18 gün sonra 29 yaşında olacağım. üniversite mezunuyum. mesleğimi yapamıyorum iş yok. köyde çiftçilik yapayım dedim geçen yıl 100 dönüm araziden 44bin lira kazandık bu yıl kuraklık nedeniyle 14 bin kaldı o da neye yetecekse. kitap almak istiyorum sıfır zaten alamıyorum ikinci el de artık arttı. kütüphaneye gidiyorum sayısı az ve mecburen olanı almak zorundasın. evim olsun arabam olsunu geçtim artık. bisiklet alayım dedim sadece bisiklete dair özelliğin olduğu en basit bisiklet 1000 lira ona da verdiğin paraya acıyorsun ikinci el alayım diyorum onda da iyisi 1000 lira ama tereddüt ediyorsun bir arızası var mı diye. arkadaşım bana "ulan türkiyenin köklü üniversitesinden mezunsun bisikleti 2. el alırken bile zorlanıyorsun" dedi. artık ağrıma gitmeye başladı. ulan lisans mezunuyum bir bisikleti bile 2. el alacak kadar durumum yok ya.
gazi üniversitesinde mimarlık fakültesinden mezunum.
gazi üniversitesinde mimarlık fakültesinden mezunum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
talep çok , nüfusu artırdılar sanki az gibi, daha da alıcaz diyorlar , göçmen yurdu oldu ülke , kaçan buraya yerleşiyor gezen buraya yerleşiyor
inanır mısın altındağda oturuyorum ve olay yerine tam 3.1 km uzaktayım. her gün bir sürü polis çevik kuvvet toma yunuslar hatta trafik polisi dolaşıyor ve ben akşam hava almaya çıkamıyom. hatta dün belediye otobüsü ile polisler getirilip bekletildi. bir gün önce yakınımdaki mahallede afganlar gece sokakta dolaşıyor diye ekipler peşine gitti yaaa
Tayyip neden afganlilari ulkeye alıyor biliyor musunuz? ↗
tamamen gösteriş , sınır güvenliğini güçlendirseler geçemeyecekler , adamlar ellerini kollarını sallayarak geçiyor , şehire indikten sonra polis sokakta dolaşsa ne fark eder
Senin kadın versiyonunum. Yakin zamanda bi hastanede tanıdık vasıtasıyla temizlikçi ya da yemekhanesinde işçi olarak alım için görüşmeye gidicem.
onun için bile bir tanıdık lazım ve görüşecekler öyle karar verecekler. olması için kaç adım gerekiyor yaa offf hatta deneme süresi bile vardır eminim
Malesef. 😔😔
Sen nerde ne okudun peki? Yaş dogru mu?
Saçmalama ulke ucuyor avrupa amerika bizi kıskanıyor. Yakinda aya gidecez.
Yersennn
"ölümlü dünya"da serbestin serzenişi aklıma geldi.
ya ben bu ülkeden değil miyim yaa heee ben bu ülkeden değil miyim. İLHAMİ ABİ SEN SÖYLE BEN BAŞKA BİR ÜLKEDE MİYİM BEN BAŞKA BİR YERDE Mİ YAŞIYORUM DA BUNLARI YAZIYORUM
Tayyip neden afganlilari ulkeye alıyor biliyor musunuz? ↗
Adam her seyi yazmış. Sen acken rezilken Birilerinin yuzmilyarlarca doları var. Onlar kimler sen anla
Sıkılmayan mi var... çok zor ülkenin hali. Pandemi de tuzu biberi oldu..
Telefonunu çıkar yiğenim der şimdi biri
@merakli_avci hahhay. Olmaz Nokia 3310 abi 😅😅
Ekonomi çöktü resmen üzüldüm haline umarım hal ettiğin bir yaşama sahip olursun
Bıktık çare arıyoruz fakat oda yok maaş sabit gider her dk artıyor bakalım sonumuz ne olacak
İstanbul'a gel havada kaparlar seni
asgari ücret verdilerdi en son. gelmem bana daha masraflı oluyor
Tek yaşamak zor tabi ya ufakta olsa bı yerde sık dişini tecruben olsun sonrası basit istediğin yere kapak atarsın
Yurt dışına çık. bağlayan birşey yoksa
aslında sorun bağlayan şey değil. bil bakalım ne eksik yurt dışına çıkabilmek için
Yurtdisina beles mi cikiliyor 😅
Hadi diyelim baglayan bisi yok nasil cikicaz?
Kanka ömür boyu burda çile çekmesinden iyidir. Biras sıkacak dişini para biriktirecek. Bu zamana kadar çıkıp gidenlerin durumu da çok iyi değildi
Sence ne kadar biriktirmek lazim ve nere gidilebilir
Vizeler falan zorluyor ya yoksa gidilir de
30 40 bin liran olacak amerika olabilir
Ee vizeyi nasil halledicen
Başvuru yapacaksın vermiyorlarsa başka ülkeler için başvuru yapacaksın. Önemli olab kendini bi Avrupa ülkesine atabilmen. Sonra şehir gezer gibi ülke gezersin
Her dili bilmioz ki onumuze gelen her yere basvurcaz mi skkckskd
Her dili bilmene gerek yok ingilizce bilmen yeterli. Zaten türkiye hariç diğer ülkeler kendi dilinden başka ingilizce biliyor
Oraya gidince de oranin dilini bir sekilde ogrenirsin diyorsun oyle mi 3500-4600 dolar gerekli diyorsun o ulke de 1 ay da falan biter bu paralar 😅 cok ucuz bir yer bulunursa 2 ay
Senin rahatın burda iyi gibi
Pek sayilmaz da ne alaka? Orda ev kiralari kac saniyorsun ki kuytu kosede en ucuz 600 falan diye duydum ona gore hesapliyorum
Normal bir yerde 1200 1500den assaya olmuyormus
Gidince nerede kalacagina gore degisiyor yani kac ay yetecegi cok az harcayan biriyimdir yani
Evet akp secmeni
Bıktim harbi