Zayıf ya da Balık Etli Olmak Değil Kendine Yakışan Kiloda Olmak Önemlidir!

Son zamanlarda nerdeyse her kızda bir zayıflama amacı. Herkes bedenini inceltmeye çalışıyor, ama yüzlerini çirkinleştirdiklerinin farkında bile değiller. Ben demiyorum ki herkes olduğu kiloda kalsın, ama bu kadar abartmayada gerek yok.


Ünlü bir isimden örnek vermek istiyorum. Bakınız; Hadisee!!!


Bu balık etli (eski) hali:


Zayıf  ya da  balık etli olmak değil, insanın kendine yakışan kiloda olması önemlidir!


Bu da zayıflamış (şimdiki) hali:



Evet bedenen incelmiş olabilir, ama sizcede çirkinleşmemiş mi?


Herkesin kendine yakışan kilosu vardır. Tabiki bunun tam terside olabilir. Yani insana zayıf hal daha çok yakışıyor da olabilir.


Bakınız; Ezgi Mola!!!


Eski hali:



Şimdiki hali:



Burada da zayıflamış halinin daha güzel olduğunu görüyoruz.


Bu konuyu yazma amacım aslında kuzenim. Eskiden balık etli bir kızdı, karşıdan gelirken göz alırdı resmen. Şimdi ise gerekse diyet gerekse kimyasal zayıfladı ve çöp gibi kaldı tabiri caizse!


Ben demiyorum ki hiçkimse zayıflamasın, zayıflar çirkin oluyor diye. Ben sadece insanın tek odağı bedeni olmamalı her özelliğini birlikte incelemeli ve ideal kilosunu ona göre belirlemeli.


Robyn Lawley'i biliyorsunuzdur. Balık etli ve çok çekici bir kadın;



Ama şimdi herkesin amacı bu;



Yani sonuç olarak sadece bedeniniz ilgi odağı olmasın. Yüzünüz, bedeniniz, giyiminiz hepsi bir arada güzel olsun:))


Birşeyler katabildiysem ne mutlu!!


Sizde bu konu hakkında görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim:)


(Ufak tefek hatalarım varsa kusura bakmayın, ilk ''bence''mdi ve birden aklıma geldi hemen yazıverdim işte :D)

Zayıf ya da Balık Etli Olmak Değil Kendine Yakışan Kiloda Olmak Önemlidir!
Cevapla