AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
hayır marka giyen bir insan gösteriş için giyer 50 tl lik ayakkabıda aynı 1000 tl ayakkabında aynı işi görüyor mesela suddi arabistanda zenginler evinde jaguar bezliyor gösteriş için
Hayır kalite insanın ruhunda olur kimisi kaliteli pahalı giyse bile iğreti durur
Marka giymek kişiliği ve karakteri yüceltmez.
Marka giyen insan ya çok kazanıyordur ya da tüm maaşını kıyafetlere harcıyordur. :):
Diplomayı boynuna asıp gezmek gibi bir şey marifet kıyafette değil astarda
Bi insanın kalitesi bu tarz maddi seylerle ölcülemez bence. Bi insanın üslubu mu davranıslarımı karakterimi bilgi birikimi mi yoksa marka giymesimi yani sorunun cevabı net açık.
Parada markada belli bir yere kadar insanı değiştirebilir ama önemli olan öz o özü para değiştiremez. O yüzden kalite markayla belli olmaz insani olarak
Ye kürküm ye 🤣 kardeş payındaki hilmiyi izle anlarsın
AMbalaja gel AMbalaja..! :-) günümüz Turkiyesinin kangren olmuş en ağır yarası. Herkes kıyafete ve paraya değer bilmediğini yazmış ama günlük hayatta işler tam tersi.. yalana gel.. yalana..
Çok para kazandığını ıspat etme çabası, ısrafçılıktır. Sence?
Ekonomik seviyesi büdçesi düşük insanın bile aklınl kullana bileni kullanamayanı var tıpkı zenginlerde olduğu gibi. Marka sadece en iyi kumaş demek değil marka neden pahalı çünkü rekabet var ve reklamcılık parası var. Reklam yapmayanlar kalitesiz demek değil bunca yıl kalitesiz kumaşmı giyiniyorduk? Reklam yoktu diye pahalı değildi diyemi bu düşünce? dedelerimiz en kaliteli kumaşı seçer elbiseyi diktirirlerdi. Hazıra konmazlardı marka en iyi kumaşı seçsin diksin bizde alalım. Kendileri seçer diktirirlerdi.
Herkes ister iyi şekilde giyinmeyi.. Ama maalesef istemekle olmuyor
yo sadece zengin insandır marka giyinmeyi de sever doğal olarak
Valla öyle insanlar varki üzerindekileri çıkarsan 5 kuruş etmezler 😊
Değildir bı sözle bu konuya açıklık getireyim.
- ’Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok nice elbiseler gördüm içinde insan yok’ -mevlana
kendini yetiştiren insan zekidir
marka olmasa bile şık giyenen asil duran karizmatikdir
İnsanlar kıyafetleriyle karşılanırlar fikir ve görüşleriyle uğurlanırlar.
Marka takıntım yok aslinda ama üzerime durusu ve kalitesi yönünden tercih ediyorum
Ucuz kaliteli marka tercihimdir sporda nike adidas giyiyorum
boyle bi baglanti kuramadim. marka giydigi icin kaliteli olmaz, yine marka giymedi diye o insana kalitesiz diyemeyiz.
kalite bunlarda degil insanin kisiliginde
iyi giyinmek herkesin hakki lcw
Marka giyse ne olur.
Beyni boş ve karaktersiz olduktan sonra kalitenin K sini taşıyamaz!!
Hiç sanmam abimin marka takıntısı var ama abim olmasına rağmen hani açıkça söylerim ve bunuda evdeki herkes söyler hani bencil bitek kendini düşünüyo bişey yaparken herkesi küçümsüyo
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Nice elbiseler gördüm içinde insan yok
Hz Mevlana
Kaliteli insan giydiği elbiseyle belli olmaz
Ne insanlar gördüm üstünde elbise yok ne elbiseler gördüm içinde insan yok
Maşallah yorumlara geldin 😃cevaplar çok güzel
Teşekkür ederim.😂
Ben o zamanlar iyi döktürüyor muşum.
Sorunun altındaki ayrıntıya yazdığım şeyleri okudum da kendime inanamadım 😂😂
Evet 😂 bu soruya herkesin yazacak bir cevabı vardır.
Kişisine göre değişir kimi marka hastasıdır kimi kendisine değer verdiği için her zaman en iyisini giyinmek ister kimi de hava fors
Marka giymek gösteriş için yapılan bişi. Bi elbiseye 600 vereceğime giderim marka olmayandan 3 tane alırım.
"Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok; nice elbiseler gördüm, içinde insan yok''
...
Anlatabilmişimdir umarım.
Valla açık konuşayım ailemin maddi durumu sıkıntılı ama zeki biriyim hediyeler vs geliyor almaya bile gerek kalmıyor tek üst alıyorum öyle söyleyim.
Kendini seven kendine bakar.
Eğer o markalarını başkalarının gözüne sokuyorsa bırak kaliteli olmayı daha insan olmayı becerememiştir.
Ya ben hem marka şeyler kullandım hem de marka olmayan şeyler. Şimdi kötüleyeceksiniz ama gerçekten markalar daha kaliteli oluyor ya
Ben Bazaar dan aliyom sjdjx
Yerli malı yurdun malı bazaar candır canımızdır.
Ekonominin can damarıdır.
dffvbb
Tabi ki dee bazaar daha kaliteli ucuz ürünler dolu sjsns
Kalite karakter ile olur kıyafet ile değil.
👏👏👏
Çoğu kişi giyip gösteriş yapar. Marka giymekle kaliteli insan olmanin alakasi yok. Kaliteyi duruş, karakter belirler
Hic bir vakit marka takıntım olmadi olmazda. Neyi sevdim ne hosuma giderse alırım ama magazadan ama pazardan hic fark etmez
Bazilari evet bazilari da kendini kalitenin dorugunda sanar ama yerlerde sürünüyor haberi yok 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Marka giyen insan kaliteli insan değil zengin insandır.
Son model marka giyiniyorum ama hiç öyle düşünmüyorum sonuçda toprakdan geldik toprağa gidicez 😊
Zengindir kalite elbisede değil elbisenin icindeki kalptir
Ister tabiki ama elde yok
Hayır değildir ancak günümüzde markalara tapan bir çok insan görmek mümkündür.
Kaliteli yaşamayı seven adamdır belki. d
O zaman kalitelidir
Kesinlikle hayır. Kalite insanın kişiliği ile ölçülür.
İnsanın kalitesini kıyafetleri degil karakteri gösterir 👌
Marka demişken herşey sürekli zamlanıyor ya hayat çok kötü 😢
Parası olmayana göre evet çok pahalı
@Gvn_kc ben 10 yıldır online alışveriş çok yapıyorum. Çok geçmişe inmeden söyle 1-2 önceye bile baktığımda fiyatlar şimdiki fiyatların 3te 1i kadar herşey çok artmıs ve biz bu duruma alışmışız
Aslında pahalı değil paramızın değeri düşük 😉
@Gvn_kc doğru diyorsun herşey ithal olunca 😢
İthal ya da yerli bu önemli değil önemli olan senin gelirin günden güne azalıyor tl değeri de zaten düşük ötesi oldugu için hayat çok pahalı diyoruz
Alakası yok kaliteli insan marka giymek ile olmaz kaliteli insan insanlık için birşeyler yapandır
Tabiki hayır marka takıntısı olan insandan da uzak durun derim
Ne alaka
kıyafet kalite belirtmez giyim olarak da önemli olan güzel giyinmek dir marka olması güzel yapmaz
Yakışanı giymesi yeterli insnaları dış görünüşüyle yargılarsanız kaliteli sanıp içini göremezsiniz.
Eşşeğe altın semer giydirmişler eşşek yine eşşek velhasıl insanın giyim kuşamina bakılmaz...
Eğer etiketinde yazan sayıya göre kaliteni belirliyorsan bilemem 🤷🏻♀️
Ne alaka bir ata sözü var eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek
Doğru giydiği kıyafet kaliteli ama kendisi kalitesiz
Hayır insanın kendi içi kaliteliyse giydiği hersey kalitelidir
Hayır cebinde beş kuruşu olmayıp markalı giyinip hava atmaya çalışan insanlar tanırım.
Üstümde t şort markasız ama arabam 300 kağıt marka alamazmiyim alırım kendime yakistirigim sürece
Kişiliği mütevazi ise evet. Ama onlarla hava atıyorsa boş bir insandır
şempanzeye altın yelek giydirmişler sultan olduğunu sanmış 👌😁
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşek
zengindir bacım zengin yıl olmuş 2021 insanların kalitesini kıyafetine göre seçmeye devam siz böyle
Marka giyen kişi statüsünü belli eder, giyerim, giyene de ilgi duyarım, net.
İnsanı kaliteli yapan ahlakıdır.
parası olan her insan kaliteli midir?