+1 yılGereksiz ve anlamsız dövmeler ilerleyen zamanlarda seni pişman edicektir inançların ya da yaşadığın olayların bir kanıtı olarak dövme yaptırabilirsin sadece hoş görünüyo diye yaptırmayı çok mantıksız buluyorum ileride insanlar sana anlamı ne diye sorduklarında mal gibi bakıyosun sonuçta çıkmayan bişey örneğin dini inançlarını gösteren bir sembol ırkını gösteren bir sembol (yanlış anlamayın bayrak gibi) sevdiğin kimseyi anlatan bir simge belki bir imza veya yaşadığın olayları sana hatırlatan bir simge örneğin çete üyelerinin yaptığı dövmeler gibi yani hiçbiri anlamsız ve gereksiz değildir şahsi düşüncem bu :/
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yap vucuduna www.google.com.tr/search
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D
Cevap sahibi+1 yılGörenler korkar senden :D
+1 yılsırtının köşesine yaptıracağın o tüylü şeyse vazgec derim çok demode :D bileğine yaptıracağının yazısı fena durmuyor ama kalp grafisi mi desem o sanki özensizce çizilmiş gibi :D yaptırcaksan da daha estetik çizmesini söyle :D ha diş hekimliğine gelince ; avukat olsan belki ama sanmam mesleğine kötü bir etki bırakacağını :D
04 Yorumla- +1 yıl
ne demek :D
- +1 yıl
dövme yapılırken iğnelerin ucu değişir canım. steril bir ortamda yaptırırsan enfeksiyon kapmazsın. bende sağlıkçıyım ve o boyalar kemiğine kadar işlemiyor senin... sadece 2. tabaka derinin altına kadar işler.
+1 yıllınktekıler gayet hoş sen ınsanları dusunme hayatını ınsanların görüşüne göremi yasıcaksın allah alalh :D s3.amazonaws.com/.../11_large.jpg şu tarz kocaman bişe yaptırmada kekolar gbı :Dwww.tattoozon.com/.../...henna-holiday-tattoo2.jpg buda güzlms :D ıns lınklr acılır rezıl olmayalım :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Türkiye'deki dövmecileri bilmiyorum ama yıllarca Discovery Channel'da Miami Ink, LA Ink izlemiş biri olarak dövmenin kişiye özel olması gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten yetenekli ve tarzı sana uygun bir dövme sanatçısı bulup kafandakileri anlatıp ondan tasarlamasını isteyebilirsin. Dünyada bir tek sende olacak bir dövmeyi taşımak ve gerçekten senin istediğin, anlamı olan bir dövme yaptırmak daha güzel diye düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
o program süper yaaaaaa
- +1 yıl
Ben de o programı izleye izleye dövme yaptırmaya karar vermiş birisiyim, en azından fikir edinmek için o programların ya da oradaki dövme sanatçılarının sitelerine, sosyal ağ sayfalarına bakılabilinir, googleda arayıp bulduğundan daha farklı şeyler görebiliyor insan oralarda.
+1 yılbence insan teninde o kadar da mükemmel durmuyor ama insan bazen değişiklik ister tabi önce geçici yaptır bunları benzediği kada sonnra karar ver çünkü çıkarması ayrı bir eziyet dövmenin pişman olmana değmez
ayrıca da bir doktor adayı olarak hekimlerde hiç beğenmiyorum dövmeyi hastaların da böyle düşünebilir10 Yorumla
+1 yılhttps://www.keyifli.org/kara-kalem-ataturk/
Sadece dövmesini göğsüne değil, düşüncesini de aklına kazımanı rica ederim. Ben öyle yaptım. Çok iyi oldu.00 Yorumlaçok acele etme sonsuza kadar seninle kalacak bir şeklin hayatında bir anlam ifade etmesi çok önemli bence.. yani şeklini falan beğendin diye bir dövme yaptırma. bide ensene falan o kadar büyük yazı yazdırma. ayrıca bence dövmeli bir diş hekimi çok havalı olur bence :D
00 Yorumlawww.tattodovme.com/.../...ilek-Dövme-Modelleri.jpg
www.tattodovme.com/.../Bilek-Tattoo.jpg
bunlar güzel ve bence roma rakamlarıyla doğum günün falan çok hoş dururdu :D00 Yorumla
+1 yılbu https://i.hizliresim.com/M9W4J1.jpg
ve https://i.hizliresim.com/WWERYm.jpg ikisinide yaptırmayı düşünüyorum00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=Rr2ZznpW1xU
dikkat et dövme yaptırırken uyuma :))
11 Yorumla
+1 yılbenim bileğimde atatürk dövmesi var
parmaklarımın tırnağımın hemen altında kedi patileri var ama sadece sol elimde
ve elimin kenarında annemin doğum tarihi yazıyor
üstelik omuz kısmıma asla pes etme yazdırcağım
bunların hepsi sol kolumda :D sola takıntılıyım :D00 YorumlaHiç sıkılmayacağın yazılar semboller ve şekiller kazıt...
life goes on" iyi duruyor bak resimde. pek göremeyeceğin yere yaptırmanı öneririm... kolunun dış tarafına omzuna belki göğüste mantıklı geliyor... omuz olursa görürsün gibi... birde kimseye inanma ama düzenli olarak yaptırdıktan sonra bol bol 2-3 saatte bir dövmecinin önerdiği kremi sür.00 YorumlaHiç sıkıntı olmaz kardeşim sen kendine yakıştırıp emin olduktan sonra 8 adet dövmem var benimde şimdiye kadar hiç bir kesimden tepki almadım kimseden de saklamadım kayınpederim hariç oda hacı o yüzden :) hem sen istedikten sonra
10 Yorumla- Sağlık konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılsdhbshdshbgsdg bu dövmeyi ben de yaptırmayı düşünüyorum tabi öncü omuzdan dirseğe bir cover up çalışması olacak sonra bunu sol bileğime yaptıracağım ben amy winehouse gibi old school dövmeleri tercih ediyorum bir bak istersen hoşuna gider birşeyler bulabilirsin belki..
01 Yorumla- +1 yıl
ohaaa l*n şimdi dikkat ettim 29 gün önce sorulmuş sdfsdfsdfsdfsfsdfsd
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinimize göre günah falan değildir. Abdeste engel olduğu iddia edilir deri altına işlemediği için ama düşünebilen her beyin bilir ki eğer dövmenin yapıldığı deri hava su geçirmiyor olsaydı orası çürüyüp yara olurdu. Biraz beynimizi kullanalım boşuna durmuyor o mübarek orda. Ayrıca bu dövme pek hoş durmuyor daha özgün bir şeyler yaptırabilrsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Afedersin müftü müsün acaba hangi bilgiye dayanarak dövme günah değildir diyorsun o kadar araştırdım hiç birinde caizdir diye bir ibare yok sence islam peygamberinin lanetine maruz kalmış bir konu günah değil midir?
- +1 yıl
Çok sevdiginiz Alim ilahiyat profesoru Nihat Hatipoglunun 2 yıl onceki ramazan programlarında abdeste engel teşkil etmeyeceğini günah olmadıgını ama hadislerde yapılmasının pek uygun olmadıgının geçtigini söyledi. Keşke o kadar araştırmayı dövme caizmi degilmi diye değilde sağlık adına bilim adına bişeyleri ögrenmek için yapsaydın... Din aklınızı köreltmiş artık kullanamıorsunuz bile.. Yazıık diyorum başka bişey demiorm.
Ya bende dövme istiyorum tribal tarzı. Sağ el bileğimden başlayıp göğsüme kadar gelecek. Güzel şekiller olacak. Bu konuda iyi bir yer biliyor musun? Ayrıca kızlar hoşlanıyor mu? Vücudumda güzeldir güzel duracağına inanıyorum.
01 Yorumla
+1 yıldovmemodelresimleri.blogspot.com.tr/.../...ti.html
Bak bak bu güzel :))00 Yorumla
+1 yılwww.pluslike.com/.../11295-just-use-it-brain.png
bence çok iyi bir dövme olur bundan :D00 Yorumla
+1 yılDostum yazı falan çok boş benim görüşüm tabi , hayranı hastası olduğun herhangi bişeyi yaptırmalısın anlamı olmalı görüntüsünün dışında , örneğin HONDA hastasıysan honda logosu olur , v. s
Ben bisiklet aşığıyım bisiklet yapıcam.00 Yorumla
+1 yılBence geç bunları daha farklı şeyler yaptır , dövme yaptıracagın adamla görüş hatta , sana yardımcı olsun tasarım konusunda. Kimsede olmayacak bişey yaptır
02 Yorumla- +1 yıl
oraya gidene kadar Alsancakta Coşkun Şakre'ye gitsene. benim 2 dövmeyi de o yaptı ve harikadır. sana seni çizer öyle diyim.
+1 yılBenim 4 tane dövmem var , eğer dövme yaptıracaksan ki bence gereği yok cidden ama illa yaptıracaksan hiç sıkılmayacağın birşey olması daha uygun. İleride sıkılırsan kapattırmak için başka bir dövme yaptırmak gereke bilir ve durum çok karışır. Bence iyi düşün Ve Dinimizce haram ben haram olduğunu daha 2 gün önce öğrendim bence geçici bir heves için kalıcı izler bırakma
10 Yorumlaeğer müslüman olmasam, ben de sırtıma bir ejderha dövmesi isterdim lakin Allah'a şükür müslümanım. Ancak sen yaptırmak istiyosan Wentworth Millerinki gibi bişe yaptır yaptırdığına değsin ahahah :D
12 Yorumla
+1 yılhttps://hizliresim.com/1jr0G5 buna benzer sırta çok hoş bence
04 Yorumla- +1 yıl
Şık duruyo
- +1 yıl
Bayanda hoş durur da erkekte arkafa hoş durmaz. şöyle kafanı çevirip görebileceğin biyer olabilir
- +1 yıl
Haklisin aslında bayanda zarif duruyo ama erkeğe daha sert bişey gider
Bunları daha cok bayanlar yaptırıyor bence daha buyuk ve erkeksi bişeyler bakmalısın
32 Yorumla- +1 yıl
yep +1
son link dısındakı dovmeler bıraz sıradan onlarla kirletme bence cildini:)
onun dısında gogsun ustune irice bir figür ya da estetık bı yazı guzel olabılır tabıı gogus kasın varsa :)00 Yorumla
+1 yıldövme insanların kendine yakıştırdığını vücudunda görmesidir bence. eğer onu hayatın boyunca üstünde taşıyacaksan tek olan bir şey yaptırmalısın. google dan oradan buradan bulduklarınla değil kendi tasarladıgın bir dövme seni daha mutlu edecektir.
10 YorumlaKisiligini anlatan, anlami olan dövmeler secmelisin.22 tane dövme var vücudumun farkli bölgelerin de. Hepsinin farkli anlamlari var, ama hepsinin birlestigi hikaye ayni. is hayatini da etkilememesi lazim. görünmeyen bölgeler de denemelisin cok istiyorsan. Sadece dövmem olsun diye yaptirmamalisin
00 YorumlaBiraderrrr... sen önce kafanda şekıllendır bir şeyler, haybeye olmaz bu iş.. sonra git dövmecınle konuş, burdan sana bir b*k çıkmaz.
02 Yorumla
+1 yılbencee de yaptırmamalısın inancın ne yönde bilmiyorum ancak şayet müslüman isen peygamber laneti var dövme yapanlar ile alakalı.. yaptırmasan hayatında pek birşey değişmeyecek
00 Yorumla
+1 yılKanka bileğine yaptıracağın artık klasik oldu ayrıca altındaki çizelge çok yapmacık gözüküyor. Sırtına yaptıracağınıda beğenmedim. Malum sırt büyük böyle küçük dövmeler hoş durmuyor bence.
01 Yorumla
+1 yılkardeş sana bir çizimler yapayım yaptır o dövmeleri olaysın :D
02 Yorumla- +1 yıl
halen buralardamisin
+1 yıl3 defa düşün 1 defa yaptır. Çünkü dövme 1 taneyle kalmaz asla.. Ama kararlısan sırtına yaptırmanı tavsiye ederim dövmeyi sürekli görmek ilk başta hoş olabilir ama ilerde sorun oluyo..
00 YorumlaBöyle birşey olabilir tabi zevkine bağlı
https://hizliresim.com/WWERd800 YorumlaCok hos duruyor bence. Kendi muayenehaneni açıcaksan degilde devlette çalışırsan belki sorun olabilir ama sanmıyorum ya pek duymadım
01 Yorumlaİlerde pişman olacağınız şeyler yaptırmayın temiz vucudunuza + günahını düşünen yok öbür taraftada sorgu meleklerine hangisi güzel olmuş diye sorarsın artık?
02 Yorumla- +1 yıl
l*n sanane mk
Dharma yaptır kardeşim bence encrypted-tbn0.gstatic.com/images
05 YorumlaBen dövmede yazı sevmiyorum. Ben şeytan yaptırıcaktım sonra illumanitici misin diye salakça bir tepki geldi vazgeçtim :d
00 YorumlaAbartıya kaçmamanı tavsiye ederim. Ben olsam iki triceps kasıma da Power yazan dövmeler yaptırırdım. ;)
00 YorumlaGöktürk Alfabesiyle yaız yazdır ya da bozkurt resmi iyi gider. Atatürk imzasıda iyidir.
02 YorumlaÖnemli olan insanların ne düşündügü degil senin ne düşündügün
00 Yorumla
+1 yılBebek gibi bir çocuk suratı yaptırmayı düşünebilirdim. Hem kadınların da ilgisini epey çeker dostum.
00 YorumlaSırtına Kartal olabilir, göğsüne Atatürk imzası olabilir...
Ama yaptırma ya...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.facebook.com/photo.php
Al moruk benim dövmem ;)00 YorumlaSırtına yaptıracagın cok hos bende aynısını bılegım ıcın dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılLife goes on kıro isi.
Soz yazdiracaksan guzel olsun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlis anlama haddime değil ama dövme abdest geçirmiyor, belki simdi saçma gelebilir söylediklerim ama ilerde çocuk torun sahibi olunca inan pişman olacaksın :)
05 Yorumla- +1 yıl
Yanlışın var, dövme abdest geçirir.
Cevap sahibi+1 yılGeçirmiyor.
- +1 yıl
Dövmenin türüne bağlı olarak geçirgenliği değişe bilir şu sakızların içinden çıkan dövme abdeste mani olduğu ancak deri altına işlenen dövme iseabdeste mani değildir
- +1 yıl
abdest geçirir dövme günah da değildir. Eğer oradan su geçmese deri havasızlıktan çürürdü. bende 2 tane var ve yaptırmadan önce çok araştırdım. Birçok hocaya sordum hepsi günah değildir abdest kabul olur dedi. sadece allahın yarattığı bedene başka bir şey eklemek olduğu için yapılması uygun değilmiş o kadar.
Cevap sahibi+1 yıl"sadece allahın yarattığı bedene başka bir şey eklemek olduğu için yapılması uygun değilmiş o kadar.". "Sadece" ve "o kadar" demene guldum.
Sağ koluma Mustafa Kemal Atatürk sol koluma Adolf Hitler dövmesi yaptirirdim göğsümede büyük bir Türk bayrağı
00 Yorumla
+1 yıldövme sevmem ben. dövme yapanlara da bir ön yargım yok tabi ama ben onaylamıyorum. hem müslümansan eğer inancımıza aykırı bir durum belirteyim
00 Yorumla
+1 yıl22 Yorumla- +1 yıl
güzel duruyor bence :)
ben bir erkek olarak fransızca sadece kalbini dinle demek olan ''il suffit d'écouter votre coeur'' bu dövmeyi bileğime yaptıracam sende yapabilirsin çok hoş bence
00 YorumlaBana kalırsa, kesinlikle bir erkek olarak sırtına yaptırmalısın. . Baktıkça bakası gelmesi lazım insanın ;)) ve en önemlisi de asil durup vücuduna yakışması.. :)
00 Yorumla
+1 yılBen de dis hekimi olucam sirtina yaptir ama gorunen yerine yaptirma bence
10 Yorumla
+1 yılYazılı dövmelere bayılırım , kızlarda parmak kenarlarına muhteşem oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalıcı yaptırma abdest falan sıkıntı hem sağlıklı değil, hint kınasıyla yapıyorlar, tavsiye ederim bende yaptırcam
02 Yorumla- +1 yıl
Hint kinasi nedir ahahahahasmdjsbsnsbs
Cevap sahibi+1 yılannene sor
life dövmesi artık bu dövmeden herkes yaptırıyor. Daha farklı daha orijinal bişey yaptırmalısınki farkın olsun
00 Yorumla
+1 yılMüslümann olmasaydım yaptırırdım bende.
abdestte filan sıkıntı olabilir01 Yorumla
+1 yılSeviyorsan ve istiyorsan yaptır dostum. Boşver herkesin ne düşüneceğini. Senin bedenin, senin kararın ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbok dövmesi yaptır kıçına :) ne anlıyonuz soyle şeyler yapmaktan :)
10 Yorumla
+1 yılHz. Muhammed (s. a. v) Dövme yapanları Peruk takanları Kaşını İncelten Erkekleri lanetlemiştir.
00 Yorumlaben hep game of thrones'daki kuşu yaptırmak istemişimdir :D
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne