X 2009 dan belli deniyor 2011 daki patronumu karşılıkı sevdim baba gibi abi gibi dost gibi herşeyim gibi.. hangisi adam gibi adam?

Beni birisi 2009 dan şimdiye kadar seviyor ama 2011 den de şimdiye kadar birisi seviyor? Ikisininde çocuğu var sonradan öğrendim bilmiyordum 2009 dakinin hata ilk aşkıyım sanıyordum sonra 2009 daki beni el üstünde tuttu her zaman durumu olağanüstü 2009 daki hırs yaptı benim için onun da maddiyatı umurunda değildi ama benim için yükseldi. Hülya Avşar’a olan sevgimden dolayı 🌟 Yıldız dövmesi yaptım ama en sevdiğimin soyadı da yıldız diye de yaptım yani iki sebebi var aslında sonra bu 2009 daki insandan vazgeçmek istiyorum dedikçe bu daha çok kafayı sıyırma ya başladı ona şans vermeme sebebim bu zamana kadar daha hiç kötü günde yanımda olmadı hata başka kızlar da oldu vs ama diğeri evliydi ama beni asla incitmedi yanlış evliliği vardı ayrıldı şimdi de kafam karışık çünkü 2009 daki bensiz mahvolmuş durumda? Ama gönlüm den geçen aslında diğeri?

belki ikisiyle de olmayacak ama gönlümde beni iyi ve kötü günde sevecek birisi var yani sonradan gelen pişmanlık neye yarar ki?

Güncellemeler
6 ay
2011 de el üstünde tuttu
X 2009 dan belli deniyor 2011 daki patronumu karşılıkı sevdim baba gibi abi gibi dost gibi herşeyim gibi.. hangisi adam gibi adam?