Herkes yine cici sevimli görünmeyi kendisine görev edinmiş bu postun altında da. Nedense herkes karaktere bakıyor ama bütün ucuz kombin yapan erkekler yalnız. :D samimi değilsiniz. Özelliklerle hemcinslerim için söylüyorum; ilgi ve saygı görmek ayrıca iyi hissetmek için giyime bütçe ayırmak ZORUNDASİNİZ. Buradaki yorumlara kanmayın. Herkes herkesi görüntüsünden tanır veya bu goruntu üzerinden olusan kanaatine göre tanınan ve bilmek ister. İlk ilgi görüntü üzerinden oluşur. O yüzden vücudunuza özen gösterin ve kıyafetlerinizi kaliteli markalardan seçin. Para yetmiyor diye birşey yok. Diğer gereksiz giderlerden kisacaksiniz gerekirse 2 saat fazla mesai yapacaksınız:) Versace, Balenciagadan kombin yapın demiyorum veya banka lanetine bulasin demiyorum asla ama standart bir avmden uyumlu kombin yapacak şekilde bütçe oluşturun. LCW , kotonla olacak iş değil özellikle erkekler için. Kızlar pazardan da giyse kıymet görecektir zaten ama özellikle bir erkeğin iyi giyinmesi, aksesuar kullanması şart. O kaliteli markaların boşuna fiyatı yüksek değil, daha iyi malzeme kullanıyorlar , daha iyi tasarım yapıyorlar ve haliyle daha kaliteli ve ilgi çekici ürünler üretiyorlar. Diyeceğim o ki kombini ucuz olan biri maalesef fark yaratamaz. İllaki tercih edilebilir ama kaliteli giyinen birine göre değeri maalesef , çok sönük kalacaktir.
911 Yorumla
Soran+1 yılSen bu işi çözmüşsün
Baz kızlar bir erkekte dış görünüşe önem veriyor evet 🙋♀️- +1 yıl
Bu adam bir harika dostum 😂 sen ne iş yapiyorsun profesör Dr. Jinekoloji mı
- +1 yıl
Favorimsin beybisi muck 😘
- +1 yıl
Nasıl yapılıyor
- +1 yıl
Yavrum ben sormadım 😂
Soran+1 yılEig senin en marka kıyafetini giy gel zirvede görüneceksin sonuçta 😂
- 1 yıl
İnsanları açıklayıcı şekilde bilgilendirmen güzel 👍 ama kıyafet ile iş bitmiyor🙂konu kıyafet üzerinde olunca evet marka olmalı kaliteli giyinip güzel kombin ile tamamlamali.. bu şekilde giyimin ile dikkat çekersin ama o marka kıyafetlerini çıkardıktan sonra ciplaksin👍 zevkler ve renkler tartışılmaz.. ama genelde kizlarin erkeklerde aradığı en önemli kriteri zeki olmasidir.. kıyafetin ile belki herkesin ilgisini üzerinde hissettirmezsin ama zekân ile tüm tüm ilgiyi ortamda fark ettirebilirsin🙏.. tabii biraz da kaslı fit bir vücut olursa daha iyi durur
En İyi Cevaplar
Valla şöyle söyliyim; üniversite yıllarından beri marka giyerim, şu an da tepeden tırnağa markadır kıyafetlerim, misal;15 tane Kemal Tanca ayakkabım,3 adidas, 10 tane lacoste tişört, 5 tane deri mont (kemal tanca-desa), yine lacoste ve sarar kazaklar, sarar takım elbiseler, sarar blazer ceketler, maviden 10 tane kot, lacosteden 5 tane kanvas pantolon vs vs. Şimdi bunları niye tek tek saydım, tüm bunlar ortalamanın çok üstünde şeyler ama gel gör ki bunu anlayabilecek bir toplum yok! Toplumun yüzde 90'a yakını malesef avam sayılacak çapta ve öyle giyiniyor! Yani sen şimdi kalite dedin de muhtemelen millete iyi görünmek için ama işte anlayabilecek bir yapı yok! Sormazlar markasını!
Hatta kolumda 8-9 binlik saat var ama onu da anlayan pek yok!
Özetle; iyi giyin, elbiselerin paçoz olmasın kesinlikle ama markaya da çok kaçmana gerek yok! İnstagramda çok var güzel kıyafet, hiç biri de marka değil, çok takipçili kızların (zeynep karadeniz gibi) kıyafetlerinden alabilirsin, 200 tlye üstünü komple düzebilirsin, kızların kıyafetleri ucuz oluyor zaten.20 Yorumla
+1 yılMarka ve gösteriş her zaman önemlidir. Burada konuşan yaşı genç arkadaşlar bir mekana bir e200 Mercedes ile gidin birde hyundai i20 ile gidin. Aynı mekanda girişteki valeden mekandaki garsona şefe varana kadar size gösterilen hassasiyet, ilgi ve alaka arasındaki farka saşıracaksınız. Bu sadece mekan değil örneğin biri ile tanışmaya gittiniz ya da yeni bir topluluğa katıldınız. Üzerinizdeki kıyafet ve altınızdaki araba siz hiç konuşmasanız bile algısal olarak tüm insanların gözünde dikkat çekecek ve ilgi alaka uyandıracak. Bu görgüsüzlük falan da değil temsil denen bir şey var. Mesela bir firma sahibi ucuz kıyafet giyemez ucuz arabaya binemez neden çünkü temsil ettiği bir marka ayrıca temsil ettiği bünyesinde çalışan bir insan topluluğu var. Bir örnek daha büyük firmalar bünyesinde çalışan mühendis, mimar, uzman gibi personele audi mercedes tarzı şirket aracı tahsis eder. Ayrıca bu personel her zaman yine şık giyimlidir. Bunlar da yine aynı örnek kapsamında değerlendirilebilir.
33 Yorumla
Soran+1 yılHelal 👏konuş doğru söylüyorsun kıyafetine göre bindigin araca göre muamele gösteriyorlar insana gittiğin ortamda
- +1 yıl
Yav sorma reis. Mantıklı ve gerçekçi konuşan insan sayısı. Herkesin onemseyecegi kişi iyi giyinen insandır. Burdakiler ya soruyu yalnis anladi ya da samimiyetten uzak olmayı tercih ediyorlar. Mesela kaliteli giyinen iyi kalplidir değil, giyimle karakter çok farklı şeyler ama gerçek şu ki iyi giyinen birine düşman olsanız, kendisini sevmeseniz bile birşeyden bahsettiği zaman ona kulak verirsiniz onu dinlersiniz :) umarım anlatabilmisimdir.
Soran+1 yılEvet öyle malesef
Kıyafet iyi olunca bunda para var deyip hürmet gösteriyorlar gittiğin mekanda bile
+1 yılMarka giyinmek kalite demek değildir. Ya da zenginlikte göstermez. Ülkemizde ekonominin durumundan dolayı kaliteli denen markaların en dandik ürünleri bile 500 tl. Hem insanların kalitesi ne giydigine, hangi marka telefon kullandığına ya da hangi marka araba kullandığına göre belirlenmiyor. Zengin olup elinde her şeyi bulanan insanlar arasında bir çok kalitesiz insan vardır. Onlar paraları oldukları için her türlü ezik düşürücü hareketi yaparlar. Insanları küçük düşürerek kendi egolarını tatmin ederler. Her kötü alışkanlıkları yaparlar. Bu insanlara nasıl kaliteli insan diyebilirsin ki? Birde fakir ama gururlu kişiler vardır. Parası olmasa bile her insanın iyiliğini düşünür. Yakıp yıkmaz aksine yanan yerleri yeşertir, yıkılan yerleri tamir eder. Insanlar tarafından hor görülür ama yine de insanlığından ödün vermez. Anlattığım iki insan tipini düşünün sizce hangisi kaliteli insandır?
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler çok güzel izah etmişsin konuyu🍓🍓🍓 🍓
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 😊🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Marka giymek bir kalite göstergesi değildir.
Kalite göstergesi insanın karakterinin dışa vurumuyla ortaya çıkar.
Maddi durumu yerinde olan her insan marka giyer ki, bir zamanlar kimsenin ulaşamadığı Nike/Adidas bile herkesin ulaşabileceği seviyelere düştüğü için , maddi imkanı yüksek olan insanlar daha pahalı modellere yönelmiştir.
Her insanın kaliteli kıyafet giymeye hakkı vardır , lakin günümüz şartlarında insanlar arasında sınıf farkları oluşturuluyor ve ne yaparsak yapalım o sınıf farklarını oluşturmaktan vazgeçmeyecekler.
Her insan en güzelini giymeyi hak ediyor.40 Yorumla
+1 yılYabancı marka düşkünlüğünün getirdiği "Keriz tavlama sanatı" var, bilin mi? Yabancı marka diye alınanların çoğu Türkiye'de üretilir. Terziler düzenli gelir ve sigorta için o "marka"ların fabrikalarında asgari ücrete çalışırlar. Kendi ürünlerini geliştirmeye çekinirler, çünkü marka düşkünleri nedeniyle piyasada tutunamayacaklarını düşünürler. Her türlü kumaş ülkemizde de üretilebilecekken, sırf "marka" seviciler sayesinde yurt dışından getirilen malzemelerle kıyafetler dikilir; ha, aslında bunu yapan firma azdır ama fiyatları da muhteşemdir. Sadece bu da değil! Ama yazmaya üşendim artık.
Kaliteli markalar yok mu? Var. Ürünleri çaput gibi olup ateş pahasına satış yapanlar da var. Bu güzel arkadaşların genelde ortak bir noktası oluyor işte: MADE IN TURKEY. O yüzden, güzel kardeşim, çıkacaksın çarşı pazara ve yeri güzel kumaş kullanılmış kıyafetleri ucuzdan satın alıp şıkır şıkır gezeceksin. Üttürmeyeceksin kendini de10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden belki öyleydi ama artık marka demek kalite demek değil.
O beşyüz lira verdiğin ayakkabıları çindeki küçük atölyelerde 8 -10 yaşındaki çocuklar atık plastik kullanarak üretiyor. Bin lira verdiğin tişörtü merterde bizimkiler üretiyor.
Hatta dünyada tekstil fason konusunda lideriz bile diyebiliriz.32 Yorumla
Soran+1 yılHatta bazı spor markaları daha ucuza mâl oluyor diye Çin'e yaptırıyorlardı üretimini öyle hatırlıyorum.
- +1 yıl
Aynen öyle. Artık tekstil olsun, araba olsun yani tüketim ürünü olabilen her şey kalitesiz. Sen kaliteli ve sağlam elbiseni 5 yıl giyeme diye modayı icat ettiler mesela.
Abla şimdi bak şöyle bir şey var ülkenin ekonomisi heiken kimse iPhone kullanmıyordu ya da büyük su ürünleri tercih etmiyordu ama ekonominin ne zaman kötü olduysa herkes gözünü yukarılara çevirdi insanlar Mercedes alamıyorum diye üzülüyor. Yanlış anlaşılmasın ekonomi kötü demiyorum berbat bu bir aşikar fakat bu yetmiyormuş gibi insanlar daha da aç gözlü oldu. Ayrıca soruya gelecek olursak marka giymek sadece daha uzun vade de eşya almamaya bedel 1 ay boyunca Nike girmek yerine 3 hafta boyunca markasız ayakkabı satın alıp değiştirmek gibi kişinin tercihi. Almışken iyisini alalım diyebilirsin ama bu Nike ayakkabı giyen ile markasız giyeni ayırmaz sonuçta 2 Side ayakkabı😅
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol ablam 😅çok güzel izah etmişsin 👍
Doğrudan böyle bir şey diyemeyiz ama kaliteli, şık, zevkli bir ürün almak istediğinizde ister istemez bir markaya uğramanız gerekecek. Örneğin üst segment bir saat almak istiyorsanız illa ki Patek Phillippe, Jaeger Le Coltre, Rolex markalarını akılda tutarsınız. Bu markalar sadece bir statü göstergesi değil, bir kalite ve zevk sembolüdür.
21 Yorumla
Soran+1 yılSende haklısın gönül herşeyin en iyisini ister ama işte imkanlar 🤭
Moda & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Kaliteli insan tanımının altını doldurmak gerekli. O tanımda giyim kuşamına dikkat eden diye bir ibare varsa o zaman işler değişir. Kaliteli insan kimine göre iyi giyinmelidir, kimisi de pek önem vermez insanların giyimine. Ben önem veririm. Çünkü benim için kaliteli insan tanımında estetik algısı yüksek diye bi satır olur kesinlikle. Giyinmeyi bilmeyen birinin estetik algısı ne kadar yüksek olabilir ki. Bahsettiğim şey gözü bu arada. Güzellik göreceli bi kavramdır, estetik kaygısından kastım kendi içinde tutarlı olması. Bunu da marka giyerek sağlayamazsın sadece, başka şeyler gerekir. Bi arkadaşım pantolon ve ayakkabı haricinde bütün kıyafetlerini kendi dikiyor. Hepsi düz siyah kumaşlardan. Standart tshirt veya gömlek değil farklı tarzlarda şeyler dikiyor ve çok özel bi duruşu var. Gidip gucci den reklam tabelası gibi tshirt alan birisi ondan daha kaliteli giyinmiyor kesinlikle
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtrafımda ne kadar marka giyinen varsa hepsi teneke gibi kızlar.
Abimin karısının herseyi markaydi hatta "bana fakir misin marka giyinsene diye alay ederdi. Teyzemde geçen kotondan aldığım kıyafeti tekmeledi ay giyilir mi bu iğrenç diye. Bunların tek ortak yani varos olup marka giymeleri. Kendini kıyafetlerle pazarlamalari.
Babası milyarder olan ve aynı zamanda 4 arabasi olan Ferrari Porsche Lamborghini Mercedesi olan kız kuzenim de "bak bunu kotondan aldım nasıl güzel mi ben hep ordan giyinirim ki" derdi.512 Yorumla- +1 yıl
Teyzen kafayı yemiş varoş karı
Cevap sahibi+1 yıl@MeyraTurhan kocası da memur He ama görsen kim bilir hangi is adamının futbolcunun karısı dersin
- +1 yıl
Kıyafeti yerde tekmelemek kafayı yemişliğin kaçıncı seviyesi
Cevap sahibi+1 yıl@MeyraTurhan zoruma gitmişti beğenerek aldigim bir parçaydi. O günden sonra arama mesafe koydum zaten.
- +1 yıl
Nesi zoruna gidiyor?30 milyonluk evde oturan Fahriye evcen bile koton ve hm’den giyiniyorken
Cevap sahibi+1 yıl@MeyraTurhan Teyzem onların yüzüne bakmaz. Çok zorda kalırsa belkiymis. Şimdi durumu kötüye gitti marka giyinemiyor kafayı yedi.
- +1 yıl
Teyzen neden kocasını boşamıyor
Cevap sahibi+1 yıl@MeyraTurhan kızı var 17 yaşında.
- +1 yıl
Kız kuzeninin babası ciddi milyarder mi yani 900 milyondan fazla mı parası nerden bulmuş onu😂
Cevap sahibi+1 yıl@MeyraTurhan evet. Babası zengin.
Cevap sahibi+1 yıl@EvaPerónn çok zor
İnsanın kalitesini belirleyen karakteridir. Giyimi değil. Giyim toplumda çok ciddi bir rol oynuyor herşeyden önce bana göre giyimde en dikkat edilmesi gereken ayakkabı seçimi çünkü insan ne hastalık kaparsa genelde ayaktan kapar ama farkına varmaz. Yeni bir insanla tanıştığımz zamanda ister istemez önce dış görünüşü rol oynar bu herkes için geçerlidir. Bana göre her insan kendi bütçesine uygun olarak iyi giyinmelidir önce sağlık için sonra dost düşman için.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu arada lise yıllarında çok sevdiğim bir öğretmenim vardı. Bize bir hikayesini anlatmıştı bu soruyu görünce birden aklıma geldi yazmak istedim. Arkadaşı çok pahalı markalardan giyinmiş gelip ona bu üstümdeki bu kadar bu üstümdeki bu kadar demiş öğretmenimin giydiği ayakkabıya dolaylı yoldan burun kıvırmış öğretmenimde arkadaşına tek tek üstündekilerin fiyatını sormuş en sonundada bunları çıkar beş para etmezsin demiş 😂😂😂😂 liseyi özledim
+1 yılMarkalar insanı kaliteli yapmaz lakin herkes marka vs önemli değil giyim kuşam önemli değil diye ahkam kesse bile insanlar giydikleri ile karşılanır fikirleri ile uğurlanır yani temiz bir görüntü karakterini kişiliğini etkilemez fakat bir mağazaya bir ortama girdiğinde de herkes burda yok hayır canım ne alakası var dediğinin de tersi olduğunu görür net👍🏻
20 Yorumla
+1 yılBknz:Demet Akalın
Her insan markayı giyince bir anda zihniyet kalitesi yaşayamıyor.
Özellikle Türkiye'de b*ktan ekonomi yüzünden Amerikada'ki bir asgari ücretle envai çeşit birşeyler alınıyorken, orada hiç... Ve Türk lirasının değerli olduğu taraflardar da 3. Dünya ülkesi...20 Yorumla
+1 yılMarka giymeden de şık olabilirsiniz.
Babam geliyor aklıma, sırf LC Waikiki'den, Mavi'den ucuz denklediğim için beni aşağılayıp Pierre Cardin'de, Polo'da, Armani'de para ezmeye gidiyor.
Senin baban çiftçiydi lan, kendini ne sanıyorsun?
500 liralık gömleğe çay döksen ağlarsın la.20 Yorumlaİnsanı sadece elbisesi insan yapmaz. Kalite ve marka algısı Avrupai insanların kalıplaştırdığı terimler. Oysaki kalite benim üzerimde olan elbise değil kalbimde taşıdığım sevgi saygı ve etrafıma yaydığım enerjidir. Etrafıma faydalı mıyım? Kendimi ne kadar iyi ifade edebiliyorum? Birilerine birşey katıyor muyum? Vs. dir. Kalitemiz bizim içinde bulunduğumuz yaşama sevinci ve yaşam tarzımızdır.🙏
34 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir düşünce yapısı Teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Bence de her zengin kaliteli değildir. Önermeler vardı matematik dersinde mesela. Bununla birçok önerme çıkar. Her insan iyi değildir. Ama her insan kötü de değildir vs vs. Güzeli güzel yapan onun kendine duyduğu saygı ve sevgidir. Ben mesela kapalıyım. Her kapalı namaz kılar algısı var. Ama namazı olup da başı açık olan da var. Başı kapalı olup ahlaksız olan da... Ki bu bence üzücü... İnsan teşekkür edebilmeyi unutmamalı. İster dil ister bedenle. Kalıplara sokmak kolay insanlara göre. O yüzden herkes kendi kalıbını bulmuş bence
insan kaliteli giyinmek ister de kaliteli giyinmek için marka şart değil. markaların daha pahalı olması sırf marka olduğu için. ürün alırken fiyatı ve markasıyla ilgili önyargıya kapılmadan, direk ürün kalitesine, hangi malzemeden yapıldığına, dayanıklılığına ve size yakışıp yakışmadığına odaklanırsanız marka almak zorunda kalmasınız. birbiriyle aynı kalitede neredeyse birbirinin aynısı iki üründen mesela biri 100 lira iken diğerinin 300 lira olduğunu görüyoruz. sırf marka diye
10 Yorumla
+1 yılMarka giyinmek ve kaliteli insan olmak arasında bir bağlantı yok bence. Artık pazarlarda bile marka ürün bulabiliyoruz uyguna. Maksimum maliyeti 20 30 lira olan ürünleri mağazalarda 300 400 tl ye satıyor kaliteli markalar. Ben indirim dönemi veya pazardan alma taraftarıyım. Mesela us polo nun ayakkabılarını seviyorum ayakkabılarımı senelerce giyen biriyim geçen yaz sonu 3 tane ayakkabı aldım 225 tl ye indirimden. Gayet kaliteli ve güzel ayakkabılar. Normal dönemde alsam 3 ü 600 ü geçerdi. Bence indirimsiz dönemlerden almak enayilik biraz.
15 Yorumla- +1 yıl
Giyimden anlamadığın belli. Ünlü bir markanın kombin yap o zaman pazar malıyla seçkin marka ürünlerini kıyaslama gafletinde bulunabilecek misin bakalım. İnsanın parası olmaz alamaz bu gayet normal ama kalite anlamında ünlü markaları pazar malıyla aynı kefeye koymak en kibar ifadesiyle ahmakliktir.
- +1 yıl
@kk29agu ünlü bir yurt dışı markasının ürünlerini satıyorum ihracat fazlası. Bunu bildiğim için kazık olduğunu düşünüyorum benim 12 liraya aldığım tişörtün markadaki satoş fiyatı 100 tl den başlıyor. Türk markalar için de aynı şey geçerli ihracat fazlası satış yapan İnternet ve pazarda hatta bazı mağazalarda çok fazla yer var. Eğer işin içinde olmasam belki senin gibi düşünebilirdim 😂
- +1 yıl
@kk29agu pazar malı dediğin şey zaten adi olan markalardır. Heryerde orijinalini bulamazsın.
- +1 yıl
ya da markasız taklit. Ama insan zatrn biraz kaliteden anlıyorsa orjinal olup olmadığını anlar
- +1 yıl
@kk29agu son olarak da şunu söyliyim ben mağazadan almayın demedim zaten indirimde alın dedim
+1 yılHayır sadece güzel giyimli bir insandır ve insanlar ona bakarak sadece fikir yürütür. Bu fikirlerde genelde ya bunu giyen ya zengindir ya da güzel bir yerde okuyordur der ve hayatı hakkında fikir yürütür olay bundan ibaret bence. Kaliteli insan olup olmadığını kişiliği ile anlayabiliriz ancak
10 Yorumla
+1 yılİnsanda kaliteden kasıt "nitelik" ise, kendine kattığı edindiği şeylerdir. Babasından, dedesinden zengin insan nitelikli değildir. Doğuştan gelen rastlantısal bir güzellik de bir nitelik değildir. Ayrıca sosyal olmayan insan da nitelikli olabilir. Öğrenmiş, çalışmış, kazanmış, düşünmüş, yapmış insan nitelikli sayılabilir.
İktisadi anlamda kaliteden bahsediliyorsa, evet o gerçekten mallarda olur.10 Yorumla
+1 yılKalitesiz kalitesine markaya göstererek giyiniyor ama kalitelisin bence
Ve salak
Marka giyeceğine 1 ayakkabıya 600₺ vereceğine 50₺ de. 12 ayakkabı alır her hafta bi ayakkabı giyse 2 yil bile idare eder o ama şste kafa yok ben 50₺ ye alıyorum son 2 ayakkabımı 50₺ Den alıp giyiyorum üstünde Nike yazıyor gösterişli güzel ve ucuz10 Yorumla
+1 yılYaşın yeter mi bilmem de
https://www.youtube.com/watch?v=BwtBM_OidNM14 Yorumla
Soran+1 yılÇok damar arabesk bir görüş olmuş değişik bir tarz katmışsınız soruya 😊
- +1 yıl
- +1 yıl
Komsum kısır yapmıs :D
Soran+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim umarım en kısa sürede sağlığına yeniden kavuşursun. 🤲
Kısır çok severim.😍 Afiyet olsun. bulgur çok faydalı bir besin içinde demir B1 vitamini B2 vitamini ve kalsiyum var.
Mahsun Kırmızıgül' yorumuna katılıyorum 😀👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılMarka ürünler diğer ürünlere göre daha kaliteli olduğundan, giyen insanlar üzerinde kalite taşıyorlar. Fakat bu o insanın kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Markalar hangi marka olduğuna göre kalitesi değişir ama bir insanın kalitesi giydiklerinden anlaşılmaz
20 YorumlaMarka giyinipte kalitesiz insan çok var. Marka insanı kaliteli yapmaz. Kalite insanın karakteridir bence.
23 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum çok doğru👍🍀
+1 yıl😅😅okudugum en komik soru. Kalite ruhta olur bebegim hayat sartlarinda degil
38 Yorumla
Soran+1 yılSizin bu konuda fikirleriniz neler bende öğrenmek istedim. Bende düşüncene katılıyorum bebeğimmm👍😅
Soran+1 yılAma sen ezbere konuşuyorsun. Felfese yapıyorsun kendi fikrini sunarsan sevinirim @Adn_01
Soran+1 yılKendi görüşünü alana kadar seni bırakmıyacağım.😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır.
Kaliteli olmak için marka giyinen kişi, markasının ederi kadar kalitelidir 🙂
Kaldı ki marka kıyafetlerin kumaşı veya dikişi kaliteli değildir çoğunlukla, neticede diğerleri gibi konfeksiyon üründür hepsi.
Marka kıyafetlerde ki tek fark ise, üzerindeki ambemi için sana daha pahalıya satıp, birde reklamını yaptırıyor oluşudur 🤣10 YorumlaYanlışın var marka adı altında millete geciriyorlar yoksa hic bir farki yok marka giyen kaliteli olmuyor kaliteli insani bununla belirleyemezsin güncelemene gelince burasi Türkiye parasi olmayan karnıni zor doyururken marka nasıl giyinsin
10 Yorumla
+1 yılKalite;insanın davranışlarındadır, duruşundadır.. Öfkelendiği zaman öfkesini kontrol edebilmesindedir. Gücü yettiği halde çok kızmasına rağmen kendinden güçsüz olanı sinek gibi ezmeyen kişi kalitelidir
10 Yorumla
+1 yılİnsanın "karakterini" markalı giyinmek ölçmez.
O bir dış görünüştür her şekilde elde edilir ama karakter yoksunlarında "karakter" elde edilmez...
Kaliteli insan karakterlidir vicdanlıdır duyguludur. İnsan kalabilendir.10 Yorumla
+1 yılKişiliğini kıyafetlerinden teşhis edebiliyorsan sende ki cevheri tüm dünyaya duyurmalıyız : )
112 Yorumla- +1 yıl
Bebeğim kişilik yanlız başına olmuyor 😂
- +1 yıl
Nice takım elbiseliler gördük üstü başı yırtık olan insanladaki karaktere sahip olmayan kıyafetlerle hiç olmuyor emin ol
- +1 yıl
Bebeğim 😂
- +1 yıl
Ablan Star bebeğim 😂
- +1 yıl
Daha tecrübe edeceğin çok şey var :)
- +1 yıl
Mesela şekerim 😂
- +1 yıl
Kıyafetlerine bakıp adam sandıklarının adam olmadıklarını mesela :)
- +1 yıl
Bebeğim seni ayakta alkışlıyorum 😂😘
Soran+1 yılKıyafeti görmeden bile kişiliği teşhis edebiliyoum bazen.
Mesela seni teşhis ettim. otur yerine sıfır00 verdim 😀
Soran+1 yıl@lanetolasifrenkk
- +1 yıl
Kıyafetim yok diye mi 😂😂
- +1 yıl
Benim de marka kıyafetlerim var kıyafetlerle yüceleceksem gözünüzde aman kalsın 😂
Kaliteli insan marka giysi ne alaka Allah aşkına kaliteli insan karakterli duruşu olan kişidir , marka giyen insan kaliteli insan olmaz, sadece şık giyinen giyimine özen gösteren kişi olur. Giysi bir araçtır , eşyadır , kişide bir özellik değildir.
10 YorumlaKapitalizm e karşıyım bazı şeyler cidden aşırı pahalı oluyor gerek yok yani 😒😍💞💌💕💓💗🔮🎊
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın katılıyorum ❤👍
İnsanın kalitesi markayla belli olmaz
Çok kaliteli görgülü donanımlı bir insan çok parası olmayıp sade ve uyumlu giyinebilir
ya da insanlardan uzak durmak ya da fazla göze gelmek istemeyede bilir11 Yorumla
+1 yılBen bir eşyanın kalite ve fiyat ederine bakıyorum. Çok ünlü dediğimiz markaların ürünlerini alıyorum ama ucuza en mantıklı olan başta internetteki fiyatına bakıyorum sonra mağazada bakıyorum gerçek indirimmi diye.
10 Yorumla
+1 yılkalite dışımızdan görünen değildir, keşke öyle olsa, en kaliteli insan Demet Akalın o zaman :D
11 Yorumla
Soran+1 yılDemet Akalın duymasın. Giderli şarkılarına bir yenisini daha ekler.
dımtıs dımtıs ateş eder vallah bize 😂
+1 yılmarkayla kaliteli olunuyorsa vuralım kıçımıza bir prada gucci logosu hiç ugrasmayalım ne salak salak sorular. kalite beyinde olur
41 Yorumla
+1 yılKaliteli insan karakteriyle kendini ortaya koyandır. Kumaşın kalitesine göre kaliteli insan olunsaydı eğer bir çok kişiye bizzat hediye olarak alırdım :)
20 Yorumla
+1 yılHer zaman doğal kadın doğal erkek isteriz derler ama içten içe aslında hepsi tarz birimi isterler kimse kendine bakmayan cebinde parasi olmayan biriyle olmak istemez sorunun cevabina gelirsek marka değil ama tarz önemli bebeğim 😂
24 Yorumla
Soran+1 yılTarz sahibi insanları bende severim beybi 😂
- +1 yıl
Olsada yesek 😂
Soran+1 yılTarzlar nerdesiniz diye anons mu versek acaba 😂
- +1 yıl
Sipariş olmuyor onlarda bebeğim 😂
+1 yılYüo genelde özenti ve gereksiz egoya sahip olan kişiler oluyır mesela döner almaya parası yok gidiyor marka giyim alıyor vahim bi durum yani
22 Yorumla
Soran+1 yılIşte bende bu sebetten böyle bir soru sormaya gerek duydum Ekonomik durumu orta seviye fakat yinede kredi kartına 12 taksit yapıp pahalı marka giyim alan insanlar var bu insanlar neden marka giyime önem veriyor?
- +1 yıl
Dışarıya gösteriş yapmak ve içindeki ezikliği böyle tatmin etmek için
İnsanlar kıyafetleri ile karşılanır ilmiyle ağırlanır ahlakı ile uğurlanır, giydiklerim beni kaliteli yapmaz.
31 YorumlaKıyafetler kaliteyi göstermez.. Kıyafetler sadece bir kimlik oluşturabilir ve insanların ön yargılarını öne çıkarır.
30 Yorumla
+1 yılBen sadece ayakkabıda marka giyiyorum onun dışında markaya takılmam ama cul çöp e de para vermem yani bi çarşıya inip begendim varsa alırım yani ıla awm olsun alışveriş merkezi olmak zorunda değil
10 Yorumlaen lüks markalardan ve pazardan da giyinen bir insan olarak söylüyorum; marka elbette kalite göstergesi değildir kalite yapan içindeki kişidir yani marka çantalar takıp göz batırmayı severse kalitesiz insanın tekidir, ama marka giyinip göze batırmayan sırf kendini iyi hissetmek için marka giyinen insanlar benim gözümde kalitelidir açıkçası (giyme amacı doğrultusunda)
12 YorumlaParası bol olabilir
Marka takıntılı angut olabilir
İçi boş olduğu için markayla dışını süsleyen bir zavalli olabilir...
Ama buradan kaliteli insan çıkmaz.10 YorumlaGüncelleminiz dikkate alarak yazıcam wala ben çok isteöezdim çünkü güzel olan beğendiğim şeyin çokta pahalı olmasına gerek yok sonra giymeye kıyamam kdmdm
10 YorumlaKaliteli giyinmek elbette güzel şey ama her şeyim markalı olsun demek farklı bazıları takıntı haline getiriyor ki kıyafete, dış görünüşe aldanmamak gerek.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle alakası yok. Bütün kekolar kalite giyinir ancak gerçek kaliteden dağlar kadar uzaklar. Kalitenin kişinin giyimi ile, arabası ile, parası ile alakası yoktur. Kalite insanın içinde olacak.
10 YorumlaParası olan marka giyiniyor. Her parası olan insanın kaliteli insan olduğunu söyleyemeyiz. Bir söz vardır; ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok...
10 Yorumla
+1 yılNe insanlar var üstünde elbise yok
Ne elbiseler var içlerinde insan yok40 Yorumla
+1 yılHer düzgün giyinen kaliteli olsaydı ohoooo bu kadar beyinsiz olmazdı emin ol guzel giyinmek çok paraylada olmuyor ayrica.
20 YorumlaBazı insanlar vardır ki marka kıyafetlerin rahatsız edici etiketleri gibidirler. Kalitenin markayla ölçülebilecek bişey olduğunu düşünmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılGösteriş bir insanın kültürel zayıflığını yansıtma halidir.
Kalite marka giymekle olmaz, akılda kalandır kaliteli olan.20 YorumlaMarka giyen insan üzerinde etiketle dolaşan insandır.. istisnalar kaideyi bozmaz tabiki.. ama kaliteli insanla markanın bağlantısı yok..
20 Yorumla
+1 yılNice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
Mevlana Celaleddin-i Rumi20 Yorumlaİlgisi yok zengin ve gösteriş meraklısı insandır. Kalite insanın içinde olur marka kıyafetler giymekle olmaz.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılMarka giymek kişinin kalitesinin değil, maddi alım gücünün yeterli olduğunun kanıtıdır.
30 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMarka kalite göstergesi değil maddi durumu iyi olmayanların da hakkı markalı giyinmek ama zor tabi adalet yok.
10 Yorumla
+1 yılbu soruya şöyle cevap vermek istiyorum..
https://www.youtube.com/embed/icp4D0eBIYc10 YorumlaMarka değilde daha çok kendine neyin yakstigini bilmesi kombin anlayışı olması giyim önemli. Ama çok kalite giyinip göz yorucu giyinen kişilerde var.
10 Yorumla
+1 yılÜstündeki elbisenin altındaki arabanın markası cebindeki para seni insan yapıyorsa, sen özünde bir hiçsin
11 Yorumla- +1 yıl
Sana bu şekilde insan yerine koyan da insan değildir.
+1 yılNe insanlar gordum ustunde elbise yoktu ne elbiseler gordum icinde insanlar yoktu yani marka giyiliyor diye birsey olmuyor
10 Yorumla
+1 yılGösteriş meraklilari onlar kalite ile alakasi yok ben cogu zaman pazardan alirim hic te utanmam marka olunca noluyo :)
10 YorumlaBabaannem de türlü türlü çeşitleri olan Kazaklara bile 3000 ,5000 tl para verenler bana kaliteli değil. aptal geliyor.
10 YorumlaBakis acisi tamamen ben marka diye basma bir elbiseye dunyanin parasini vermem sahsen. Biraz gosteris budalaligi vana gore.
12 Yorumla- Devamını Gör (220)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar