Benim cevremde var. Hatta en yakın arkadaşlarımdan birisi kilolu ve yazın tatile gittiğimizde aynı bikinilerden giyebiliyoruz. Ben kendisine çok yakıştırıyorum. Kilolu olmasına rağmen istediği herşeyi giyebiliyor ve bence herkes öyle yapmalı:) Kimsede olmayan bir enerji var onda :)
Sizce kilolu insanlar her istediklerini giymeliler mi?
Her kadın istediğini giyinmeli ama kilolu olanların çoğu çevresi tarafından garip karşılanıyor mesela ayy bu vücuda bikini mi giyeceksin gibi ama bende çok yakıştırıyorum ve bence bunu umursamamalıyız herkes özgür böyle diyenler ilk kendilerine baksınlar ayrıca bu aralar özellikle kilolu kadınlar daha çok seviliyor zayıf olanlaraysa çubuk kraker gibi sözler söyleniyor umarım ne kadar kırıcı olduklarının farkındadırlar
Arkadaş, yıl olmuş 2020, hala insanları dış görünüşleri ile değerlendirip neyi yapıp neyi yapmamaları gerektiğini dikte edecek kadar şuursuz bir kesim var. Bir bitmediler şu aptal ülkede. Ulan sanane? Niye karşındaki insanı olduğu gibi kabul edemiyorsun? Türlü türlü insan var. Sarışını, esmeri, zayıfı, şişmanı, balık etlisi, kalın burunlusu, bebek yüzlüsü, sivilcelisi, büyük kirpiklisi, tahta göğüslüsü, kalın kaşlısı, ince telli saçlısı. Alış buna artık nedir derdin? Hepsinin yok olup tek tip insanın ortaya çıkması mı? Sabun mu yapacaksın senin görsellik kriterlerine uymayanı?
Bikinisini de giysin, koca memeleriyle ve poposuyla özgürce dolaşsın, koşsun, hoplasın, tatilinin tadını çıkarsın kumsalda. Sana giren çıkan ne? Bikini lan bu, bikini. Bildiğin denize girip yüzmeye yarayan giysi yahu.
Kilosunun nerede toplandığına bağlı. Basenden kilolu bir insansa resimdeki gibi rahatsız etmez gözü, göbek ve simit bölgesi geniş ise lütfen mayo tercih edilsin...
Sorunun cevabı soruda bakın ne güzel "İnsanlar". Kilolu zayıf uzun kısa ne fark ediyor. Hepsi insan. Canı ne isterlerse giyerler. Başka bir insanın bedenine göre hayatına müdahale etmek insanlık dışı birşey.
Tabi ki giyebilir neden giymesin ki o da insan sonuçta istediğini giyebilir. Kilolu insanlarla dalga geçenlere söylüyorum. Bir gün siz de dalga geçtiğiniz insanın kilosunda olabilirsiniz ve sizle de aynı şekilde dalga geçilse hoşunuza gider mi? Bence biraz empati yapsanız iyi olur.
Kiloluluk derken çeşit çeşit kilolu var.. İri kıyım olup vücuduna eşit olarak kilo alan insanlarda sırıtmıyor bence. Ama göbekli veya selülitli olunca hiç hoş bir görüntü olmuyor kimse inkar etmesin şimdi bikini giyecek olan göze hitap ettiği için de tercih ediyor.
Yorumlardaki kadınların hemcinsinlerinin bedeni hakkında kötü konuşmaları kadar iğrenç yaratıklar görmedim. Gerçekten kadın olarak sizin gibilerini gördüğümde kadınlığımdan utanıyorum.
Resimler kilolu değil bence fazla balık etli ve sadece 36 bedenler gitmek zorunda diye bir kaide yok. Kendileriyle barışık olsunlar yeter. Arkadaşını da tebrik ederim bu arada çok sevimlii
Giyeriz tabi kime ne? Ben gayette giyiyorum kimse de karışamaz. Ama tabi kilolulara yakışmayan şeyler de oluyor oda kişinin yine kendi tercihi kendine yakistirdigini giyer insan
Yani bu görseldeki hatunlar gayet güzel ve fiziklerine yakışan bikinileri tercih etmişler. Fakat ülkemizde ciddi manada bunu önemsemeden rastgele giyinip, karşıma abuk görüntülerle çıkan insanlar var. Biraz daha dikkat etmeleri gerekir.
İnsanlar kendilerindeki kusurları kapatmak için başka insanların vücutlarını kullanmasından dolayı oluşan bir algıdır giyemez diyenler benim gözümde. İnsan nasıl mutluysa öyle olmalı
Herkesin hayatına kimse karışamaz ha nasıl karışamaz? ben bu şekil giyinirim bu bayan şu sekil giyinir şu şekil giyinir ha hiç kimse hiç kimse karışmaya bir hakkı yok...
obezler giymesin hacit. herhangi bir rahatsizligi olmaksizin kendini yemeye adadigi icin yarim dünya gibi dolasan, kendisine gram saygisi olmayan bu yagtulumlarinin bingil bingil yaglarini görmek zorunda miyiz?
her insan her şeyi giyebilir. Kendi ile barışık olması dünyanın umurunda olmaması oldukça güzel bir durum. Aynı zamanda kendine yakışan giymesi de güzel bir detaydır.
En İyi Cevap