AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
İnsanlar bazen haddinden fazla acımasız olabiliyor ben üzerime vazife olmayan hiçbişey hakkında yorum yapmam, kınamam herkes nasıl mutluysa bırak öyle yaşasın bana zararı olmadıktan sonra banane
Kimsenin senin kilona laf etmeye hakkı yok. söyledikleri seni uzuyorsa sosyal medya kullanma veya yorumlara kapatarak kullan paran olabilir ne mutlu sana ama milyoner dahi olsan bu senin hayvan gibi yemen gerektiği anlamına gelmez
Biz hepimiz olduğumuz gibi güzeliz sağlıklı olduğumuz sürece sorun yok sosyal medyadaki beden algılarını standartlarını yıkmamız gerekiyor artık biz insanız ve kusurlarımızla muhteşemiz ki kusur bile dememek lazım
Bence çok saçma, insanlr genelde çekemedikleri için zorlarına gittikleri için böyle davranır. Ve bence çok güzelsin🌸 Böyle devam et ve umursama. İnsanlar seni düşürmeye çalıştığı için böyle davranıyorlar.
"Param var ki yiyorum" muş.
Paran varsa spora git o vakit
🤣 🤣 🤣
Parası batsn
@Sustumiçimeattım insanliginiz batisi o zaman
@pesdedirtenanonim kilo almak sagliksiz beslenmeyle alakalidir. yoksullar kaliteli gidaya erisemedigi icin obez olma olasiligi daha yuksektir. bu abla sadeve param var ilgi verin bana demek istemis
tamam da herkes istedigi gibi yer icer bize illa insanlarla alay etmek zorundalar mi?
yoksullarla alay etmek zorunda mı?
Kimsenin sana kilonla alakali böyle şeyler demeye hakkı yok ama simdi param var diyede hayvan gibi de yenmez ki sağlıklı beslen
Herkes istediği gibi giyinir buna kimse karışamaz. Sana ayıp edilmiş. Fakat kilolu olmanı paranın olmasına bağlıyorsan komiksin haberin olsun.
Sen ondan da komiksin.
Sen benden de komiksin
Tam istediğim.
🌷
İnsanlar mukemel olmadığı halde karsisindakinin mukemel olmasını ister karakteri güzel olan bir insan her haliyle güzeldir.
umursama bunlar beyinsizz toplum normu haline getirilmiş şeyler biz onlarn şoplu hallerini biliyoruz
umursama hakeret eden ve aşaģılayana dava aç bi daha yapamasnlar
Ona eğer rahatsız oluyorsa bakmamasini söyle bakmamak onun elinde rahatsız oluyosan bakma kardeş kimsenin psikolojisini mahvetmek zorunda değilsin hiç bir kadina böyle denmez ayıp ya
Bence bikini tercühi güzel ve uyumlu olursa kimse sorun etmez
Paranı ipsinler paran var diye ayı gibi yemenmi lazım, trilyonerler fit onlar para yemeyi bilmiyormu sanki
Ben de aynı şekilde düşünüyorum ben de kiloluyum ve istediğimi giyiyorum
Löp löp iyisindir
Milletin göz zevkini düşün biraz ne bu sorumsuzluk? görüntü kirliliğisin resmen
Kilolu kadınlar ilgimi çekiyor ilikşyi merak ediyorum
kimsenin ağzını kapatamazsın. hayatını yaşa. sen kendini sev. onun dışındaki insanların seni yargılayan ve belirli bir kalıba koymaya çalışan düşünceleri düşünüp kendini üzme.
ne sozu be ablacim kusucam mide bulandiricisin bari uzun ve bol seyler giyde belli olmasin
ozguvensizsiniz afferin kiza iyiki de giyimis
Reis param var yiyorum nasıl kral bi cümle ya nerden buldun parayı 👑
Şşşş 🤫
Pek tabiki girebilirsin nasıl mutlu hissediyorsan öyle giyin
Cokda iyi yapmışsın, takma su gereksizleri ya. Gayet hoş ve alimli bir bayansin. Cekemiyendir onlar 😉
Alımı çalımı yerinde miii @Icindekalmasin
? Anlamdim
Alımlı demişin yaaa
Kıskanıyorlar etli butlu ve mutlu olmaya devam. Tatlısın 😉
Çok güzelsin 😍😍 bence kilolu kadınlar daha güzel oluyor
40kilomusun git kedi gibi miyavla 180kilomusun gotunle dağları devir elaleme ne ki
Engelle bacım. İnsanların en kara cahil olduğu devirdeyiz. Cahiliye dönemi neymiş! Aptallık daniskası. Umursamayacaksın.
Hangi sosyal medyada içerik üretiyorsun
Ayrıca kimsenin haddine degik insan kendini en iyi bilendir istediğini giyer yersin kime ne
Bence hiç hoş bi göruntu degıl giyerken yakısıyor mu dıye dusun bence. Paran varsa onu zayıflamaya kullan yaşın genç daha guzel olursun.
Paran. Var yiyorsun aman az zayıfla millet sana laf etmesin o zaman ilerde birçok sağlık problemin çıkabilir
Benim de param var ama doyacağım kadar yiyorum. Şişeceğim kadar değil. Kendini bu şekilde mi avutuyorsun? Madem paran çok, git spora yazıl.
Tatlım tabiki bikini fotoğraf paylaşmak senin de hakkın lütfen devam et. Gözler ince tığ gibilere alışık olduğundan tepkiler böyle. alısirlar😅
Insanlarin seninle dalga gecmesine takılma sen her halinle guzelsin
Her halinle güzelsin kimsenin dedigine kulak asmamalısın bence
Bence. Güzelsin onlar kemik seviyor kimi et sever bence iyisin boş ver
Bence paranı birazda diyetisyen için harcamalısın 🥳 evet ama kimseyi ilgilendirmez orası ayrı durum
Sen doru bildiğin yolda devam et ve sonra mükâfatını alirsin
Paran var zayıflada o zaman millet bide buna laf etsin biraz
İnsanlar susmazlar nasıl mutluysan öyle ol ama kiloyu öyle al ki sağlığına zarar olmasın
Susturabılırsın bır, param var gorgusuzlugunu bırakırsan ve bıkınıyi gıymezsen
Haklılar utanmasan beni de yersin ve bundan bizene 😒
Amaan ne yersen ye
Kime ne
Can boğazdan gelir
🤣
Kıskanıyorlardır takma, kendileri evde odadan odaya gidebiliyor çünkü anca 😀
Dünyada artık beden olumlama diye akım başladı haberleri yok mu
Millet için değil kendin için yaşa keyfine bak.
Kimseyi ilgilendirmez salla gitsin.
Soru Biraz Trol gibi geldi bana 🥴🤔
Bir et bin ayıbı örter
Milleti susturacagina kilo vermeyi dene.
cook tatlısın, benimle evlenirmisin
@Beyinsevici beynimin sevgiye ihtiyacı var
Boşver paran varsa hayat sana güzel
İnsanlara aldırış etme yani bnce kilo bı bayana çok yakisiyo
Saçmalama 🤢
Niye Zeynep bnce yakisiyo
Saglıksız vıcık vıcık bi görüntü
Bnce çok hoş tatlı geliyo bana
Ne istediğini bilmiyosun bence😣
Niye yani kilolu kızlardan hoslaniyorm
Neresi güzel kat kat bıngıl bıngıl yaglar falan mı 😅
Yani sen niye bukadar kızdınki senin kilon kaç Zeynep 🤣
50 kiloyum bence gayet iyi
Yani tamam sende iyisin seni kimse 50 kilosun diye terkedemez hor göremez ama kilolu insnalarida görmemek gerek yani insnalarin böyle kiloymus tipmis alay edenlere kızıyorum ben kilolu diye kimseden ayrılmam ben isterse100 kilo olsun mesela evlendin diyelim Zeynep olduya80 kilo oldun seni bırakacak erkeği napcan i yuzden ben kiloya takmam isterse90 olsun
Yani şimdi ne diyon zayıf mı güzel şişman mııı
Şişman iyidir
Acayipsin doktora git
Sen niye bukadar sinirlisin bakalım çitlembik
O kadar yemiyorum aç dolanıyorum ve zayıf sevmiyorsunuz 😤
Tamam kızma seviyoruz senide 🤣 hem seni niye aç dilasiyon kıyamam ben sana sana kilo herşey yakışır zeynom🙂🤣
Zaten benim sevgilim zayıf seviyo hıhh 🙄
İyi ozaman niye bana kızıyım ben kilolu seviyorum etli butlu
Bide etli butlu diyo 😡
Evet etli butlu zayıf ne öyle ben sevmiom🤣
😭
Sevgilin seni zayıf seviyo niye agliyon zeynooo🤣
@Zeynep_mina__ anoreksi hastasi olmalisin doktora gorun! saglikli hic bir insan kilolu bir insan gorunce bu kadar igrenc yorum yapmaz!
Ne degisik kafalar var lan şu evrende be
Yok çok kafana takma
Normal yurdum durumları
Kimse karışamaz
Sadece havlar
Takmayın, hayatınızı yaşayın.
Tamam giyebilirsiniz biz birsey demedik
Parası varmış bu kadar görgüsüzlüğe ne gerek vardı
Bence güzel duyma milleti
Boşver sen bana mesaj at
İnsan lara sunmak zorunda degilsğn kendini
Özgürsün istediğin gibi yaşa tatlım 😊