Bu iki dövmeden sizce hangisi güzel?
1. Dövme
2. Dövme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

buda benim dövmem :)) bu arada 1 ci dövme güzel
Kaç günde bitti merak ettim 😂
@UykuHuzurr0o 2 saate yaptı dövmeci başım döndü resmen eziyet ama değdi
emre akın tattoo farkı :))
bir kaç gün sızladı bileğim 1 bucuk sene oldu yaptıralı
@UykuHuzurr0o çevremden çok tepki almıştım dövme yaptırdım diye hatta annem evden kovmuştu gd. gdfgfd. sonra alıştı o da bütün kötü alışkanlıklar var içki sigara dövme bar meyhane aktiftir zxczx
Maşallah 😂😂
@UykuHuzurr0o ahaha ama 7 aydır bar meyhane gibi yerlere gitmiyorum içki uzak benden bayadır annem için bıraktım o benim için sigarayı bırakmıştı ama tabi sigara kullanıyorum o da 2 3 tane falan
nadir kullanan bir insandım içkiyi eski sevgilim yüzünden başlamıştım Allah bin türlü belasını versin hayatımı s*kti
nedir bu eski sevgililerden çektiğimiz hanfendi :D
siz temiz aile kız çocuğuna benziyorsunuz aman başlamayın biz maldık başladık zxczxc
zamanında
😂 😂 😂 😂 Sinirlerim bozuldu 😂😂
@UykuHuzurr0o niye lan dfg. fgd. fgd
@UykuHuzurr0o dur bir sigara yakayım senin yerine sakinleş
Gizliden çık gizliden 😂😂
@UykuHuzurr0o çıktım :D
😂 😂 😂
@UykuHuzurr0o noldu şimdi ben bir şey anlamadım dfg. gdf. gdf
Laf yicez şimdi bir sürü yorumlaştık jdjssj
@UykuHuzurr0o he istek atiyim yani zxczxc
Yaptıracağın dövme senin için bir anlam taşımalıdır. Yani bence sırf beğendiğin için yaptırma, çünkü ileride sıkılıp pişman olabilirsin.
Aslında Ay'ın benim için bir anlamı var özellikle ay olmasını istiyorum zaten😊
İlk seçenekteki dövmedeki line-work ve kontrast daha iyi.. Ve ekstra olarak çizilen aylar dövmeye boyut katmış.
Dövme yaptırdıktan uzun bir süre sonra rengi hafiften kaçıyor ya ozmn nasıl görünür bilemedim
Resimdekinden daha büyük ve omuzun o bölgede yaptırmayı düşünüyorum aslında
Cevap
22Cevap
1. Dövme
Her ikiside güzel görünüyor
Fakat görsel 1 ilk defa yaptıracağınız için canınız çok acıyacaktır. Önce 2 yi yaptırın benim düşüncem
Bir daha iyi ama bu modelde canın biraz acıyabilir.
Öyle mi?
Evet. Gölgesi ya da dolgun yerleri olan dövmeler döve yapımının sonlarına doğru acının artmasına sebep oluyor. Ama dayanılmaz bir acı değil tabii. Yeri de önemli. Kol içinde bir tık fazla acırken ön kolun sırt tarafı daha az acır.
Omuz un biraz altına düşünüyorum yer olarak
Kolda
Dediğim gibi, inanılmaz bir acı olmayacak ama biraz sona doğru biraz acır. Kol içinden daha az acıyacağı kesin omuzda.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
İkisi de akma gibi duruyor dövme değil 😂😂 şaka şaka 2. ama yanlışlıkla 1. ye oy verdim galiba 😒😒
Sevmedim.
https://voca.ro/1zXyYtyiFL8c
Bence ikisi de hoş durmuyor. İlla ay içeren bir dövme istiyorsan daha güzellerini bulursun hemen karar verme.
ben begenmedim pek daha dogrusu kaba geldi ama hosuna gittiyse yaptır tabi ben daha narin seyleri begeniyorum belki baskaları begenir
1 daha güzel ama bence yaptırma
Neden?
Pişman olabilirsin boşa yaptırma. Birde sildirme parasıydı zamanıydı bosa vakit. Eger yaptırmak istiyorsan bence ailenle ilgili bir şey yaptırabilirsin. Dinini veya siyasi görüşünü bilmiyorum o yüzden fikirde bulunamayacağım ama müslümansan zaten ibadetlerin yarım kalır. Mustafa Kemal Atatürkü seviyorsan onla alakalı bir dovme de olabilir. Yaptıracağın güzel ama fazla anlamı olduğunu düşünmüyorum
sen insanlara bakma 2 senedir dövmem benimle pişmanlık yok dünyaya 1 kere geliyoruz yaptır istediğni
Sakin ama sakın dövme yapma sonra pişman olursan sildirince de izi kalıyor.
yaptıralı 2 sene oldu pişmanlık yok severek yaptırdım isteyen istediğini yaptırır
@mehmetbey1907 da dün yaptırmışsin pismanlik yok diyorsun.
2 sene dün mü oluyor ben pişman olduğum birşeyi yapmam
mezara benimle girecek tek şey dövmem gerisi yalan dolan :))
Dövmeye karşı bir kişi olarak tavsiye etmem ama senin özgür hayatın dövmeye değil kendinle ilgi cek bence
Dövme sevmem ama 1. Daha iyi
1. resimdeki daha hojdır
İkinci dövme daha iyi
daha minik bir şey güzel olurdu
Dövme sevmiyorum ama 2. Dövme güzel duruyor
2 daha çok hoşuma gitti
Üstteki daha güzel
Valla anlamlarını çözemedim
Bence ikiside değil ama yinede sen bilirsin
1.☝🏻
1. Dövme
Birinciyi daha çok beğendim ben