Patronum geldi çok mutluyum ozellikle erkekler açıklamayı okur musunuz?

Patronum geldi 2 hafta yoktu gittiginde asiri mutsuzdum geldiginde asiri mutlu oluyorum bunu farkediyor sanırım. Bugun geldi beni odasına cagirdi sinirliydi ses tonu korkarak gittim cicekleri sulamistim onun suyu akmiş yere onu kurulamami istedi kuruladım sonra dedi sobayi kim acti ben actim siz gelicekmişsiniz odaniz isinsin diye cok hoşuna gitti sende olmasan bizi kimse dusunmiyecekAllah razi olsun dedi sonra elimdeki vledayi aldı dedi bu güç isteyen bir şey hanımlarından gucu malum dedi o sıktı sildi ıslanan yerleri sonra dedi iş arkadaşim hakkinda onun aklı az calisiyor demi sende farkettinmi dedi neden diye sordum estagfurullah dedim dedi aferin iş arkadasini koruyan insanlari severim felan sonra benimle şaka felan yaptı soz olarak civık degil ama sonra ben cok gulumserim dedi neye guluyorsun bizede söylr bizde gulelim birsey diyemedim hep gül dedi ciktim odasindan karsisinda dut yemis bulbule doñuyorum ve cok heyecanlaniyorum utaniyorum ve şu an cok mutluyum geldigine sizce nasıl gecer heyecanim 😒😒😒😒
Patronum geldi çok mutluyum ozellikle erkekler açıklamayı okur musunuz?