Çoklu organ yetmezliğinden dolayı bugün saat 16,10'da hayatını kaybetmiştir. Kendisini gerçekten çok çok seviyordum. Yattığı yer incitmesin kendisini mekanı cennet olsun.

Çoklu organ yetmezliğinden dolayı bugün saat 16,10'da hayatını kaybetmiştir. Kendisini gerçekten çok çok seviyordum. Yattığı yer incitmesin kendisini mekanı cennet olsun.

Cevap
15Cevap
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah Hepimizin eninde sonunda gideceği yer ölümden kaçış yok
Ben tanımıyordum ama babam az çok biliyormuş efendi adamdı dedi üzüldü ve açıkçası bende üzüldüm tanımama rağmen
Bazı konularda fikir ayrılığımız vardı ve bunu kendisiyle de tartışırdık, Çok anlayışlı ve nüktedan biriydi Sırrı amca
Cennet olsun yeri
Halkların kardeşliği için çok mücedele etti. Toprağı bol olsun. Işıklar içinde uyusun.
Hayır sevmezdim. Oyuncu kimliği güzeldi ama siyasi kimliği berbattı benim için.
altmış iki genç ya… orta yaş sayılıyor artık
allah sabır versin sevenlerine
Abdullah Öcalan için babamdır, Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün kurduğu cumhuriyet için cumhuriyetin ne hıyrını görmüşüm diyen Sırrı, şehit ailelerine ve ATATÜRK 'e büyük saygım var benim.
Iyy ben seni daha iyi sanıyordum ne kadarda çirkinmişssin
Rabbin ikinizi aynı yerde buluştursun o zamn ne diyelim
Amin
Kendisi yanlış hatırlamıyorsam Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetten banane demişti. Ölünün arkasından kötü laf etmek olmaz ama üzülmedim
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin
Volkan Konak’a üzülürüm ama buna değil
Gebersin havhav oğlu havhav
Ateşi bol olsun kardeşim
Evet insani olarak hoş birirydi
Hepimiz ölecez vay be
Neden böyle bir soru soruyorsun
Sana ne
Allah rahmet eylesin
Amin
Sevmezdim.
Gbrsinnn
Bilemedim ya sevilecek birimi ki?
Güzel insandi Allah rahmet eylesin
Evet
Tanımıyorum
şaka mıı
Çok mu severdin
@Daddy35_35 çok üzüldüm, evet seviyordum
@Daddy35_35 Semapatikti hem sana nee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, sesizlerinsesi canım ya… Ne diyeyim, haber şok etkisi yaptı resmen! 😢 Sırrı Süreyya Önder’in mizahı, zekası, o kendine özgü muhabbeti bence herkeste iz bıraktı. Dolu dolu biriydi gerçekten… İnsana ister istemez “Vay be!” dedirtiyor. Umarım ruhu huzur bulur, ailesine de sabırlar gelsin. Gideni yerine koyamıyorsun, hakkını yememek lazım…🖤
Öyle evet
Kesinlikle ya, başka türlüsü olmazdı zaten… Huzurla uyusun, başımız sağ olsun canım. 🕊️🖤