AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İbretlik bir geberiş. Sonsuz şükürler olsun. Rehavetsiz sevinmeler dilerim.
Ahiret ile buluşan o, artık o düşünsün yaptıklarının karşılığını.
Anasinin 4mina kadar yolu var keske o ölürken onu sevenler geçmişte elini etegini openlerde ölseydi
sırayla gebercekler
İnşallah ama sıra ile değilde hepsi birden geberse daha cok mutlu olurdum valla
Herkes kandırılabilir ama önemli olan hakkı doğru yolu bulmak
Red hatırladın mı beni🙂
hayır
Biz neden kanmadik peki ben 15 sene önce de feto diodum hoca efendi deyip el etek öptüklerinde de fetöş diodum kanmak degil o çıkarlarıni korumak
Galerici olan ben kız arkadaşım hediye istemişti ya araç 🙂
Vermedin dimi arabayi inşallah
Sen o zaman din olarak zayıftın bence yanlış anlama o zamanlar adamın bi zararı yoktu ki kapalı kutuydu kötü olduğunu nasıl düşündün knk yanlış anlama
Yok arabayı vermedim genelde din olarak güçlü olanlar onun safında oldu o zamanlar ondan dedim
Yoo din olarak simdikinden daha iyidim şöyle diyeyim hiç kuranı kerimi Türkçe okudun mu okusaydin adamın sözlerinin çoğunun yalan ve düzenbaz olduğunu görürdün çünkü çoğu söylediği şey yalandı
Kuranı o indirmedi ki ayrıca ben okudum gayet hepsi mantıklı
Onun daha cia ile bağlantısı olduğunu uğur Dündar zamanın da açıklamışti a takımı programı vardi bilirmisin bilmiom ama orada bile yayinlandi devlet inkar etti
Kurani indirmedi ama bir sürü sahi olmayan hadis çıkardı kafasından
2010 da askerde iken devremi şikayet ettim ben o zaman fetoyu okuyor diye daha o zaman devlet icinde bunun feto olduğunu bilenler vardi
Ben hep iyi biri sanardım değilmiş çocukken ama
Aslında seni yargılamam neden onun var olduğu yillarda daha çocuktun tam düşünmüyor sadece dogru olduğunu düşünüyordun ama daha 95te yayinlanan bi rapor vardi ileride devlet sorunu olacak diye mitin paylaştığı ama onemsemediler. Bak şimdide ayni rapor menzil tarikatı için paylaşıldı ve aynisi olucak
Menzil ne olacak detay verir misin
Menzil tarikatıda ileride cok değil 10. sene sonra Türkiye Cumhuriyeti için devlet sorunu olacak demokratik yapısını değiştirmek için kalkışma bile yapabilirler
Nur yüzlü bi adam o ya ben seviyorum şahsen Bir de menzil tarikatının aracını yolda görmüştüm araç sürerken tam arkamdaydı
Feto icinde nur yüzlü. diyorlardi 😂 sonra şeytan oldu çıkarlar çarpışinca çabuk unutuyorsunuz
Ama kimseyi bilemezsin içi kötüyse ilk baştan kandırılabilirsiniz
İşte dini konuda kandirilmaya müsait bizim insanımız çünkü baktığı nokta mantık çerçevesinde değil dini konuda o yüzden sevimli geliyor ama yapilanlara bakinca mantık çerçevesinde o zaman ne kadar yanlış olduğu ortaya çıkıyor. Dini ticaret olarak kullanılan hic birsey iyi değildir. Babasina tövbe edenler sonra ölünce tövbeler kabul değil oğullarına tövbeye gelin diyorlar bu mantıklı mi sence tövbeye araci mi lazim ki kalkıp biri kabul ediyor diğeri etmiyor biri diyor ki abime tövbe ettin benim kapımda o tövbe geçerli değil yani çok mantıksızlık var dostum
Mesela senin baban fetö örnek verdim yanlış anlama nerden bileceksin kötü olduğunu güveniyorsun ona ama
İlk güvenir ama kişinin akli vardir o akil yolunda yaptığı icinden imtihanlar vardır bu yanlış geliyorsa yanlıştır peygamber efendimizin bir hadisi var der ki benim sözlerim Kur'an ile çelişir ise kuranı kerimi örnek alın der o yüzden mantık önemlidir baktığın yön önemlidir
Ama ilk güvendiğin için yanılırsın sonra farkına varabilmek önemli
İşte o yüzden bakman gerekir icinde imtihan gerekir körü körüne güven hatadır yaptıklarını söylediklerini kişi tartip ona göre davranmalidir babam diye söylediği bir yalanı yaptığı yanlış davranışı babam olduğu icin kalkıp göz ardı etmek kişinin kendine ihanetir akil tutulmasidir
Babanın söylediği yalana senden inanırsın çünkü Güvenden kaynaklıdır Bunu ilk basta anlamak imkansız sonra sonra Anlarsın ilk basta …
Bunun icin okumak bilmekten geçer bakmak o yüzden önemlidir dostum
Örnek verdiğim babandı babana güvenmeyeceksen kime güveneceksin insanların içini okuyamazsın işte ilk başta sonra bilirsin maalesef
Görmek isteyene gostermesende görür gormek istemeyene göstersende görmez kişinin bakış açısı önemli
Olayları önceden sezmek için müneccih olmak gerek ya da akıl okumak gerek oda dünyada böyle bir iş daha yaşanmadı darbeyi yedikten sonra Görmek ayrı tabi…
Gözün açılır çünkü🙂👍
Hiç bir şey düşünmüyorum
Hiçbir şey
🐥 misin 😄