Sadece o konuda değil her konuda tepkilere alışık olmalısınız. İnsanlar her zaman eleştirecek bir şey bulur. Zayıf ya da ideal kiloda olsaydınız da eleştirebilecek şeylerinizi bulacaklardır. Buna alışık olmak ve boyun eğmek yerine kulak asmamalısınız.Tamam bikini tarzı giysiler kilolu insanlarda hoş durmuyor ancak bu insanlara tepki gösterme hakkı doğurmaz. Güzelse size güzel, çirkin ise size çirkin olması gerekiyor. En azından vücudunuzun neye ihtiyacı olduğunu biliyorsunuz bunun için çabalayabilirsiniz insanları dinlemek yerine. Özellikle bu tip insanlar sürekli çevrenizde bulunan insanlar ise çevrenizde bulunmalarının sebebi farklıdır. En yaygın örneği menfaat...
Sahilde, denizde, plajda ya da havuzda dilediğiniz yerde bikini giyebilme özgürlüğüne sahipsiniz. Güzel olmak, çirkin olmak, uygun ya da dengeli olmak göreceli bir kavramdır. Bunu sadece siz belirleyin lütfen. Aksi halde bu tür eleştiriler ile başa çıkamazsınız. Bazen çığır aşar ve durduramazsınız. Bir süre sonra insanlar hayatınıza yön vermeye başlar. Hal böyle olunca hiçbir zaman mutlu olamazsınız.
Kilolu Kadınlar Nasıl Bikiniler Tercih Etmelidir?
Bazen bikinin rengi ve çeşidi kiloyu tamamen kapatmasa da göz yanılması sonucunda biraz olsun dengeleyebilir. Ben de birkaç örnek vermek isterim. Sizin için koyu renkler kullanmak daha uygun olacaktır. Vücudunuzdan taşan bölgeler kapanır ve böylelikle daha zayıf görünürsünüz. Aynı zamanda üçgen bikini asla kullanmamalısınız bu kiloyu ortaya çıkarır. Bir de desenli bikiniler kullanmaya çalışın.
Biraz kendi bilmek gerek aslinda bunu karşı oldugumdan soylemiyorum ama yani yakismadigini biliyorsun cevreden tepki gorecegini düşünüyorsun yinede giyersen cok sacma olur benim fikrimi sorarsan kulaklarını tıka giy gitsin kim ne diyorsa desin keyfine bak
gayette giyer göbüş candır cann ayrıca bazı bikiniler mayodan bile daha güzel gösteriyor vücuduna göre bikini/mayo bulursan 90 60 90 kızlardan bile iyi gözükebilirsin biçok zayıf kadın çirkin zayıflık güzellik demek değildir sen mutluysan gerisini sallaaa herkes bişeyler der merak etme 90 60 90 olsan dolgumu bu der kınar ama eğer sen rahaatsızsan bilemem çok karışık yazdım sanırım okuyana allah rahmet eylesin
Bikini, 2 parçadan oluşan bir deniz giysisidir. denize girerken bikini veya mayo tercih edilmesi akıllıca olacaktır. Bunlardan birini giymek içinse GQ modeli gibi 0 yağ oranına sahip olmanız gerekmez. Ama özgüveninizi ve sağlığınızı etkiliyorsa neyin doğru olduğu zaten bellidir.
Giyebilirsin de eğer eleştirileri ve bünyen kötü insanları kaldırabilecekse giy. Eleştirenler olacaktır, kötü kötü bakanlar zaten hiç eksilmez. O yüzden gerçekten dimdik durabileceksen giy.
Giyme demiyorum, giymemelisin diyorum. İlla ki insanlar art niyetli olduğundan kendini kötü hissedeceksin. Yine de sen bilirsin. Tamamen senin bedenin ve senin tercihin. Kendinle barışık olduğunu da gösterir ayrıca. Sadece sorunu senin kötü etkilenmen olarak görüyorum.
Bazı bikiniler var onlar bence balık etli insanlara çok yakışıyor altı yüksek bel üstü de yarım atlet gibi ama değil aslında sadece biraz kenarları kalın
Her yede böyle sorular görüyorum giyebilir neden giymesin
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 yıl
Fazla kilosu olan kadınlar bikini giyemez diye bir kural yok giyer ama güzel gözükmediğini kabul edelim. Fazla kilolu olmak görüntüden, başkaları ne der diye düşünmeden önce sağlık için iyi değil. Ne fazla kilo, ne de aşırı zayıf olmak. Vücut kitle indeksi yerinde olursa daha iyi. Mesela göbek bölgemde biraz fazlalık var diye evde bazı hareketler yapıyorum, vücudumu forma sokmaya çalışıyorum. Geçen sene bikini giydim, bu yaz ise daha da güzel duracak.
Lan hoş mu duruyo bikini giymiş kilolu insan ben bi dönem kilolu olduğum için havuza bile gitmiyodum zayıfladım ama şimdide koronadan gidemiyorum tabi de o ne yani bikini + şişko kadın çorap+sandalet gibi bişey
Giyebilirsin tabiki kendini nasıl iyi hissediyorsan ama şöyle bir şey var görünüm de bir o kadar önemli herkes vücut hatlarına göre yakışanı giymeli diye düşünüyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş