Bana karşı ilgisi var gibi bana çok anlamlı bakıyor bugunde iki tane misafiriyle konusurken ben oradayken dediki personellerlede muhattap olmak durumunda kaliyorsun onlarin derdi derdin oluyor mesela cerenin derdi olsa ilgileniriz felan dedi eksik olmayin dedim sonra dediki misafirlerine mesela ben evlendim bu varlikta canım evleniyim bekar olamazmiydim akşam arayan yok soran yok hanimin dizinin dibinde yatamazmiyim nefis felan dedi para benim icin cok onemli felan degil dedi bana karsida ilgili gibi sizce neden soyledi bunlari
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kısmen seni överek sulanmış sana bunları söyleyerek para önemli değil söylemi ile.
Beni övmedi aslında sadece bana onları duyurmaya calisti hanimin dizinin dibinde yatamazmiyim bilmem ne diye onlari duymami istedi sebebini merak ettim anlattiklariyla bana ne anlatmak istedi anlamadim bana bakip duruyor yuz vermiyorum
(ben evlendim bu varlık ta canım evleneyim bekar olamaz mıydım ) Ben bu söze bakarak söyledim , sanırım burada cümle düşük olmuş evli olup olmadığı belli değil.
6 yillik evli cocugu yok
Beni beğeniyor
Dediğim doğru, düşüncesini sana öyle iletmek istemiş.
Başka şeyler de vardır tahminim , yazardım ama gizlisin.
Brni taniyorsun
O zaman yazabilirsin güzel insan.
İşte kimisinin parası oluyo kimisinin karakteri de
Sizce ne demek istedi orada kesinlikle bana duyurmaya calistigindan eminim cunku beni odasina cagirdi sonra onlari soyledi ve bana bakip duruyor
Sana iş atıyor karşılık verirsen cukkaaaaaa yicek aldatmaya hazır seni yokluyor terslemezsen işin sonu başka yerde
Elinide elime degdirip duruyordu
Sende izin mi veriyosun yani Allah aşkına
Hayir tabikide hemen elimi cekiyorum uzak duruyorum hatta bir personele benim icin cok cekingen birsey uzatiyoruz almiyor felan demis biliyorum elini elime degidiricek almiyorum masaya birakiyor masadan aliyorum
Tövbe ya tepkini koy yoksa iş kötü
Uzak duruyorum oda zaman zaman hatta cogu zaman uzak duruyor sadece boyle arada oluyor.
Bana zarar verecek kisi gibi durmuyor. Cunku asiri hassas ve asiri duygusalim oda beni masum iyi niyetli gkruyor. Bana zarar verecek birsey yaparsa altindan kalkamiyacagimi bilir.
Kanka seni övmemiş gömmüş
Derdiyle uğraşıyoruz bir de bunlar var demiş üstüne seni örnek göstermiş
Övdü demiyorum farkettiysen super zeka
Hayatında hiç ilgi görmemişsin duruma ayıkamamışın avel
He he
O adamdan sana zarar var
Saçma geldi anlattiklari ve sirf benim duymami istiyor gibiydi cunku odasina cagirdi brni bir is icjn sonra onlari anlatmaya basladi
Duyurup ezilmeni istiyor muhtAç hisset istiyor. Yine de hayat senin
Hayir oyle degil
Cunku sonra misafirinin adinida verdi emreninde derdi olsa yardimci oluruz diye evliligiyle ilgili konusup bana bilerek duyurdu
O konusmadan sonra bana bakip durdu
B... oktan bi ilişkinin içindesin
Iyide bana zarar verecek kisi gibi durmuyor. Cunku asiri hassas ve asiri duygusalim oda beni masum iyi niyetli gkruyor. Bana zarar verecek birsey yaparsa altindan kalkamiyacagimi bilir.
Ve zaten zaman zamanda hatta cogu zaman uzak duruyor benden
Tamam gt kıspetten çıkmış belli ki
Personeli olarak beni kaybetmeyi goze alamaz personel olarakta cok memnun benden asiri hemde
O memnuniyet başka bişey ama neyse.
İşimde gercekten memnun sadece oda degil herkes
Ne iş yapıosun ki
Servis elemaniyim asil meslegim stilistlik 5 kere işi birakmak istedim sadece patronum degil kimse birakmadi bende cok sevdim onlari o yuzden kaldim
Evime yakin ve aslında sadece 2 ayligina giricektim 1 bucuk yil oldu. Cunku sevdim herkesi
yüz verme seni metres yapar
Sana gol atmaya hazırlanıyor
Anlattiklari ne manaya geliyorki ne demek istedi orada bana ne anlatmaya calisti