Güzellik & Bakım Bakımlı tırnaklar senin için önem arz eder mi? BuzHanım Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kadınların tırnakları her zaman bakımlı mı olmalı? Kadın kadar erkek de tırnaklarına bakmalı mı? Bakımlı tırnaklar senin için önem arz eder mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sudeşekerci Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Ben bir kızın bakımlı olmasını, tırnaklarından ve dişlerinden anlarım ikisi bakımlıysa o kızın bakımlı olma ihtimali çok yüksek. 0 0 Yorumla
RüyaGibiBen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Kesinlikle. Bakımlı tırnak elin en önemli noktası. Zaten uzun tırnak kullananan biriyim kırılmaması için bakım yapmak şart. 0 0 Yorumla
coffee_queen Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Merhabalar 🎈 Ellerin bakımı kadar tırnak bakımı da bana göre önemli. Erkek ya da kadın farketmez; bakımlı temiz tırmakları olmalı bana göre. 0 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bakımlı tırnaklar güzel duruyor ama pekte önemli değil bence 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Önemli. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben bir kızın bakımlı olmasını, tırnaklarından ve dişlerinden anlarım ikisi bakımlıysa o kızın bakımlı olma ihtimali çok yüksek.
Kesinlikle. Bakımlı tırnak elin en önemli noktası. Zaten uzun tırnak kullananan biriyim kırılmaması için bakım yapmak şart.
Merhabalar 🎈 Ellerin bakımı kadar tırnak bakımı da bana göre önemli. Erkek ya da kadın farketmez; bakımlı temiz tırmakları olmalı bana göre.
Bakımlı tırnaklar güzel duruyor ama pekte önemli değil bence
evet önemlidir benim için
evet
Tabiki çok önemli.
Önemli.
Evet bakımlı tırnakları seviyorum önem veririm
Evet
Evet, önemli.