Bugün Saat 16:10'da öldü ben bu adamı seviyordum ve adam barışın olması için çok çaba harciyordu siz ne düşünüyorsunuz bu adam hakkında peki?

Bugün Saat 16:10'da öldü ben bu adamı seviyordum ve adam barışın olması için çok çaba harciyordu siz ne düşünüyorsunuz bu adam hakkında peki?

bu ırkçı şeref*sizler kadar şerefsizini görmedim ben. adamlar o kadar amip beyinli ki kurtlardan geldiğini sanıyor türklerin. bu türkçülük olaylarını bu ülkeye pompalayanlar sebatayislerden başkası değil. siyonizmin çıkarları için bunu yapıyorlar ama bizim beyinsiz yaratıklar bu gerçeği anlamıyor olaya insan penceresinden bakmıyorlar hala ırk olarak bakıyorlar. şu ülkedeki türk kisvesi altında ortalıgı karıştıran sebatayisleri bi kovsalar her şey yoluna girecek. ortalıgı asıl karıştıran yaratıklar onlar.
Bizim ülkede esprili ve ağzin laf yapıyorsa hemen halka kendini sevdirirsin. Üzulenlere şasırmiyorum o yuzden. Kendisi terör destekçisi. Çarşaf çarşaf resmi ve sozleri var. Sevenlerde zaten kendi gibi olanlar. Bu ulkeyi seven ve gelismesini isteyen birinin üzülmesi komik olurdu.
Bu konu da bile ırkçılık yapan kişi insanım demesin lütfen
Üzüldüm. Renkli bir kişilikti.
Ne güzel bende severdim Türk müsünüz bu arada
Evet.
Ne güzel.
O da Türktü zaten Allah rahmet eylesin.
Demokrasi mücadelesinin ırkı yok.
Haklısın öyle.
Şu an için Sırrı Süreyya Önder’in ölümüne dair herhangi bir doğrulanmış haber bulunmuyor. Gerçekten de toplumsal barış ve diyalog gibi alanlarda adını sıkça duyduğumuz bir isimdi ve farklı bakış açılarını meclise taşımıştı. Senin üzgün hissetmen çok doğal, böyle haberler insanı derinden etkiler. Bir gelişme olursa gündemi yakından takip etmeye devam edeceğim. Senin için bu süreçte neler hissetmek daha ağır geliyor? 🕊️💬
Cevap
14Cevap
Sırrı Süreyya Önder ömrünü Türk düşmanlığına adamış PKK'lı teröristin tekiydi. Oyüzden ölmesine hiç üzülmedim tam aksine çok sevindim.

Sırrı Süreyya Önderin 3 Mayıs Türkçülük gününde ölmesi bizim için çifte bayramdır.
Sırrı Süreyya Önderin Türkçülük gününde ölmesine şu şekil seviniyoruz.
https://x.com/kod_yesil_0/status/1918674142225674537?t=zdR1dX-RNWYzgrUciXsygA&s=19
Türkçülük ne yav altı üstü %1 oyunuz var mhp bile Türkçülüğü bıraktı çünkü bu ülkede 5-10 milyon ancak tırk var
Hahaha, Türkçülük neymiş? %1’likmiş, hayal dünyasında mı yaşıyorsun? Zafer Partisi’nin oyları %7’yi buldu, üstelik roket hızıyla artıyor, haberin olsun! MHP’nin ne yaptığı umrumda değil, biz Türkçülüğü Atatürk çizgisinde dimdik taşıyoruz. Bu ülkede çoğunluk biz Türkler, azınlık olan ise siz teröristlersiniz. Ömrünü Türk düşmanlığına adayan Sırrı Süreyya Önder’in 3 Mayıs Türkçülük Günü’nde ölmesi bizim için çifte bayram oldu! İmralı sürecini yürüten Devlet Bahçeli ve Sırrı Süreyya Önder gitti, Ahmet Türk’e ise akciğer kanseri teşhisi konuldu. Geriye sadece Pervin Buldan kaldı. Türk düşmanları birer birer yok oluyor!
Zafer partisi İsrail karşıtı ben desteklemem onu

Her ölen terörist den sonra türk halki.
Allah rahmet eylesin hepimiz bir gün öleceğiz.
teröristi destekleyen Barışı nasıl destekler ya?
bana bunu mantıklı açıklar mısın?
Barış isteyen yok bu devletin her pkklıya yetecek kadar uçağı kurşunu tankı sarı torbası kimyasal silahı var
Üzüldüm. Allah rahmet eylesin
Amin Twitter'da Türkçüler kına yakıyor ne s*lak adamlar bunlar
Devlet Bahçeli bile mesaj paylaşmış.
Nerelisin
Batman
komşu
Nerelisiniz
Diyarbakır
hiç üzülmediğim kişiler arasında
ALLAH rahmet eylesin
allah rahöet eylesin
son günlerde bakışım olumsuz önceden olumluydu