Ben ekonomi̇ni̇n kötü olduğuna i̇nanmiyorum sen?

Malum kişi zaten açık ve büyük bir etken bunu biliyoruz bu cepte bir bilgi.
Durup duruken bu ülke 3 senede bu hale gelmez kardeşim yani.
Ben inanıyorum ki bu ekonominin sebebi iş verenler, sürekli devletten çalanlar, varlık içinde yaşayıp işçiyi ezen insanlar ve neyaparsan yap memnun olmayan patronlardan ekonominin tamamını neredeyse bunlar oluşturmuyor mu? Elbette oluşturmuyor birsürü faktör var ama tabikide kişiler sürekli borça sürükleniyor buda bir gerçek.
Bir market bir yoğurt satıyor değilmi?
Bu yoğur diyelim ki 1 tle olsun?
Fazla ve aç gözlü olduğu için ya tarihi geçtik ürünü satıyor ya da kasa yanına veriyor ve zorla sattırıyor. Bu adabın ülkenin heryerinde işletmesi var düşünün her hafta tarihine yakın bir kaç ürünü normal fiyata yani yoğurdu 50 kuruşa satsa insanlara yararı dokunsa ki gözleri aç. Ama bu market o tarihi geçik ürünü hala insanlara kakalamaya çalışıyor yani her marketten kar etse tarihi geçtik ürünü sattı diye kaç Para eder gözlerimle gördüğüm marketler var herkes denk gelmiştir bunları bilmeyen yoktur yani eğer bilmiyosanda ayakta uyuyorsun demek oluyor. Ki düşüyor ki ayakta uyuyorlar net bu son yaşadığımız durumla bunu anlamayan bir kişi varsa diyecek çok şey var.

Bu sadece market için bir değerlendir me herkes böyle yapsa hayal dahi edilemeyecek meblalar ortaya çıkıyor.

MUTLAKA YORUMUNU YAZ?

SÖYLEYİN BAKALIM HANGİSİ?

İŞ VERENLER
DEVLETTEN ÇALANLAR
VARLIK İÇİNDE YAŞAYIP KİMSEYİ TANIMAYANLAR?
BU ÜLKEYİ YARI YOLDA BIRAKIP KAÇANLAR
BİR DE ÜLKESİNDEN KAÇIP SURİYE GAZZE HALKINI YARI YOLDA BIRAKIP ÜLKESİNDEN KAÇANLAR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ben ekonomi̇ni̇n kötü olduğuna i̇nanmiyorum sen?