Güzellik & Bakım Makyajda dudaklara öncelik tanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Makyajda dudaklara öncelik tanır mısınız?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper'S Makyajda dudaklara öncelik tanır mısınız? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gözleri ve yanakları vurgulamayi daha çok severim 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Önemi yok ama özene özene yavaş yavaş yapışırsa daha güzel olur. 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bence en önemli makyaj malzemesi pudra 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Farketmez canim 1 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sende mi maybeline kullanıyorsun rujları aşırı iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Makyaj yapmıyorum
Gözleri ve yanakları vurgulamayi daha çok severim
Önemi yok ama özene özene yavaş yavaş yapışırsa daha güzel olur.
bence en önemli makyaj malzemesi pudra
Farketmez canim
Evet morumsu ruj seviyorum
Bu makyaj değil silikon önceliği.
Ben gözün ön planda olmasını seviyorum…
Sende mi maybeline kullanıyorsun rujları aşırı iyi
Ben gözlerimi vurgulamayı daha çok seviyorum
Herzaman