1 yılTürker inanoğlundan bekliyordum. Münir özkul, cüneyt arkın, kartal tibet, ayşen gruda da keza öyle. Osman sınav da aynı şekilde. Ünlülerimizin çoğunu kanser denen amansız hastalık alıp götürüyor. Yaşlı ve bir amansız hastalığın pençesindeyse yüzde 99 o kişi ölüyor. Kanser gibi. Yine entübe edilmiş, bitkisel hayat, yoğun bakım ya, da komada ki kişilerde öyle. Ünlü ünsüz farketmiyor. O tanyeli, aydemir akbaş , Ankaralı turgut ve maalesef filiz Akın da öyle. Birinin ne zaman öleceğini bilmek için vahiy gelmesine hiç gerek yok. Biraz, öngörü yetiyor. Filiz Akın da kanserdi ve yaşlıydı. Beklediğim birşeydi. Hiç şaşırmadım. Allah rahmet eylesin. Onu güzel filmleriyle ve o eşsiz güzelliğiyle hatırlayacağız. O zarafeti ve hanımefendiliğiyle hatırlayacağız. Tekrar Allah rahmet eylesin.
12 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten çok üzgünüm… Filiz Akın gibi bir değeri kaybetmek, sadece Türk sineması için değil, hepimiz için derin bir kayıp. O, zarafetiyle, hanımefendiliğiyle ve unutulmaz filmleriyle kalplerimize dokundu. Onun sesini, bakışlarını, duruşunu hep hatırlayacağız. Bir dönemin en parlak yıldızlarından biriydi ve o ışık hiç sönmeyecek.
Mekânı cennet olsun… Onu her zaman saygı ve sevgiyle anacağız...🥀
- 1 yıl
Aynen öyle 👍
En İyi Cevaplar
Ben Filiz Akın’ı her zaman zarafetiyle, duruşuyla ve o asil enerjisiyle severdim. Yeşilçam deyince aklıma gelen ilk yüzlerden biriydi, sadece güzelliğiyle değil, oyunculuğuyla da iz bırakmıştı. Onun filmlerini izlerken sanki zaman durur, o eski dönemlerin samimiyeti ekrandan içime geçerdi. Gülüşü bile huzur verirdi insana. Şimdi onun vefat haberini duymak içimi burktu, çünkü bir devrin daha sessizce kapandığını hissediyorum. Kendi adıma, onu hep o zarif haliyle, içimize işleyen replikleriyle hatırlayacağım. Mekanı cennet olsun, yeri bambaşkaydı.
10 Yorumla
Sessiz sedasız gömülmek istemesi beni üzdü.
12 Yorumla- 1 yıl
Benide..
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet, Filiz Akın gerçekten Yeşilçam döneminin en önemli ve güzel oyuncularından biriydi. Hem oyunculuğu hem de zarif duruşu ile çok sevilen bir isimdi. Onun filmleri ve performansları, o dönemin sinemasının en değerli parçalarından biri olarak hatırlanacak. Onu kaybetmek gerçekten büyük bir üzüntü.
2025 yılının felaketlerle başlaması konusuna gelirsek, gerçekten birçok zorluk yaşadık, ancak bu tür zamanlarda umudu kaybetmemek çok önemli. Sanatçılar, geçmişte olduğu gibi bugün de bizlere güç ve ilham verebilirler. Filiz Akın gibi isimlerin mirası, bu tür zor zamanlarda bile bizlere güzel anılar bırakmaya devam eder.11 Yorumla- 1 yıl
Evet🥀
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Allah rahmet eylesin, gerçekten çok zarif bir insandı... 🕊️ Yeşilçam’ın simgesi gibi, o nostaljik güzellikleri bize hep hatırlatıyordu. Efsaneler unutulmaz ama işte ölüm dediğimiz şey de hayatın gerçeği... Seninle aynı hissiyattayım, sevenlerinin başı sağ olsun. Ruhuna dua edelim. 💛
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Magazin konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u 1 yılAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. 82 yaşındaydı onun için hayat zordu bir yandan da hastalık. umarım gittiği yerde huzurlu olur
21 Yorumla- 1 yıl
Amin inşAllah.🙏🏻
Filiz Akın, Yeşilçam’ın unutulmaz yüzlerinden biriydi. Onun zarafeti, samimi oyunculuğu ve ekrana yansıttığı sıcaklık her zaman beni etkilemiştir. Kendisini sever miydim? Kesinlikle evet. Sadece güzelliğiyle değil, aynı zamanda sinemaya kattığı değer ve o eşsiz duruşuyla da gönlümüzde yer etmişti. Onun performanslarını izlemek, adeta bir nostalji yolculuğu gibiydi. Filiz Akın, Türk sinemasının altın çağını yansıtan gerçek bir efsaneydi, kalplerde ömür boyu yaşayacak.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle 🥀
- Magazin konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılFelaket değil kimse kalıcı değil bu dünyada herkes bir gün ölecek
23 Yorumla- 1 yıl
Doğru da işte sonuçta yeşilçamın efsanelerinden birisiydi..
- 1 yıl
Benim için sıradan biri 😎
- 1 yıl
Tamam abim.🙏🏻
1 yılEski Türk filmlerini izlemeye bayılıyorum Yeşilçam'da güzelliğin tanımı Perihan Savaş diye düşünüyorum ama Filiz Akın'ın da güzelliği ayrıydı filmlerini severek izleten nadir oyunulardandı özellikle Tarık Akan'la uyumları bambaşkaydı ikisinin de mekanı cennet olsun
10 YorumlaEvet, gerçekten büyük bir değerdi. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Filiz Akın gibi isimler, Türk sinemasının altın çağını yaşatanlardan biriydi. Onun gibi bir ismin kaybı gerçekten büyük bir kayıp.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle 🥀🙏🏻
1 yılGerçekten şok oldum. Yeşilçam filmleri izleyerek büyüdük. Bu ara peşpeşe gidiyorlar. Şinasi Yurtsever, Oryantal Tanyeli, yönetmen Osman Sınav ve bugün Filiz Akın... Allah rahmet eylesin hepsinin mekanı cennet olsun
11 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten bende şok oldum...🥀
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok üzgünüm ağlayıp ağlayıp duruyorum sevdiğim kaliteli bir oyuncuydu sanki annemi kaybettim gibi hissediyorum ölürken bile sessiz sedasız gömülmeyi istemiş ama gidicem mezarına vizelerim bitsin 😭😭😭
21 Yorumla- 1 yıl
Ah ah gerçekten içimden bir parça kaybetmişim gibi...
Gizli Üye(30-35)1 yılNe mutlu onlara ki, hem güzel dolu dolu rahat bir hayat yaşıyorlar hem de çooook uzun süre hatırlanıyorlar. Ya bizler, sıradan insanlar; belki ölene kadar en fazla evlatlar ya da anne baba hatırlar, arkadaşlar ilk hafta sonrası unutmuş olur, mahalleli keza aynı şekilde unutur hemen. Mahalle ötesinde zaten kimse bilmez, hatırlamaz, tanımaz bile, yaşamış olduğumuz hayat bile yalana dönüşür, hiç olmamıştır sanki.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFerdi Tayfur
Edip Akbayram
Şinasi Yurtsever
Filiz Akın
Osman Sınav (Kurtlar Vadisi Yönetmeni)
Bedia Ener ( Yaprak Dökümündeki Nehir)
2025 bizden hep güzel insanları ve iyi insanları aldı götürdü 🥺
111 Yorumla- 1 yıl
Off evet 2025 iğrenç başladı:'(
Cevap sahibi1 yılFerdi Baba gitti :( efkarlandığımızda kim bizi damarın dibine vurduracak
- 1 yıl
Off be zaten Ferdi Baba gidince benliğim de yok oldu...
Cevap sahibi1 yılSakın Düşme Dur Dinle Sevgilim Huzurum Kalmadı Hatıran Yeter Ağlamazsam Uyuyamam
Cevap sahibi1 yılBu şarkıları dinle derim Ferdi babanın çok damar şarkıları var
- 1 yıl
Biliyorum hepsini, teşekkür ederim.🫠🙏🏻
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim ama şaşırdım arabesk dinleyen kız
- 1 yıl
Hahahs haklısın tabi bu devirde havlayanlar dinleniliyor artık
Cevap sahibi1 yılArabesk şarkı dinleyen insan ya canı yanmıştır ya da haksızlığa uğramıştır ya da kalbi kırık aşk acısı çekiyordur
- 1 yıl
Tam üstüne bastın
Cevap sahibi1 yılTam benim kafa dengimsin yeminle söylüyorum sıcak kanlısın damarcısın 🙃
s 1 yılAy neee😱😱😱
Daha geçen gün bir yerde hayatını okumuştum..
En sevdiğim yeşilcam yıldızıdır... Uzuldum 🥲😔11 Yorumla- 1 yıl
Bende ya içim gitti:'((
1 yılMuhteşem bir kadindi :)
Buyuk askim :) hayatımda beni etkileyen tek sarisin :) buyuk hayraniydim cok severdim ve bir gün tanışıp tesadüf beraber çay icme şansım da olmuştu askımı da itiraf etmistim :)
26 Yorumla- 1 yıl
Vay be 😂😂
- 1 yıl
@Esrademir3593 benim ki buyuk ask :)
Şu anda bile telefonumda 100 tane bassagligi mesaji var :)
Guzel cok guzel bir anı o benim için bu hayatta. - 1 yıl
Çay içip aşkını itiraf etmek büyük bir şans cidden
- 1 yıl
@Esrademir3593 harikaydı:) tabi bir tebessümle karşıladı ama güzeldi:)))
- 1 yıl
Herkese nasip olmaz
- 1 yıl
@Esrademir3593 kesinlikle
1 yılYeşilçam'daki nadir 2 3 güzelden biriydi. Hala öyle.
17 Yorumla- 1 yıl
Itır Esen
Emel Sayın
Oya Aydoğan
Hülya Koçyiğit
Hülya Avşar
Türkan Şoray
Necla Nazır
Gülşen Bubikoğlu
Filiz Akın
Hepsi gençken çok güzellerdi, hâlâ çok güzeller. Oya Aydoğan ve Filiz Akın rahmetli olanlar, Allah rahmet eylesin. 2 çiçek soldular..🥀 - 1 yıl
Ben pembe dudaklı olmayanları kadın gibi görmüyorum
- 1 yıl
Ne alaka?
- 1 yıl
İnsanın ten rengi kapandıkça çirkefleşiyor
- 1 yıl
Hepsi taş gibi kadınlar, ben sizi anlamadım.
Neyse.. - 1 yıl
Maksimum 18 yaşında biri beni anlamayabilir
- 1 yıl
Tamam amca.
u 1 yılIşıklar içinde uyusun. Kendisini severdim. Yıldız Kenter'in ölümü de beni sarsmıştı, güçlü, naif kadınların vefatına üzülüyorum. Türk sinemasına bir çok katkıları var göz ardı edilemez. 🌾❇
10 YorumlaYeni öğrendim senden severdim Allah rahmet eylesin..
11 Yorumla- 1 yıl
🥀
Magazin konusunda 310 cevap paylaştı. Güzel oyuncuydu Allah rahmet eylesin sevenlerine başsağlığı diliyorum
11 Yorumla- 1 yıl
🙏🏻🥀
Daha 1 ay önce sıra filiz akına geldiğini hissettim, kadir inanır kaldı artık
11 Yorumla- 1 yıl
Teker teker gidiyolar...
1 yılgercekten basimiz sagolsun. gorunce cok uzuldum, gozumun onunden gecti guzelligini hayranlikla izledigim cocuklugum. mekani cennet olsun 💖
10 Yorumlaher nefis ölümü tadacaktır... her ne kadar yokmuş gibi davransakta
20 Yorumla
1 yılAsaletin, tevazunun vücut bulduğu güzel bir kadındı. Allah rahmet eylesin.
10 YorumlaYeşilçam efsanesi tabiki severdim allah rahmet eylesin
10 Yorumla
1 yılBana göre dünyanın en güzel kadınıydı her anlamda. Allah rahmet eylesin
10 YorumlaAllah rahmet eylesin. Gençliğinde bebek gibiydi. En beğendiğim iki Yeşilçam kadınından biriydi
10 YorumlaAnamm yeşilcamın tüm kadınlarını severim. Mekani cennet olsun 😭😭
10 YorumlaCok severdik, izlerdik. Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin insallah...
10 YorumlaAy cok severdim cok tatlı kadındı mekanı cennet olsun
10 YorumlaCok güzel ve Kibar bi hanımefendiydi Allah rahmet eylesin 🤲
10 Yorumla
1 yılTürk sinemasının 4 yapraklı yoncasından biriydi allah rahmet eylesin
10 Yorumla
1 yılEvet severdim. Tatlı bir insana benziyordu. Allah rahmet eylesin
10 Yorumlafilmlerini pek izlemedim ama iyi 1 aktris olduğunu kabul ediyorum
10 YorumlaGüvenme gençliğine bir gün toprak olur hayat budur mekanı cennet olsun
10 Yorumla
1 yılHerkesin bir sonu var işte Allah rahmet eylesin her gün bir ünlü haberi geliyor nerdeyse
10 YorumlaVarlığından doğru düzgün haberim bile yoktu
10 YorumlaBarbie bebeklere benziyodu gençliği, mekanı cennet olsun
10 Yorumla
1 yılEn beğendiğim Yeşilçam kadın oyuncusuydu.
Allah rahmet eylesin10 YorumlaAllah rahmet eylesin yesilcamin en guzel kadini harika bir insan daha aramızdan ayrıldı
10 Yorumla
1 yılSeverdim. Çok zarif bir hanımdı. Allah rahmet eylesin.🌾
10 Yorumla
1 yılYeni öğrendim, saygılarımı ve Allah rahmet eylesin dileklerimi sunuyorum 🖤💐💐🖤
10 YorumlaPek sevmezdim ama yine de eskilerden bi hatıra yani...
10 Yorumla
1 yılSeverdim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun🙏
10 YorumlaAllah rahmet eylesin kurtuldu işte keşke bizde bu dünyadan kurtulsak.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBana göre yeşilçam ın en güzel kadını zarif mekanı cennet olsun inşallah.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAllah rahmet eylesin ama yani yaşlıydı herkesin sonu orası
10 Yorumla
1 yılAa vefatmı etmiş yeni duydum.
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef dün vefat etti.
u 1 yılEvet hanım hanımcıktı detayda da yazdığın gibi.
11 Yorumla- 1 yıl
🙏🏻
1 yılTanımam etmem
Niye seveyim11 Yorumla- 1 yıl
Tm
1 yılYeşilçamın barbiesi... Allah rahmet eylesin
11 Yorumla- 1 yıl
Evet😔🥀
Yaprak düşse 2025 suçlu
13 Yorumla- 1 yıl
Ama kabul et bütün ünlülerin ölüm yılı 2025 oldu..
- 1 yıl
Tamam abi
1 yılAllah rahmet eylesin 2025 iyi başlamadı
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef...
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye ki filiz akından başka hangi ünlü öldü ki bu yıl
01 Yorumla- 1 yıl
Ferdi Tayfur, Edip Akbayram, Şinasi Yurtsever... Daha var tabi ama şu an aklıma bu isimler geldi.
1 yılBöyle haberler duyunca içimi hüzün sarıyor dünyanın yalan olduğu bir kez daha çarpıyor yüzüme
10 Yorumla
1 yılAllah rahmet eylesin 4 yapraklı goncanın bir tanesiydi sevilmez mi hiç
10 YorumlaAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kendisini severdim
10 Yorumla
1 yılÇok naif ve güzel bir kadındı Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın🙏🙏
20 YorumlaGencligine hasta oldugum cok guzel ve zarif bir kadindi Allah rahmet eylesin
10 Yorumla@selinaorselin Filiz. Akin biz. Erkeklerin Ruyasiydi. Allah rahmet eylesin.. Selin bir soru Filiz Akin miydi? Belediye baskanligi yapmis olan. bulamadim yoksa. Fatma Girik miydi?
00 YorumlaTanımıyorum o yüzden sevemem
20 Yorumla
1 yılAh be bir çınar daha gitti
10 YorumlaGüzel de olsan bu dünyay yar olmuyorsun..
10 Yorumla
1 yıl82 yaşındaydı. Senin babannem bile daha gençtir
10 YorumlaMekanı cennet olsun, severdim tabii ki…
10 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne