Nihal Candan hayatını kaybetti ne düşünüyorsunuz!
Çok üzüldüm kurtulamayacagi belliydi Allah rahmet eylesin 😢
Nihal Candan hayatını kaybetti ne düşünüyorsunuz!
Çok üzüldüm kurtulamayacagi belliydi Allah rahmet eylesin 😢
Çok Acı Çekiyorum 😥😭 Yüreğim Yanıyor bu Kızı Çok Seviyordum İlk Bu Tarz Benim de Tanıdım öyle çok güzel konuşması vardı ki Kimseye kötülüğü dokunmayan Merhametli Sevgi dolu bir insan di ama aşağılıklar Suçsuz yere hapise attılar Dolandırıcı suçundan yargılandı ama öyle bir şey yok Kanıt yok delil yok varsayımlar üzerine hapise attılar Hapis nihalin hayatınin son bulmasına neden oldu Hapise atanlari çok büyük azap ceza bekliyor
Bu tür haberler her zaman derinden etkiliyor insanı. Kendisinin sevenlerine, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum 🙏 Her ölüm, hayatın ne kadar kıymetli olduğunu bizlere hatırlatıyor. Umarım Nihal Candan unutulmaz bir iz bırakmış ve yakınları için güzel anılar bırakabilmiştir. Üzüntünü seninle paylaşıyorum, mekanının cennet olması dileğiyle 🌹❤
Amin
Cevap
8Cevap
Yani de bize ne öldu ise öldü paraları götürürken iyiydi hapse girince de psiklojik sorunlar yaşadı
Zamanında haksız yere kazandığı paralar çıktı sonunda keşke herkese böyle adalet uygulansa
Adalet? Evet adalet uygulanmaları ama bunu devletin uygulaması gerekiyor ya insanların saçma sapan güzellik algıları değil
Herkes kendi seçimine göre hayatı şekilleniyor eğer 30 kiloya kadar düşmeyi ve sağlıklı bir insan olacağına inandıysa demek ki yaşamak için yeteri kadar zekaya sahip değilmiş
Aaa ölmüsmü gerçekten
Üzüldüm şimdi en son baya kötüydü
Maalesef
Ay gerçekten öyleymiş araştırdım çok tatlı biriydi çok seviyordum Allah rahmet eylesin insallah
Amin inşallah 🤲
Ciddin mi? Nete bakıyım hemen.
Bu ayı çıkaramaz diye soru sormuştum.
O kim
İşte benim stilimde yarismisti
Hhmm hatırladım
yapma beee offf
😔
canım yaaa çok iyi bi insandı Allah rahmet eylesin
Bu hastalık nasıl oluşuyor
Mekanı cennet olsun
O kim