Gerçekten kendini kötü hisset diye demiyorum beni yanlış anlama sormuşsun düşüncemi söylüyorum. Böyle uzun boylu zayıf kızlar mini giyiyor ediyor yakışan giysin abi herkes hakkını versin yani. Ama kilolu insan giyince ben diyorum hayır amacın ne diye fizik düzgün olur giy ama ne gösteriyorsun yani diyorum gerçekten yakışmıyor. Kilolu olmak bir tercih değil ileri de bende olabilirim ama bol giyinilmesinden yanayım Sexsi durmuyor. Tabii ki senin kendini nasıl hissettiğin önemli benim düşüncem bu
İstediği gibi giyebilir kilolu insanlar.. kilolu olunca zevkleri beğenileri değişiyor mu insanın? Ne saçma bir bakış açısı.. sen o tip insanlara bakma.. istediğin gibi giy.. o sana garip bakanları karşıma koy ben de onlara bin tane kusur bulurum.. takma sen onları.. herkes önce kendine baksın.. insanlar kusur gördükleri özellikleriyle güzeldir.. düşünsene herkesin aynı göründüğünü.. ne sıkıcı olurdu dünya.. özetle.. kafana göre takıl kimseyi takmazsan kimse de sana bakamaz..
Bu bikini ve "rahatlık" argümanı YALAN. Biliyorsunuz değil mi? 😂😂
"Yüzerken çok rahat ediyorum yağğğğ..." Yalan yok böyle bir şey. "Yüzmek" için en uygun kıyafet "mayo"dur. Eğer öyle olmasaydı profesyonel yüzücüler de bikini giyerdi.
Bahane bulmaya, bahane ararken de absürdleşmeye gerek yok aslında. "Bikini giyiyorum!" Bitti.. "Şöyle olduğu için bikini giyiyorum, böyle rahat, yüzerken uçuyorum" falan gerek yok böyle şeylere.
9
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
herkes her şeyle rahat etmek zorunda mı? ben uyurken pantolon giyerdim ergenliğimde, öyle rahat ediyodum çünkü. denizde de mayo çok sıkıyo beni rahat edemiyorum
Konunun ana fikrini kaçırıyorsun, "bahaneye gerek yok" "Ben bikini giyeceğim". Bu kadar. Herkes herşeyle rahat etmek zorunda değil ama "ben çivli yatakta yatınca rahat ediyorum ancak" argümanı da komik bir argüman. Gerçekten öyle olsa bile...
niye bahane olsun abicim mayoyla rahat edemiyorum ve bikini giymek istiyorum zaten "mayo rahatsız ediyo zor benim için ama mecbur bikini giymeliyim" demiyorum ki, istediğimi söylüyorum?
Yorumlara iğrenç sakın giyme tarzı cevaplar vermişler empati kurun onların yerinde siz olsaydınız giymek isterdiniz ama topluma maruz kaldığınız için moraliniz çok bozuk sen istediğin gibi giyin umursama insanları bir söz var suyun üstünde yürüsen insablar yüzme bilmiyor derler benim geçen sene çoğu yerimde piercing vardı parmağımda bile insanlar satanist damgası vurmuştu hiiiç umrumda değildi
Tabi ki giymeli. Erkeklerin göz zevkini tatmin etmek anacıyla gidilmiyor plajlara. Kilolu kadınlara sallayan tipler dönüp de kendilerine baksın. 170 boyu zar zor geçen 23 24 yaşına gelince kelleşmeye başlayan fakat buna tezatla vücudundan kıl fışkıran tiplersiniz. Sizin ne haddinize kadınları yargılamak, şunu giymesin bunu giymesin demek.
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
erkek değil ki hemcinslerim bile kötü kötü bakıyo, görüşlerde bile göz zevkimizi bozma yazmışlar :(
146 kiloyum dev gibi kocaman göbek var bende denize/havuza gitmedim gitsem de girmedim yıllarca. En son sevgilim elimden tuttu götürdü denize, seni beğenen beğenmiş kimin umrunda kimseyi takma dedi. O gün bugündür etrafımı görmüyorum ve salına salına giriyorum denizime havuzuma. Kimse senden değerli değil dalga geçenler oluyor ama o da onların kendi ucuzlukları. Umursama
@Karataydiyeti İnanın çok mutlu oldum şimdi. Böyle düşünen insanlar da varmış meğer. Alaycı bakışları imalı sözleri takmamayı öğrense de insan biryerden sonra bıkıyor. Kardeşiniz sizin gibi bir ablaya sahip olduğu için çok şanslı. Benim kızkardeşim koltuğa oturduğumda abi dikkat et göbeğin yere değmesin yerleri silmedim diyen biri düşünün.
@Karataydiyeti ben obezite testine girdim. 45.1 çıktı. Morbid obez kategorisindeymişim. Nişanlım sporcu. Akşamları koşu yapıyor 1 haftadır falan da beni de alıyor. Ben de yürüyorum biraz ama çabuk yoruluyorum ayaklarım da çok ağrıyor. Spor hiç yapmadım ben çok zor geliyor
@Karataydiyeti Teşekkür ederim anlayışınız için. Tek ihtiyacım olan anlaşılmak zaten. Dalga geçmenin çözüm olmadığını insanlar anlar bir gün umarım. Bence siz de çok iyi birisiniz ve nasıl yaklaşılması gerektiğini iyi biliyorsunuz. Sayenizde daha iyi hissettim. ☺
@Karataydiyeti hmm sağlam kilosu varmış. Bu arada bayramda 2 kilo almışım oldum 148 😊 Nişanlım sürekli kilon iyi gayet iyisin diyor. Bir de kendi hiç yemediği halde sürekli eve abur cubur alıyor. Hiç bahsetmedi ama o da mı kilolulardan hoşlanıyor acaba? Şimdi siz bahsedince merak ettim.
Takma milleti kral beaa.. bırakın artık insanlara göre yaşamayı. . kaldırın atın şu duvarları artık. . sen nasil mutluysan öyle takıl.. bu gün bir daha senin olmayabilir.. ben dede donu ile denize girerim kimseyede hesap vermem don benim vücut benim :dd
Ulan ne bos yapmislar giyme diye ya. Kilolular ölsün mü arkadaş 😂.. Kiz kimsenin dedigini umursama biz kilolu degiliz iri kemikliyiz iri kemikli 😂😂 Ben kapaliyim ben giyemiyorum sen benim yerime de giy bitanemm😚😚
Her insan özgürdür kendisine ait olan bu kısa yaşamı kendi mutluluğunu düşünerek yaşamalıdır bu yüzden kimsenin bakışlarına veya sözlerine aldırış etmeden nasıl mutlu oluyorsan öyle yap...
Her türlü rahatsız edici bakışlar atıyorlar maalesef benim fiziğim iyi mesela ama giydiğimde yine de çekiniyorum abazalar yüzünden sen de kimseyi umursama istediğin şekilde takıl
Kendine yakıştıeıyorlarsa evet napıcaz yani zaten kilo aldığımızı bilerek yiyoruz ve bunu kendimiz için yapıyoruz bikiniyide kendi istediğimiz için giymeliyiz ki mavi beyazlı kadının giydiği ona çok yakışmış
Kilolu insanlar ve zayif insanlar diye bir sey yoktur. Iyi ya da kötü insan vardır. Insanlar nasil mutluysa oyle yapmali. Keske yargilamayi birakip bizde kim ne der diyerek dusunmeden mutlu bir sekilde hareket edebilsek
Bence giymelisin kilolu zayıf fark etmez insanların ne düşündüğü önemli değil sen mutluysan boşver salla onları gitsin.. Bence kilolu insanlar da çok sevimli 😊 Bakma konusuna da aldırma bakışlarınla sana ne ne bakıyon de gitsin
soruy sorduguna gore sana baknlar rahatsiz edici gelmiş fizigi guzel olanlar bile pareo tarzi kapiyo send bu tarz elbise tarzi giyebilirsin ne vr ne yok ortaya koymana gerek yok benim selerutum olunca bile giremm yani kişilk meselesi
Bu kadar özgüvenli olmayın, bu saygısızlıktır başkalarına yakışmıyor işte, kilolu olmak marifetmiş gibi bir de bununla gurur duyarmış gibi bikini giymeyin, ben nasıl kıllı bacaklarımla kışa şort veya kapri giyip milletin göz zevkini bozmuyorsam sizinde kimsenin göz zevkini bozmaya hakkınız yok, zayıflayın istediğiniz bikiniyi mayoyu giyin anam.
Bana da herkes şort yakışmıyor sana diyordu ben de anlamıyordum nedenini sonra bacaklarıma baktım anladım nedenini. Niye bu kadar kıllıyım memleket de Malatya yani.
hastalıktan dolayı kiloyum, sürekli yiyip yiyip sonra kiloluyum diye ağlamıyorum. kıllı bacaklarınla şort giyebilirsin, denize milletin göz zevkine gitmiyosun eğlenmeye rahatlamaya gidiyosun
ben uzun eşofmanla denize giriyom sonra onu denizde çıkarıp ayağıma bağlıyorum denizden çıkarkende giyip öyle çıkıyorum kıllı bacaklarımla kimsenin midesini bulandırmam kimseye saygısızlık yapmam.
Sen kimse için hayatını yönlendirme onlar senin hayatına göre kendilerini yönlendirsinler. Hiçbirimiz manken değiliz kusursuz bir vücudun olmak zorunda değil...
Yaşam stilini bilemem ama fotoda ki sensen dovmelerin ve tarzınla insanlarin ne düşündüğünü pek umursadığın söylenemez kendin istediğini oluyosun güzelmiş :D
Giymeli bu senin bedenin ve bakış olursa olsun utanmamalısın onlar aynı bakışları alsa nasıl hissederlerdi merak ediyorum bence kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yap
Millete ne ki? Herkes kendine baksin kimse mukemmel degil insanlar hep elestirecek bisi bulurlar kimseye aldiris etme nasil istiyorsan oyle davran. İstedigini giy.
En İyi Cevaplar