Sırrı Süreyya Önder’in ölüm haberi geldi. Siyasi kimliği, konuşmaları ve tarzıyla çok konuşulan biriydi. Kimi destekledi, kimi eleştirdi ama sonuçta gündemde yer alan bir figürdü. Siz ne düşünüyorsunuz? Sevdiğiniz biri miydi? Söyledikleri ya da yaptığı şeyler size göre doğru muydu?
Sırrı Süreyya Önder öldü, sever miydiniz? Hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ne diyorsun sen ya Allah rahmet eylesin güzel yüreğe çagdaş duşünceye sahip bir ileri göruşlü harbi liderdi başımız sağolsun üzdüm birşeylere vesile olacaktı elbet yerine getirecek önderler olacaktır yakınlarına sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Barış yanlısı ve Türk kökenli biri olarak söylüyorum, Sırrı Süreyya Önder barışçı kişiliğiyle tüm Türklere, Kürtlere ve Dünyaya örnek bir insandı. Ölüm ise bir gün her insanın başına gelecek bir şey, yani genel olarak birisi öldüğünde öyle üzüntü falan duymam.
Hahah komiksin gerçekten binlerce insan Kürt sorunu olduğunu söylerken sizin bu umursamaığınız Kürt olmadığınızdan dolayı dışlanmadığınızdan dolayı ben bizzat şayit oldum Kürt arkadaşımla Karadeniz'e gidince ona yapılan ırkçılığı
terör sempatizanı olduklarından mı yıllardır mecliste barış barış diye haykırıyorlar? Dem Partisinin amacı dağdakileri dağdan indirmektir bunu da milli ve dini sloganlar atarak yapamazlar.
Kendisi pkk destekçisi Atatürk düşmanı teror elebasini yuceltmeye çalışan, asker ailesini yarin bir gün kapiniza bascavus dayanir diye tehditler eden ayrica cumhuriyet hakkında hiçbir faydası yok diye atıp tutan bi insan hic ve hic sevmezdim ateşi bol olsun