feysim bu boyum tupukludan dolayı uzun duruyo
Kendimi kilolu hissediyorum. Ne yapmalıyım?
feysim bu boyum tupukludan dolayı uzun duruyo
Buna kendinizi inandirdiginiz gibi vaz gecirmek yine sizin elinizde bilinc alti olusmus dusunceleri ters tepki ile silebilirsiniz guzelliginizi karsi tarafindan dilinden eksiksiz ve sorunsuz aliyor ama kendi düşünceleriniz ile kendinize engel oluyorsaniz kendinizle yuzlesmeniz gerekir inanc ve biraz zmaan kimseden degil kendinizden beklentiniz olmali sizin icin gerçekten mutluluk verecek kilonun hangisi olduguna oncelikle kendiniz karar verin ama buna kendinizi inandirin ve bunun icin ugrasin ama asla takintili olmayin gercekten ihtiyacini olduguna oncelikle karar verin belkide gercekten ihtiyaciniz yoktur
Çok takıntılıyım maalesef
Sorun yasarsin kendini asmalisin artik başarmak elinde senin icin söylüyorum yoksa Karışma hakkim yok ama biraz azim caba elbet rayina sokar herseyi hakkinda hayrlisi olsun
Saol
Rica ederim
Boydan fotografini at, tepeden tirnaga gorundugun bir fotograftan sonra sana profesyonel bir yorum yapacagim ama simdi de fikrimi soyleyeyim. Olculerin fazla iyi yani erkeklerin tas gibi hatun dedigi kadar varsin ama boy ve kilo orantin cidden kiloluymussun gibi duruyor. O yuzden fotograftan sonra sana kesin bilgi verecegim.
Feys linki atcam aşçada birinin yorumuna
Guncellemeye atsaydin herkes gorurdu. Bu arada sana hatun hatun diye yavsayam elemana da yuz verme, adam acikca kaldirmaya calisiyo seni.
Anlıyorum onu zaten dur güncelleyim
Ayrica face linkini degil fotografin. jpg seklindeki linkini at ki sadece fotografini gorelim. Tum siteyle face adresini paylasma.
Boş ver sıkıntı değil kabul etmiyorum istek dolu zaten
Peki sen bilirsin, tum istekleri reddet. Boydan fotograflarini herkese acik yap, fiziginin gorundugu fotograflari gorebilelim.
Öyle zaten
Muhtesem bir fizigin var. Vucudunun tum kivrimlari belirgin ve oldukca siki etin var. Yillarca bayan magazalarinda calistim ve kac tane mankem geldi gitti, hicbir mankenimiz senin kadar duzgun fizikli degildi. Mankenlerden tek eksigin boyun ama ona da gerek yok bence kisa boyunla daha tatlisin. Siyah corapli kombinlerini daha cok begendim u arada corap ve siyah topuklu cok yakisiyor sana. Hemen simdi bunalimdan cikiyorsun ve harika vucudunu korumak icin ne gerekiyorsa yapiyorsun tamam mi? Sakin kilo vereyim deme.
Vermeye çalışmıyorum zaten
Yemek yememe, kusma ve ayna karsisinda kendini begenmeme ozelliklerini birak iste. Kusursuz gorunuyorsun ne giysen ne yapsan yakisiyor senden iyisi milyonda bir var yani tadini cikar bu vucudun.
Anladım saol
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana. Topukludan vazgecme cok yakisiyor.
Tamam
zayıf değilsin manken hastaları zayıf olduğu halde kendini kilolu görüyorlar sen kilolu olduğun halde kendini dahada kilolu görüyosun sorun ya sende ya da aynada :d
57 kiloyum çok mu fazla gerçekten? Gören herkes genelde çok zayıf olduğumu söyler
benim annemde senin kilonda ve boyunda hatta o 163 boyunda kilolu gözükuyo
Anlıyorum
Kendinle barışık olmalısın. Yoksa sen nekadar zayıflarsan zayıfla kendinle barışık olmadan istersen 50 kilo ol
Haklısın uğraşıyorum
Cevap
47Cevap
Biraz kilolusun bence. Millete bakma sen. Kendileri aşırı kilolu olunca seni çok iyi olarak görüyorlar. Spor yapmıyorsan faydası olur düzenli sporun.
Yapıcam göbeği eritcem ya
Yok
Zaten herkes profesyonel çekim artık ben de seviyorum
Evet duydum neyse tamam
O nasıl bel öyle. Acilen belini aldır. :) Ya da spora başla. Geri kalanında bir sıkıntı yok. Moralini bozma senin canın sıkılmış :)
Kalın demi
Ya sizin kafanız mı güzel yoksa başka bir problem mi var soran arkadaşın fotoğrafına bakmadım ama bel çevresinin 63 cm olduğunu yazmış ve sen diyorsun ki o nosol böl öylö. Bir de ciddi ciddi acilen belini aldır yazmışsın. Tabi canım yok olalım hiç olalım hatta belimiz de kol gibi kalsın. Nasıl bir ruh hastalığı bu ya instagramdaki fake popo meme ve incecik bellerden başka gerçek hayatta kadın görmedin herhalde sen git acilen beynini aldır. Salak mısın nesin nasıl bir fantezi dünyasında yaşıyorsun arkadaşım sen kızın da kafasını bulandırıyorsun. 63 cm bele kilolu diyorsun ya sen kendi göbeğini belini atsana.
Ben de anorexia hastalığının bu şekilde başladığını duymuştum dikkat et kendine. Ama ölçülerin çok güzel ve yerinde, hatta bana göre zayıf bile sayılırsın.
Çoğu kişi hastalık olmuş sende diyo ablam falan yemem için uğraşıyor hep
Haklısın
Keske beyninde vucudun gibi hos olsa bacim ne diyeyim tek gayeniz fiziginiz ve fiziginizi erkeklere begendirnek olmus yazik
Ya ne alaka. Beğendirmek ne alaka. Diyorum ki bunun yüzünden yemek yememeye başladım sen diyosun erkekler. Erkekler için kilo verilmez bir kere kendine saygısı olan iyi bakar vücuduna
Banada öyle geliyo
Haklısın aslında
Zayif hisset sende. kilolu degilsin. Kadın dediğin dediğin bastığı yeri titretmeli. hem kemik gelmesinden iyidir.
Hissetsem buruya yazmam ki :(
iyisin iyi ;)
Hmmm tamam
Tmm.
Kendinize dert arıyorsunuz yeminle.
Vücudundan başka işi olmayan bomboş insanlarsınız. bir uğraş edinin..
Ne alaka?
1471 kişinin beğenisi yetmedi.+ abazaların yorumları.
gelip burdamı devam ettirme kararı aldın :)
nasıl hissediyorsanda öylesin zaten.
verdiğim rakamlarla o ölçüler nasıl oluyo anlamadım
Gördüğün gibi
Psikolojik olarak buna inandırmışsın kendini. Vazgeç bu düşüncelerine engel ol )
Deniyorum
pek çok kadın byle dusunur ancak kilon fazla değil güzelim. özellkle ölçğlerin mükemmel görmek isterim doğrusu fotografını boyun da bir kadın ıcın ideal bnce cok iyi
Aşşada bir yoruma feys linki atcam foto var
beklyrm merakla
şimdi gördüm bildgn at gibisin harika bnce. evvlenelim diyorum :)
Anladım
bildiğin erken boşaldım ya :)
yok ya ne hastalığı bir çok bayan senin gibi , ne yap gitimine dikkat et (zayıf göseteren elbiseler giykendine yakıştıpını düşündüğün, ve sakın çıplakken kendine aynada bakma bir süre , daha bir sürü şey var
kilolu ol ne fark eder ki / hem ramazan değil mi aksama kdr oruc tut nasıl olsa yersin bişi ler iftar da
Tutuyorum yine de akşam bir tabak en fazla
Haklısın
Manken hastaligi zayif olanlarin kendini sisman gormesi. Sen normal gormen gerekeni goruyosun problem yok bide o vicut degil vücut :D
Bu bedenle kilolumuyum sence
Gören herkes zayıfsın der ama hayret. Bende kilolu hissediyorum zaten. Daha fazla kiloda veremem kemiklerim çıkıyo
Nasıl atılıyo tarif etsene atıyim
Tamam bekle deniyorum
Olmuyo
Güncellemeye feys linki attım cici
Aferin tanı
90-63-92. yim demek için bu kadar yazmaya ne gerek vardı. şu ego tatmini gidin sokakta yapın artık güveniniz varsa.
90-60-90 vücudun var , daha allahtan belanı mı istiyorsun? Düzende tut kendini yeter.
Kilolu hissediyorum kilolu. Her aynaya baktığımda giydiğimin falan yakışmadığını düşünüyorum
Çıkar aklından öyle düşünceleri. Geç aynanın karşısına bir otarafa bir bu tarafa yürü ve şunları söyle...
https://www.youtube.com/watch?v=a1dC2xJG4R0
Saol
O zaman sana bir adet ilber ortaylı capsi armağan ediyorum, çok güzelsin keşke... neyse demiyorum.
Ölsen mi dicen
işte diyemiyorum çok vicdan severim..
Hmmm
o benim lafım be..
Anladım
anlayışlı güzel.. keşke ölmese.. yakında sinemalarda ::)
Hmmmm
ya hııım deme lütfen :)
Ölçülerde ya da kilo da bir hata var. Mümkün değil.
Kiloluyum demi
Evet sallıyorum şu an. Ne diye cevap veriyosanız
Abi ekle dicem ama liste dolu ya da takip et bir resme yorum at ks. Bu sen misin diye cevap vereyim
İnanmıyosunuz ya
Ya boyum topukludan uzun duruyo niye anlamıyosunuz
Tamam
bacakların ve belin haricinde geriye kalan heryerinden kilo al ozaman oraları zayıf gelir
Alabilsem alırım da olmuyo
alala nası olmuyo yemiyosun ozaman
Maalesef bazen iki gün bile yemek yemediğim oluyo
:DD
Ölçüler süper bence sadece daha iyi bir fit vücut için biraz spor yap derim.
Spor yapıyorum kilo vermeye çalışmıyorum daha fazla verirsem kemiklerim sayılıyo
sarı çizmeli leydi
müneccim tarağı yemiş gibi mi duruyoruz
bir foto paylaşta ona göre konuşalım
Telden resim atamıyorum
ya bir git ya burada kendine ovgu yadirmalarini istiyosun yok olede yok bole kulahima anlattt
Evet canım evet öyle
Zayıf değilsin ki zaten boyum mesela boyum 1.63 kilom 50 seninde kilo vermen gerek
Ama bu bedenle daha fazla kilo verirsem göğüslerim sarkar. Ve kemiklerim çıkıyo çok çirkin duruyo o zamanda
bence gayet muhteşem bir vücudun var. 90 göğüs türkiye de kaç kızda var. zihnimde hayal edebiliyorum seni :D umarım senin vücut ölçülerine sahip bir sevgilim olur :D
Herkes seviyo vicudumu bir ben sevemedim
:) elisaslan kıskanma çık aradan :D
Nasıl
sen boşver. sevgilin var mı ondan haber ver :))
Var
şanslı veletmiş. kıskandım bak :D git vicudunu ona sor zman. o beğeniyorsa sıkıntı yok :)
Beğeniyo o da sıkıntı bende ben beğenemiyorum
nedir bu takıntı ya. süper vicudun var :)) sevgilnde beğeniyorsa boşver gerisi önemli değil
bu arada resmin falan yok mu merak ettik bak?
Telefonda atamıyorum hızlı rasime yükle diyorlar ama yüklenmiyoda
bana mesaj at olmadı? gizliyi kaldırayım
Niy
e
merak ettim çünkü. resmi gönder diye
Hmm
wooowww tek kelimeyle harikasın
sen değilsin bu. sallamışın :)) neyse vicudun buna benziyorsa süper
Sallıyorum evet
Abartma yaf twitter falan hizli resim onlarin linkininat bakalim ciddi bir durum var mi. d az daha uzun olsan bir sorunun olmazdi bak
Feys linkini atsam herkes ekler
Tamam bir bekle
https://m.facebook.com/backoff.p?refid=13
boyum topukludan dolayı uzun duruyo
bu gerçekten sen msn? sensen evlenelm hemen
Ediyorum zaten
Kısmetim açıldı. Kilolu duruyo mu
Evet antalyadayım.
Yok
Etmiyorum zaten dolu liste
Tamam
Akdeniz?
Yok ünive yeni başlıycam
Niye nesi var onun
Gitmiycem ilk bir sene tercih yapmıyorum o yüzden
Yani
Niye ne gerek var
Niye işte
Hmmmm
ne kılolu masallah manken gıbı kızsın sen oyle dusunmeyı bırak cok guzelsın ve kılolu degılsın
Sadece daha çok takipçi kazanmak isteyen gereksiz biri
Takipçim gayet iyi bakarsan. İlk yazdığımda link yoktu foto atamadığım için koydum onu
O kadar zaman diliminde bir sürü yorum almışsin faceden cevabı gayet iyi biliyorsun? Neden burada soruyorsun o zaman itiraf et?
Kendimi kilolu hissettiğim için hastalık gibi bişey oluştu onu sordum farkındaysan
500 un üzerinde takipçin var onlara da sorabilirdin. Burdan hangi erkeğe sorsan sand kilolu olmadıgını soyliyecegini biliyordun. Neden dürüst bir insan olmuyorsun
Soru sorma yeri burası orası değil
Seni çok iyi anlıyorum
az kılo ver 3 kılo kadar hatun baska sorunun varmı?=
Yok sanırım :)
Niye :)
Takip etmedim ki
N
E gerek var mesaj mı atcan
Hmmmm
olabilir, bir şekilde bir resim at da yorum yapabileyim...
Atabilsem pc yok ki
Oldu.
gögüslerinin büyük olmasından kaynaklanan birşişmanlık hissediyor olabilirsin
Vicuduma oranla göğüslerim iyi
Hmmm
Niye
şöyle bir sevgilim olsun 50 milyar borcum olsun yemişim kilosunu yaa şu fiziğe baksana :))
Hmmm
peki sana bisey diyeyim kendini kilolu hissediyosun kilo vermek istiyosun ya. kimin icin yapıyosun kendini iyi hissetmek için mi, millete daha çekici gelmek için mi :)
Millete zaten iyi geliyorum kendim için
kendini iyi hissediceksen yap tabi ama bu seferde erkekler beğenmez o kadar çıtı pıtı kızları. erkeğin dikkatini çekecek iki kısım kalçalar ve göğüsler. sen kalkmışsın bunları eritcem diyosun olur mu hic yaa :)
Bacaklarımla ve belimle derdim
iyisin iyi ama yinede sen bilrsin :)
tamam
Oha diyorum sana inanmam 63 cm bele kalın mı diyorsun
Oöyle hissediyorum
Derin sarkıksa bilemem ama ölçüler gayet iyi. Ama ben yine de inanmadım yazdıklarına.
Yok be değil gayet sert
Face'teki kız 10 numara ama o resimlerin sana ait olduğunu sanmıyorum kızım. ;)
Ya sanma napıyım siz inanın diye uğraşcak halim yok
Çünkü aynı kızın başka face profilinde de resimleri vardı. Ya sen çaldın ya da senden çaldılar :)
Sana tek bir şartla inanırız. Elinde kizlarsoruyor. com yazan bir kağıtla foto çekilip koyarsan. Herkesi g*t edersin o zaman ;)
Melisa soylu var Aylin ece var dilan yavuz var Kübra bilen var feykim açıp bakın abi en yeni foto en çok beğeni kimde. Sizi inandırmak için bişey yapamam k. b
Gerçek olabilirsin dünyanın en taş en seksi en güzel kızı da sen olabilirsin ama kanıtlayamazsın be güzelim
Uğraşmam kanıtlamak için be cicim
Tamam :) ama eğer sen oysan sana dokunmak isterdim hehe
şikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Offffffff
Kilolu hissediyosan kilolusundur bacim biz ne yapalim buradan?
Sen bişey yapma Allah aşkına.
Yapmiyorum zaten
Allah razı olsun
spor yap bol bol 1 haftada 5 kılo verırsın garantı verırım :)))))
Zayıflamak istemiyorum kemiklerim çıkıyo o zaman
Tamamıyla demiyorum ama bak bir kilo bile versem göğüs kafesim sayılıyo bildiğin
Evet hep bel gidiyo içe göçüyo kilo verince
Psikoloğa gitcem en iyisi
Mantıklı
Tamam
Ulaşman için neden
Zayıf değilsin. Zayıflamak istiyorsan zayıfla takıntın falan da yok ayrıca
Bir hastalık var da..
Biliyorum
Yediklerini kusma gibi bir olayın var mı zuzu?
Evet bir haftadır çok fazla. Midem ağrıyo resmen yiyince ve kusuyorum
Bilerek eskiden kusuyodum şimdi değil
Bunun 161 olduguna eminmisim
Topukludan uzun duryo
Eger boyleysen birak kilolu kal :D hatun beygir gibi :D bin sirtina gez :)
Gobeği erit gobeği :D
Eritcek bişey kalmadı
7 kilo daha verde tam olsun 50 ol :D
55 in altı çok saçma askılık gibi bana kimse kilolusun demedi bu zamana kadar ama ben öyle hissediyorum
O zaman psikolojini düzelt kendini rahat hisset (askılık gibi ahaha :DD)
Çalışıyorum aynaya bakmamaya gayret gösteriyorum
Ya takma bu kadar yani kilon çok iyi bence gayet iyi kilon var tam bir bayan manken kilosu :)
Anladım tamam saol
O değil de gerçekten taş gibisinn :)
fiziğini görmeden yorum yapamam
boyun kısa olduğu içindir. uzamaya çalış
benim boyum 1.80 60 kiloyum bana gayet normal geliyo vücudum. hatta doktora da sordum 75 olsam bile normal dururmuşum. yani buna gore sen 1.61sen 45-50 kilo olman lazım
O kiloya inersem çok çirkin olur ya :(
sanmıyorum boyuna uygun kilo bu çünkü
55 kilonun altı çok kötü bana göre
boyunu uzat o zaman çok kısa bence
fotoğraftaki sizmisiniz
Evet
peki
Senin bu fizihhin var ve sen sikayetcisin.. :)
Bana kötü geliyo
Link attım
Hmmmm
üzülme bende öyle hissediyorum :D
Çok takıyorum ben ya
Bana öyle geliyo
Feys linki attım
Anladım
Ekleyemedikleri için sıkıntı yok anca takip
Sıkıntı değil o
Sağlıklı şekilde kilo vermeye çalış
Tamam