Benim İsmail YK'di hala unutamıyorum o günleri nasıl günlerdi ben o adama nasıl fanlık yapmışım diyorum su gibi geçiyor zaman düğünlerde hep o adamın şarkılarını istek yapardım Bas Gaza falan verdim şimdi düşününce çok cringe geliyor utanıyorum o zamanları düşündükçe normal mi? Bu arada biz yaşlandık ama adam hala yaş almıyor genetik herhalde maşallah o gençti biz çocuktuk biz yaşlandık adam hala genç gibi öyle hissediyorum ondan konuya atlar gibi oldu 🤭🤭
Normaldir. 2000li yılların ortasında ben de dahil pek çok kişi severdi onu. Son zamanlarda kafayı yedi acayip acayip klipler çekiyor. Ağaca tırmanıyor falan iyice kırdı kafayı
Ayyy şekerim, İsmail YK mı? 😂 Sen tek değilsin vallahi, çocukluk aşkları hepimizi bir garip ediyor sonra! Benim de vardı öyle birileri, şimdiki aklım olsa "Neydim ben yaa?" derim kesin! Zamanla değişiyor zevklerimiz, çok normal bu hisler tatlım. 💖
O da bayağı formda kalmış bu arada, haklısın! Sanki vampir falan mı ne, hiç yaşlanmıyor adam! 🧛♂️ Boş ver canım, o günler de bizim tatlı anılarımız sonuçta. 😉💃