Güncellemeler
+1 yıl
Sevgisizlikten bu kadarmi uzaksiniz bu kadar mi yabancisiniz. Hicmi hayatiniza size iyi gelen insan olmadi bazi insanlar sifa gibi gelir bu kiside bana huzur ve guvem veriyor nesi garip uzaktan sevincimi yasayip onu sevmem mesafeliyim zaten siz bence burayi terkedip doktor olun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Otoriteyi korumak için ağır ve insanlardan uzak olmayı gerektiriyor... Bu insanı kötü biri yapmaz...
Kotu demedim ki zaten. Aksine iyi oldugunu dusundugum jcin seviyorjm
bence sen bu adamdan duygusal olarak hoşlanıyorsun
Bilmiyorum ama adini bende koyamiyorum degisik duygu durum icindeyim.
kız yakışıklı falansa yürü bence
Yok yani yapamam emin ol her sey tip degil daha once yakisikli patronum oldu bes para etmez karakteri vardi
Onunla güzel bi gece geçirip pamuk gibi yumuşatmak istersin heralde
Senin anormal olduğunu anlamış
Anormallikle ne ilgisi var ki ben hayatimda olan insanlari sever deger veririm. Kiz arkadaslarimi mutlu ederim insanlari mutlu ederim bunlarla mutlu olurum ama calistigim yerdeki patronumun varligi bana huzur veriyor mutlu ediyor
Zaten haddimi asmiyorum mesafeliyim
Kendi icimde yasiyorum ne yasiyorsam
Seni azarlayan insana böyle sevgi ilgi duyman karakterinin zayıf olduğunu gösteriyor o da bunu anlayıp bu yüzden böyle davranıyor
Yapi geregi sinirli biri bende fazla duygusal ve herseyi fazla kisisel algilayan biriyim. Kizdigi zamanlar genelde hakli oldugu zamanlardi cunku dedigini ikiletiyordum surekli ama bilerek yapmiyordum misal kopegi var sevme zarar verir diyiyordu bende bazen dayanamayip seviyordum gizlice oda kax defa uyarmasina ragmen oyle denk gelip en son kızıyordu yani hakli oluyordu ama benimde onun ikiletme gibi amacim olmuyordu
Naparsan yap senin gibi insanları okuyunca sinirim bozuluyor her yaptığınız düşündüğünüz yanlış ve etrafimiz senin gibilerle dolu
Ne yanlis dogru insan soyler misjniz olabilir yanlis seyler merak ettim
Gururlu insan doğru insandır mesela ben bana kızan insanı sevmem nefret ederim olması gereken de bu zaten ben yetişkin biriyim kimse bana kizamaz sen bunu seviyorum diyorsun
Tamam
Her insan güçlü olmak zorunda buna sen de dahil
Bazen gucsuz olalim ama her sey insanlara özgü
Hep guclu olmaya calismak bile gucsuzluktur yani istesenizde hep guclu olamazsinjz
Bunlar yanlış hareketine bahane olarak bulduğun şeyler
Sen otoriteden etkileniyorsun
Baska otoriter olan patronlarimda oldu onlardan tiksinmistjm
Hmm bunun ne özelliği var peki
Bana karsi ilgisi olmasina ragmen adam olup yaklaşmamasi nefsine sahip cikmasi
Hmm peki seninle ilgilenen biri için ne düşünürsün
Ilgilenen kisiyr bağli misal biri var ilgilenen arsizca suluk gibi yapisirsa tabikide itici bulurum yani rahatsiz edici boyutta ise onun disinda insanlar birbirine tabiki ilgi duyup hoslanabilir eger karsilik vermezsem bastan uzak durup onunu keserim umut vermemek için
Anladım peki seni tanımak istesem ne düşünürsün?
Tesekkur ederim iyi gunler derim
Bu cevap üzdü
Bu vaka ilginçmiş. Araştırmalıyım
Neden oyle soyluyorsunuz ki hayatomda cok kisi yok evim ve isim arkadasim az hayatimda insan az ve bu insanlarida sevdiklerimi sever deger verir mutlu eder mutlu olurum. Is yerinde de patronumun varligi beni asiri mutlu ediyor cunku geldigi zaman agirlik oluyor ve kendimi iyi hissediyorum.
Patron kral adammış
Oyle iyi insan ozunde bende özünu seviyorum seviyorum zaten makamini degil daha oncede makami olup özu bes para etmez kisilerde oldu o kisilerde tiksindim hatta işi bile birakiyordum bu oyle degil
Evlisin dimi.
Hayir soru ne alaka
Bekarsan evlen iyi olur
Sizin akliniz hep belaltina calistigi icin sizi ciddiye bile almiyorum
Sevmiyon mu adamı yok mu gönlün
Tedavi olmak ister misin
Ne alakasi var ki tedavi olunmayla
Ezilmek istiyorsun bu hoşuna gidiyor yani
Bana kizip bagirdiginda hakli oldugu yanlari vardi esilmek tabiki hosuma gitmiyor ama onu insan olarak seviyorum neden bu garip geldi
Güven duyma farklı tabiki os yerinde bir düzen olur da sana kızması sonucu hoşuna gitmesi saçma
Hosuma gitmiyorki kizmasi aksine asiri uzuyor. Kendimi yanlis ifade ettim galiba. Kizdigi zamanlar hakli oluyordu ama yinede tabiki bu beni üzüyordu ama ona karsi guven duygum ve bana verdigi huzur icimde bitmiyordu
Hakliydi soyle hakliydi kopegi var bana kac defa sevme zarar verir diyip duruyordu bende bazen hic dayanamiyordum o kadar tatli oluyorduki benumde kedilerim var zaten yani hayvanlarida severim onuda dayanamayip beni kac defa uyarmasina ragmen sevemme sonucu en son patliyordu
hoş geldiniz diyip bir kahve götür
Yapamam onu mesafe var aramizda olmasids iyi zaten ama hoş geldiniz dedim
Tamam ufak bir hediye al mesela güzel bir kalem gibi
Oyle seyler yapamam benden zaten uzak duruyor iyce tavir alip uzak dursun
Saçmalama esas soğuk durursan böyle sürüp gider, bi yerden kırılması lazım
Soguk degilim mesafeliyiz oda olmak zorunda
Sen bilirsin o halde bu saydıklarımdan herhangi bir yanlış anlaşılma olmaz
sen neden böyle sevindirik oldun yahu :)
Bu biraz psikolojik. Doktora görün
Ne olabilir sizce cunku gercekten cok mutlu oldum
Bilmiyorum belkide hayatimda birinin eksikligini ona olan sevgimle kapatmaya calisiyorum. Babama benzetiyorum
Bi kahve yap git otur yanına
Yapamam aramizda oyle sey yok mesafe iyidir
Olay ne
Patronumun varligi bana huzur veriyor 2 ay yoktu geldi asiei mutlu oldum konu bu
Mazositsin
Kizmasi hosuma gitmiyorki yanlis ifade etmiskm kendimi aksine uzuluyorum hemde cok ama ozunde iyi oldugunu biliyorum
Nietzsche der ki kızın yanına giderken kirbacini al
Tamam