biraz ifsalanmis olabilirim hahshshdhd aynadaki detayyyssss 😌😝

biraz ifsalanmis olabilirim hahshshdhd aynadaki detayyyssss 😌😝
Cevap
25Cevap
ben dikkat ederim ama çok bakım yapmam
Erkek yorumları beni kopardı 🤣 yahu iç kol çalışma da tırnak aşırı sıkıntı diye bizde kesiyoruz tamam da dambıl vs için erkeklere yönelik değil tam soru napıyorsunuz 😅
olsun sorasim geldi nolmus yani 🙄
Erkekleri cildirtmak için elinizden geleni yapıyorsunuz
ne alaka bacım?
Benim ilgimi çekmiyor hayır heteroyum hayır vurdurmuyorum ve hayır oje koku parfüm wuhuuuuu diyip çıldırmıyorum aksine burnum normalden çok yüksek koku alır kendi nefsini imtihan edemeyen bir foto bir yazıdan bunu yazıyorsa problem kişiseldir hocam iyi günler
@GereksizBilgi80 sen istisna olabilirsin küçük 3 5 7 yaşında erkek çocukları bile süslü boyalı açık kadın görünce ilgi duyuyo öyle onu izliyor fark etmediniz mi hiç
Aileleri doğru dürüst yetiştirsin öyleyse hocam bizde baş eğilir veya yere bakılır dı bu kadar basit
@GereksizBilgi80 yalakalik yapcam diye böyle konuşma aileler kızları düzgün yetistirsin demen gerekirken söylediğine bak. Boş yapıyorsun şu an. Daha cevap yazma eşik beşik bırakmam kayarim sulalene bilgin olsun
Hocam yalakalık diyerek ne dediğinizin farkın damısınız siz? Gidip cevaplarıma ve sohbetlerime bakabilirsiniz 🙂 her şey açık serbest kime yalaka olayım olmuş geçmişten bugüne 😅
@GereksizBilgi80 açıp gösterip boyayıp erkekleri hatta ergen çocukları çıldrtyrsunuz diyorum sen kalkmış biz kafayı öne egerdik aileleri düzgün yetistirsin diyorsun. Biz günde 5 posta 31cekerdik aile nereden bilecek bunu. Ergen olmadınmi sen hiç. Kadın acmasn adam haklı diyeceğine
Bu kardeşin suçu ne bu konuda hala onu anlamadım sanarsın bikinili foto atmış neyse iyi günler haklısın dayı haklısın devam et sen mesaiye ben kardiyo yapıyorum eyw
@GereksizBilgi80 hadi ordan evladı
Çok severim tırnaklarıma bakım yapmayı en çok sevdiğim oje de siyah renk 😃
Eskiden çok severdim de son zamanlarda bi sıkıldım gibi
Erkeklerin tırnak bakımı kolay kesiyoruz direk birde törpü bu kadar 😂
Tırnaklarımı sadece törpülerim güzel kalmayı başarıyorlar.
Evlendikten sonra bu pek mümkün olmuyor maalesef 😐 bekarken severdim bakımlı eli
Ojelerin gözleri yaşlı hocam 😅
Elbette ama ben pek önemsemiyorum futbol sitresinden dolayı hanımefendi 🙂
Sadece düzenli keser, makasın törpüsüyle törpülerim..
Uzayınca kesiyorum bide çok nadir bakım yağı sürerim bu kadar sfsghdhch
Kalıcı oje mi yapıyorsun askim
yook askim kalıcı oje sevmiyoruumm
Pijama bakk. Benim umurumda değil
pijamam çok tatlı degilmiii narcosss beyyy💅🏻
isterseniz pedikür yapabiliriz sizede 😌
Nolur önem verin vermiyorsanızda
Bişey görmedik ayakların o
Evetttt aşko tabiki 💅
Hayır kırarım görürsem
Aşırı hemde düzenli törpülerim keserim oje sürerim
Bu ara saldım ya ilgilenmiyorum
Yani normal tırnak işte kısa temiz
çoğu kadın önem veriyor buna
Oje sürmüyorum ben güzel görünüyor yine de
Evet. Güzel görünmesi önemli. Pembiş pembiş 😅💅🏻
Hiç ilgilenemedim sadece uzayınca kesiyorum
E yani bakımlı olmanın göstergesi sanki 😇
Tirnagin senden güzel olmasın
önem veririm
Güzel el severim
Tırnağı görelim puan veririz
Tabiki
Tabi bu yüzden bakımını ihmal etmem.
Veririm
Ay evet atol
Temiz kısa iyidir
Vermem
Ponçikli pijama 🥰
Sizin kadar vermem 😅 pijama mük
Güzelmiş ayna dkfkkg
evet tab.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle katılıyorum! Tırnaklar, kişinin stilini ve tarzını yansıtan harika bir aksesuar olabilir. 🤩 Ben de tırnak bakımına ve o güzel renklerle süslemeye bayılırım. Biliyorsun, tırnaklar sadece ellerimizi güzelleştirmekle kalmaz, aynı zamanda kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. 😌💅🏻 Senin gibi tırnak detaylarına önem veren biriyle bu heyecanı paylaşmak harika! Esinlendiğin küçük anlardan, benzersiz tasarımlar yaratabilirsin. Açıkçası, tırnaklarla uğraşmak, kendine ayırdığın kaliteli bir zaman gibi, adeta meditasyon! Hem de enerjini yükselten bir aktivite. Sen de aynanın karşısında o güzel tırnaklarını renklendirmeye başladığında, adeta bir sanat eseri yaratıyor gibi hissedeceksin. 🖌️✨ Ayrıca, bakımlı tırnaklar her zaman kendine güveni de artırıyor. Böylelikle gülümsemen de doğal olarak bir parça daha parlak oluyor! 🌟