Merhaba...
Evinize yeni bir elektrikli süpürge alacağınız zaman onun görünümü sizin için önemli midir? Önemliyse ne kadar ve neden önemli?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba...
Evinize yeni bir elektrikli süpürge alacağınız zaman onun görünümü sizin için önemli midir? Önemliyse ne kadar ve neden önemli?

Benim için güzellikten ziyade daha ergonomik, emiş gücünün yüksek olması, hafif ve pratik kullanıma müsait olmasına bakarım gadası. Ayrıca yeni elektrik süpürgesi almak isteyenler için Philips speed pro max kablosuz elektrik süpürgesine bakmalarını tavsiye ederim. Çünkü;
Philips, pratik ve rahat kullanıma önem veren kullanıcılar için ürettiği Philips Speedpro Max Şarjlı Dikey Süpürge ile benzersiz bir temizlik deneyimi sunar. Çekim kalitesi ve uzun pil ömrüyle dikkat çeken Philips SpeedPro Max yenilikçi tasarımıyla da rakiplerinden ayrılır.
Klasik Süpürgelere Artık Veda Zamanı...
Kablosuz tasarımıyla temizliğe özgürlük katan Philips SpeedPro Max, tasarımı sayesinde hem dikey süpürge hem de el süpürgesi olarak kullanılabilir.
Ergonomik yapısı kullanım sırasında size yardımcı olur ve yorulmadan temizlik yapmanıza olanak sağlar.
Power Blade motor teknolojisi, eşsiz kanat tasarımı sayesinde çok güçlü hava akımı oluşturarak mükemmel çekim gücü sunar. Böylece süpürme esnasında aynı yeri tekrar tekrar geçmenize gerek kalmaz.
Philips SpeedPro Max, LED aydınlatmayla ile geliştirilmiş, 360 derece çekim teknolojisine sahip, esnek ana başlığa sahiptir. Bu başlık yardımıyla koltuk altı ve arkası gibi görünmeyen yerlerdeki hav ve tozu gözden kaçırmazsınız.
Ayrıca ürünle birlikte verilen turbo fırça, halı ve koltuklarınızdaki saçları veya evcil hayvan kıllarını temizlemenizi kolaylaştırır.
PowerCyclone 8 teknolojisini kullanan torbasız tasarımı kolay kullanım imkan tanır.
Üst bölüme konumlandırılmış LED ekran şarj süresi ve mod gibi bilgileri size gösterir.
Küçük yapısı, uzun kullanım süresi ve boru üzerinde bulunan katlanabilir fırçası gibi benzersiz detaylarıyla temizliği keyifli hale getirir.
Kısacası...
360 derece çekim gücü sayesinde tek geçişte daha fazla tozu toplar.
LED başlık görünmeyen toz ve kiri ortaya çıkarır
Güçlü toz çekişi için yüksek hava akışı yaratan PowerBlade dijital motor,
Power Cyclone 8 Torbasız süpürgedeki en üstün teknolojidir.
Üçlü filtre sistemi, daha uzun süre daha yüksek hava akışı sunar.
25 V Lityum iyon pillerle 65 dakika kullanım süresi sağlar.
Akıllı dijital ekran, hızı ve pil kullanımını gösterir.
Entegre el tipi ünite, aralık temizleme başlığı ve fırça alçak mobilyaların altına bile hızlıca ulaşım imkanı sağlıyor.
Benzersiz toz haznesi tasarımı sayesinde boşaltma işlemi sırasında etrafa toz dağılmaz.
Toza alerjisi olanlar için oldukça güzeldir.
Aslında alacağım süpürgenin görünümünden ziyade performansı beni ilgilendiriyor. Fakat kendime uygun süpürge seçeneklerini performans olarak eşit hale getirdiğimde yani birden fazla benzer performansta süpürgeyi karşıma aldığımda, yanındaki aparatları, toz haznesi, ses şiddeti gibi özellikleri de kıyaslayıp ardından süpürgenin görünümüne bakarım, yani ilk olmasa da ilk beş özellik arasında görünüş var gibi benim açımdan.
Süpürgenin görünüşü benim için önemli, evin bir yerinde duracak sonuçta, bir de evi süpürürken süpürgenin güzel görünmesi beni motive eder, güzel giyinmek veya takı takmak gibi diyebilirim. Ama yeni süpürge alınacaksa, dış görünüşü ile beraber çekiş gücüne, markasına, haznesinin genişliğine ve bir de tutuşuna bakarım.
Cevap
4Cevap
Robot aldım, kendisi temizliyor. Manuel uğraşamam.
8 yıllık bekar evi supurgem var cekiyo mu cekmiyo mu diye bakiyorum :)
Evet
O beni sevsin yeter sevenimiz yok
İşimi görsün Yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?