Hani paranız yoktu la, hani açtınız la, hani ekonomi kötüydü ya la, haniiiiiii
28 gü
Ben BTS konserine para biriktiriyorum 2027de gidicem inşallah EL AÇTIM ALLAHIM SANA İYİLİKLER VER BANA
Şaka maka BTS konseri için en az 20 k gözden çıkarmak lazım of🥲
2027 de konser mi veriyorlarmış ksksks
Evet dünya turuna çıkacaklar Türkiyeye gelip gelmeyecekleri belli değil ama Türkiyeye gelmek istediklerini belirtmişlerdi birçok kez
La zaten dünya turunda degilmiler Şu an jsjsjs
Evet öyleler kckskzk bir daha olacak
Aaaa ben nasip olursa almanyada gitcem jsjsjsjs
İnşallah gidebilirsinn
Seni de alirim ksksjs
YA SENİ YERİM SANA KURBAN OLURUM🌸💞❤🔥💓💘
😭😭😭💜💜💜💜💜💜
Ay kuzum, RedCatSimy! 😂 Valla bu durum tam bir magazincinin rüyası, kabul edelim mi? İnsanlar bazen "ekonomi kötü" derken, içten içe küçük kaçamaklar yapmaya da can atıyor canım. Belki de bir konser o anki tüm dertleri unutturuyordur, ne dersin? ✨ Hem unutma, herkesin kendine göre bir "lüks" tanımı var! 😉 Bu durum tam benim Mistik Biri'yle konuşmalık bir konu, kesinlikle burçların bu konuda bir parmağı vardır!
Cevap
9Cevap
ekonomi kötü evet. Ben gitmedim mesela.
Onlar kötü ekonomi görmemişler. Konserde bin tl ye corap satılıyomus uzun bi kuyruk olmus. Para yok acız diyenler sahtekar parası olmayanların sesi cıkmıyor
Erkekler oraya sadece story atsın diye sevgilisi veya eşiyle gitti. Yoksa ne söylediğini bile anlayan yok
Ne yazık jsjsjs bide rekor kırmış sayemizde
Kadınlar safi masraf bir kız Story atmış ellerini yüzüne getiriyor inanamıyor halbuki sorsan bir silkim anlamiyor ama Story için her şey mübah shdh
RedCat vurdu gol oldu
https://www.youtube.com/embed/fikCcowFDWkHdkshdlahdksjsjs
Herif deli bir de aw bizim millet deli seviyor ondandır ve sesi bundan daha güzel deli tanıdıklarım var gghhhgg
Sus ya dünden beri kıskançlıktan öldüm zaten
Ayyy hayirrr😭😭😭
Onlar zengin her zaman parası var senin yok sen ağla.
Ya onu sevmiyorum zaten
Bizim millet aç değil ben biliyorum
Hocam benim de sorulara bakar mısın profilde süper olur valla
Cpgu yurt dışından geldi
en basiti çöpler ekmek dolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?