Moda & Stil Hangi dövmeler hoşunuza gidiyor? Ne tavsiye edersiniz? RashkolnBey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Koluma yaptiricam. Nasıl bir şey olsun? 1. Bu olsunn 2. Bu daha iyi 3. Bu güzelmiş 4. Bu efsoo Fenaaaa Offffff Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi dövmeler hoşunuza gidiyor? Ne tavsiye edersiniz? Cevapla Dövme Soruları Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Sonuncusu 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hepsi de cok kaba ve çirkin cok büyük ne gerek var kendini bu kadar büyük dgalamay ki 0 4 Yorumla RashkolnBey +1 yıl Güneş, ay tarzı küçük bişey mi olsun yani? Yorumla Elfida277 +1 yıl evet daha küçük bir şey belki... ama bana kalsa hiç yaptırma derim Yorumla RashkolnBey +1 yıl Neden Yorumla Elfida277 +1 yıl senin dinin farklıdir vs belki ama ben abdest geçirmeyecegi için yaptırmazdim açıkçası.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl daha guzel dovme onerebilirm aslında istersen ne tarz bir dovme yapmak istiyorsun. 0 2 Yorumla RashkolnBey +1 yıl Ne önerirsin? Yorumla RashkolnBey +1 yıl Minimal dövme tarzı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence sadece A şıkkı güzel diğerleri göz yorucu 0 2 Yorumla RashkolnBey +1 yıl Başka ne tavsiye edersin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tavsiye değil yanlış anlaşılmak istemem benim fikrim bu Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. 4. güzelmiş ✨ 0 0 Yorumla
Loraalira Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl hepsi çok kötğ 0 2 Yorumla RashkolnBey +1 yıl Moon, güneş ☀️ yapsam nasıl Yorumla Loraalira +1 yıl bence çok klişe ama tarz meselesi tabi, ben pek beğenemiyorum öyle dövmeleri çıkartma yapıştırılmış gibi geliyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sonuncusu
hepsi de cok kaba ve çirkin cok büyük ne gerek var kendini bu kadar büyük dgalamay ki
Güneş, ay tarzı küçük bişey mi olsun yani?
evet daha küçük bir şey belki... ama bana kalsa hiç yaptırma derim
Neden
senin dinin farklıdir vs belki ama ben abdest geçirmeyecegi için yaptırmazdim açıkçası..
daha guzel dovme onerebilirm aslında istersen ne tarz bir dovme yapmak istiyorsun.
Ne önerirsin?
Minimal dövme tarzı
Bence sadece A şıkkı güzel diğerleri göz yorucu
Başka ne tavsiye edersin?
Tavsiye değil yanlış anlaşılmak istemem benim fikrim bu
Bence olmayan dövme en iyisi
dövmenin bi anlamı yoksa gerek te yok
hic birisi.
ilki fena değil de diğerleri yok ya
4. güzelmiş ✨
F şıkkı
hepsi çok kötğ
Moon, güneş ☀️ yapsam nasıl
bence çok klişe ama tarz meselesi tabi, ben pek beğenemiyorum öyle dövmeleri çıkartma yapıştırılmış gibi geliyor
a şıkkı bence