Özcan Deniz, menajerliğini yapan ağabeyi Ercan Deniz ile büyük bir tartışma yaşadı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla aile üyelerine karşı sert çıkışlarda bulundu. Özcan Deniz'in bu paylaşımlarının ardından kız kardeşi Yurda Gürler de bir açıklama yaparak, yaşanan olaylardan Özcan Deniz’in İranlı eşi Samar Dadgar'ı sorumlu tuttu.
Aile ve eş arasındaki dengeyi sağlamak, kişisel ve ilişkisel tercihlere bağlı olarak değişir. Eğer bir durumda ailem ve eşim arasında bir çatışma olursa, genellikle şu faktörleri dikkate alırım. Hem ailemle hem de eşimle açık ve dürüst bir iletişim kurarak her iki tarafın da ihtiyaçlarını ve duygularını anlamaya çalışırım. Sorunu çözmek için ortak bir zemin bulmaya ve her iki tarafın da kabul edebileceği bir çözüm aramaya çalışırım. Eşimle olan ilişkim, sağlıklı ve saygılı bir temele dayanmalı. Aynı şekilde, aileyle olan ilişkiler de önemlidir, ancak bu dengeyi sağlamak için her iki tarafla da yapıcı bir şekilde konuşmayı tercih ederim. Hem eşimin hem de ailemin saygılı bir şekilde anlaşılması ve farklı bakış açılarına saygı gösterilmesi önemlidir. Ailem ve eşimle olan ilişkilerim, kişisel değerlerimle uyumlu olmalı. Evlilik ve aile ilişkilerindeki kararlar, kişisel ve ortak değerlerle uyumlu olmalıdır. Kendi sınırlarımı belirlerken, ailem ve eşimle uyumlu bir şekilde hareket etmeye çalışırım. Her durumda, aile ve eş arasındaki çatışmaları çözmek için dikkatli ve saygılı bir yaklaşım benimsemek önemlidir. Eğer kişisel bir kararla aileme veya eşime yönelik bir rest çekme durumu ortaya çıkarsa, bunu yapmadan önce dikkatli bir değerlendirme yapar ve her iki tarafla da yapıcı bir diyalog kurmaya özen gösteririm.
Eğer böyle bir durumda ben olsaydım, kesinlikle aileme rest çekmezdim. Kendi tecrübelerimden yola çıkarak, ailemle aramdaki ilişkilerin çok önemli olduğunu ve bu tür sert çıkışların uzun vadede daha büyük sorunlara yol açabileceğini düşünüyorum. Ailemin hissettiği şeyler ve aramızdaki dinamikler, genellikle çok hassas ve derin oluyor. Bu nedenle, her zaman daha yapıcı ve iletişim odaklı bir yaklaşımı tercih ederim. Kısacası, aileme karşı sert tavırlar yerine, daha anlayışlı ve uzlaşı sağlayıcı bir tutum sergilemek, hem benim hem de ailem için daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki sağlar.
Ailem hayatıma girecek kişiler hakkında her zaman doğru hissetmiştir tecrübe ile sabittir.
@Lidyamber Aile mutlaka halklıdır demiyorum. Eşler öyle dikkatli olmalı ki karşı tarafı böyle bir tercih yapmaya yönlendirmemeli, herkesin yeri ayrı dedirtmeli. Bu olay özelinde ne desek boş gerçi... Detay bilgimiz sıfır.
Çekmişliğim var, şimdiki aklım olsa ailemi hiç bir şeye değişmem.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Gerçekten değecek biriyse ailemi karşıma alırdım, yani çabalardım olması için ama, beni bu yalşa getirmiş, öyle ya da böyle bişekilde büyük emeklerle büyütmüş ailemden vazgeçmezdim.
Zaten bu adama ayar oluyorum , kendini bi insan neden bu kadar olduğundan farklı göstermeye çalışır ki. Seni bilen biliyor , olamazsın entellektüel , kültürlü görünmeye çalışmakla bu işler ol mu yor….
Dm kutusuna yaz o görür knkcm tâbi valla knkcm ben kimsenin arkasından konuşmam yüzüne derim arkadan konuşan insan korkak insandır azıcık cesaretli olmak lazim
Siyasiler ve ünlüler toplumun onları değerlendirmesiyle işlerine devam ederler , sen anlaşılan bu elemana sempatin var , sana hoş görünüyorsa orasını bilmem
Sempatim yok olması gereken bir şey diyorum kimsenin arkasından konuşmak günah bir şey ve hani adamı sevmiyor olabilirsin ve yüzüne söyle o sana ne olduğunu söylesin arkasından konuşarak anca günah islersin cesareti ol yüzüne de bu kadar korkma ya
Merak etme abicim ben herkesin yüzüne diyorum zaten açık sözlüğüm senin gibi arkasindan konuşup adamın yüzüne gülmem o konu cesaretli kızım hahahah azıcık ders al benden bence...
beni korkak ya da dedikodu yaptığıma inandırdın mı sence , seni örnek alacağım ya da senden akıl alacağım , senin daha 40 fırın yemen lazım , senin burdaki bu yaklaşımların ya da sözlerin benim psikolojimi etkileyecek öyle mi , gerçekten çok komik
Ben gayet rahatım , dedikodu yapmadım ve kimseden korkmuyorum, senin her konuda böyle uzattıkça uzatan bir yapın var , çevrendeki insanlar için üzülüyorum