Sizce marka giyen insanların karekterleri çokmu kaliteli 

Hayır. Sadece kaliteli olduklarını zannederler. Kaliteli kıyafet giyebilirler ama karakterleri, hâl ve hareketlerine çok 1 katkısı yoktur.
Değildir.
Yahu ne alakasi var
Giyimle markayla karakterin
Hihhhh yok oyl3 bise
tskler ozzzzz
Ne alaka
Cevap
4Cevap
Teknik olarak herkes marka giyer. Gerçek olsun, çakma olsun, çakmanın çakması olsun hepsinin markası vardır. Ama günümüzde "marka giymek" genelde insanlarda, parayı çuvalla taşıyanların gerçekleştirebildiği, kendini ispatlama yöntemi oluyor. Karakteri yerlerde. Ama her marka giyen de, karaktersiz olmuyor tabi, tenzih ediyorum.
Çoğunun etiketine bakan da değerli bir şey zanneder ama yalan bu.
Nice Insanlar GordumMevlana Celaleddin Rumi
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok,
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok!
marka basit insanlar için kaliteli karakter gibi görünür. düşünen ve bilgili insanlar için hiçbir şey ifade etmez.
Marka tercihten çok karakterini yansıtabilir, kendini özel hisseden marka giyebilir bunda yadırganacak bir durum yoktur.
marka giydi diye karakterli de diyemeyiz karaktersizde
Elbisenin etiketi belirlemez ki karakteri keşke elbise belirlese.
maalesef insanımızda biraz ye kürküm ye mantığı var
Saçmalık ben sevgilime 10₺ tişört alıyorum bayıla bayıla giyiyo çünkü ben aldım yani onu
Marka giyen herkes kalitelidir diye bir durum yok kanımca.
Parayla malla karakteri bir mi tutuyorsunuz ya da karakteri ona gore mi degerlendiriyosunuz cok SAÇMA
bu bir kıstas değil. foto patırtıdan mı :D
Karakter ve markayı nasıl bağdaştırdin
THATMAN profilde ki sen misin?
THATMAN :((
Ben nyc :(( Sen brn :))
yeni tarzım bu artık. Günde bir hesap aç kapat. Ben sana bir şey yapmadım. Örtüne saygım sonsuz. Çok güzel bile yapıyor seni. Alıngan mısın?
THATMAN
Hayır
Ne alaka
Demet Akalın 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar