AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Marka giymenin tek göstergesi: o markayı tercih etmiş olması ve o markayı alacak parasının olması.
Başka anlamlar aramaya gerek yok.
İnsanın kisiligiyle zerre alakası yoktur. Tercih ve maddiyata bakar.
İçi bı halta yaramıyorsa dışını kaplamış neye yarar.
Hayır bazıları sırf özentilik olsun diye varını yoğunu veriyor marka diye bu hastalıklı ve komik bir düşünce yapısı 🤷🏻♀️😄
Kaliteli insan değildir sadece zengin insandır ya da kendini zengin gibi göstermek isteyen fakir insan.
yani uygun fiyata da marka var nasıl bi marka olduğuna bağlı illa ben gösterip yapıcam diyorsa zengin zengin yerlerden alıyorsa kalitesı paradır anca
Alakası yok, bu biraz da maddiyata bağlı çünkü. Elinde varsa zaten birçok insan marka kıyafetler giyecektir, olmayansa daha sıradan kıyafetler.
Bakımlı olan deseniz evet derdim ama kalite ve markayı pek bağdaştıramadım.
Duruma göre ben ayakkabıda marka tercih ediyorum konforlu oluyorlar ama eşofman ya da evde giyilecek sıradan kıyafetlerle takıntım yoktur
Çuval giyen bir Leonardo da Vinci, lüks marka düşkünü Kerimcan Durmaz’dan çok daha değerli benim için.
Giydiği kıyafetin kaliteli olması o kişiyi kaliteli yapmaz gösterişli yapar belki ama o kadar
Hayır, buna kanan ve inanan insanlar da kaliteden çok çok uzaktırlar.
Marka giymeyen insanların kalitesiz olduğunu düşünmezssek tabiki
Alakası yok marka giyen paralıdır kalite başka bir mevzu
öncelikle çok saçma bir soru, marka giyinmek insanın maddi durumunun elverişli olup olmamasına göredir bildiğiniz üzere maddi durumu olmayan insan kaliteli olmuyor sizin düşüncenize göre 🙄😏
Kalite diyilen olay parayla giyimli olmaz içten gelir
Yaşam biçimi, kalite de değişkendir neye göre kime göre.
Kişiliği düzgün olan insan kalitelidir, üzerindekinin kalitesi seni kaliteli yapmaz.
Arkadaşım @gülbenx marka giyiniyor ama cakma o zaman arkadaslıgımızda cakma mıdır :D
Knk seninki hic giyinmiyor ozaman iliskiniz ne oluyor 😂😂😂😂
@gülbenx Onun kalitesi onun güzelliğine karşı keşke bende böyle olsam demenden belli gülbincim.
He ya he
Bu ''Her zengin olan kaliteli insan mıdır?'' sorusuna benziyor.
H A Y I R
Değildir. Kaliteli insan kişiliğiyle ön plana çıkar marka giyinerek süslenerek değil.
facebook sahibinin kıyafetine bak cevabını bulursun
Bir tanıdığım en pahalı elbiseleri giyiyor ama karakterisiz biri.
Hayır. Genelde sürekli marka giyinenler kendini bişey sanıyor.
Nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok nice elbiseler gördüm içinde insan yok...
alakası yok margiy insan parali insandır her paralı insanda maalesef kaliteli olamıyor
300 liralık elbiseyle hava atanlar kaliteli olmuyor maalesef.
Kesinlikle hayır gidip 1 tane terliğe örnek veriyorum 3 5 bin vermek görgüsüzlük degilse nedir?
Ne insanlar gördüm üstünde kıyafet yok ne kıyafetler gördüm içinde insan yok
Ne alaka. Parası vardir marka giyer kalite kiyafetle ilgisiz
Ya zengindir ya gerrizekalıı.. Ortası yok ikisinden biridir
Kişiliği beş para etmezse istediği kadar marka giyinsin, kaliteli olamaz.
Zenginliğin göstergesi diyecektim ama fakirlerde artık marka giyiyor. Hiçbir şeyin göstergesi değil
Kaliteli olmanın dış görünüşle bir alakası yok insanın karakterine bağlı bir şey tamamen.
Marka giyen değil hayatına özen gösteren insan kalitelidir.
Alakasi yok
Marka degil siklik ve kisilik onemlidir
Bi insanın kalitesini giyindiği marka belirliyorsa, ben çok kaliteli ama kalitesiz insan görmüşüm.
İnsanlari kalitesini üzerindeki markalara göre belirlemek gördüğüm en büyük kalitesizliktir.
Kıyafet pahalı diye insan da kaliteli olmuyor kıyafete göre değil o işler
Zengin insandır okadar kasma kendini Bak üzerimdeki herşey 1 milyon cudan alınma
Yanlış bir düşünce bana göre kalite markaya göre şekillenmemeli.
Lüks Tüketim bir Kalite Belirtisi Değildir. Belki Maddi Olarak Bazı Markaları Hiç Alamayacak Fakat Karakteriyle O Mağazayı Fabrikasıyla Beraber Donunda Sallayacak İnsanları Es Geçemeyiz
Marka insanın deİl ;
Kıyafetin kalitesini gösterir
Yok ya çok tanıyorum İphone kullanan dakikası interneti olmayan paket yapamıyor adam ego yüzünden marka alıyor yiyecek ekmeği olmayıp işte mavi dir Lc waıkıkı bilmem ne bi sürü marka alıyor adam çünkü kıyafet kaliteli olduğun da kendi karakteri de kaliteli sanıyor bi de şöyle bir şey var ben ayakkabıcıyım sizi öyle bi dolandırıyorlar ki sadece reklama para veriyorsunuz
Kişiyi giymiş olduğu kıyafetler değil, davranışları kaliteli yapar.
Ekonomik seviyesi düşük bir insan da isterse kaliteli kıyafetler giyebilir ayın sonunu getireceğini düşünüyorsa.
Olabilir ama kaliteli insan anlamına gelmez kime göre neye göre kaliteli insan karakter yoksunu ise beş para etmez zatenn
Kaliteli insan, marka ya da marka olmayan şeyleri kendine yakıştıran insandır. Giydiği zaman estetik durmalı.
Kaliteli giyim herkesin hakkidir tabi ama sirf markaya da para verilmez. Daha uygun fiyatli ve kaliteli seyler tercih edilebilir bence.
Tabikide hayır en önemli olan karakter. Diyelim yılar geçti ve herkes zengin oldu ve güzel ginmeye başladı ozaman herkes kaliteli mi oluyor tabikide hayır. Kaliteli insan ilk olarak pek yalan söylemez ve iki yüzlülük yapmaz
Yani kendine verdiğin değeri ve moda bilgini temsil edebilir ya da sadece paralı bir sonradan görme olabilir. Hiç belli olmaz djdjjd
Eşeğe altın semer vurunca kalitesi artarsa. o zaman belki olur.
Değildir... Temiz Giyinmek yeterli markaya gerek yok
Temizlik şart🤗
Aynı fikirdeyiz soran arkadaşım 😉temizlik olmazsa olmaz :))
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine kalite insanın hamurunda olacak
Marka a. ptal işidir yakışanı giymek gerek fiyata bakmam marka diye almam
Olamaz tabi her parası olan kalitelimi oluyor ben ne karaktersizler gördüm kadın erkek farketmiyor
Mevlananın sözü geldi aklıma.
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok!
Kalitesine ve markasına önem veriyorum, bu beni görgüsüz yapmadığı gibi, aksi olup paramı iki kat fazla verir daha iyisini alır +2 ay fazla kullanırım.
Adı car diye çok para vermek istemem yeterki beni rahat etirsün ve şık olsun yeterli ama çok param olsa bende kaliteli şeyler alırıdım herhalde zengin olunca buraya dönüp yazarım
Ben içinde insan olmayan markalardan da sayısız sonsuz nefret ediyorum nefffreeeeett.
Marka giyinmek kalite değil maddiyat göstergesidir. ayrica şu zamanda markayla çakmayı ayirt etmek cok zor
Piyasa marka giyip kaliteyle alakası bile olmayan insan doldu. Bu soruyu soracak kadar kuş beyinli olmanda bir kalite öv kendini salk
Türkiye'de marka kumaş türü değil sadece etiket için alınır , rahatlık için değil gösteriş için alınır , türk halkinda aşağılık kompleksi var , günlerinden sanırım , markayim zenginim , hayır sen bir salaksn fazlası değil.