenler yakında seni fenomen eder. Beni yanlış anlama olur mu? Seni linç etmeye gelen herkes disslike bile atsa, unutmamak lazım. Her türlü takipçi veya izlenme demek.
İnan bana onlarda olmasa bu hayat çekilmez, yoksa birazda olsa onlardan farklı olarak beynimizi kullanıyor olmasaydık. 😂😂
Ben kilolu kadınları severim, hele özgüveni yüksekse. Boşver takma onları ben de aşırı zayıftım 15 sene öncesğne kadar, habire onun muhabbetğ, espirisi.
Her insana zayıflık yakışmadığı gibi kiminede kilo yakışmaz lâkin asıl mesele ve zor olanda kiloluyken yakışmaktır sana kilo kuşkusuz yakışıyor sen zor olanı başarıp kilolu iken seksi çekici ve güzel olmayı başarmışsın bence bu kusur değil çekememezlik şahsen çoğu erkek kilolu bayanlardan daha çok etkilenir bende dahil çünküüü :/ ya neyse detaya girmeyelim ama öyle kimsenin ne dediğine bakma
amann sanki kendileri mükemmelde sana yorum yapıyorlar. hiiiç umursama kimsenin sana bir şey demeye hakkı yok! yok kilolu insanlar bikini giymezmiş yok kilolu insanlara her şey yakışmıyormus hatta kilo kadınlara yakışmıyormuş kime ne başkasının fiziğinden ya? onları dikkate alırsan onlar susmayacak daha çok devam edecekler o yüzden hiç tınlama sağlığın, mutluluğun yerindeyse hiçbir sorun yok.
Herkesin kilosuna kimse karışamaz 😅 şaka bir yana kimsenin hiçbir özelliği kimseyi ilgilendirmez o zaman bakmasınlar arkadaş! Kime ne kilolu olmaktan zayıf olsaydın o zamanda dal gibi derlerdi.
Sen kendini olduğun gibi sevdikten ve kabul ettikten sonra elalemin lafları vız gelir tırıs gider. Demek ki kendinle barışık olma konusunda problemlerin var..
Ben bu ülkenin kilolularla ne alıp veremediğini anlamıyorum beğenmeyebilirsin hoşuna gitmeyebilir ama neden dalga geçiyorsun anlamıyorum ya hayır normal zayıf kız yapsa bişey demezler heee bu salak kafada insanlar varken bi yere gelemeyiz maalesef önce kafa yapılarını değiştirmemiz lazım maalesef Oda imkansız gibi görünüyor
Resimdeki ise tam vücudunuza göre bikini seçimi yapmışsınız. Ayrıca rahatsız olan bakmasın. Kimse kimseye karışamaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kendimle barıştığım diyebilirsin Veya Bir ressamın hikayesini anlatabilirsin Veya İncilin ilk başlarındaydı sanırım, kişi kendi gözündeki merteği görmeyip kardeşinin gözündeki çöpü çıkarayım demesin.