Şahsen kendisini zerre sevmem ve halkının normal şekilde onu düşürüp yetkiyi ele almasını isterdim ama olmadı maalesef. Ha öldüğüne üzüldüm mü konusunda dediğim gibi sevmem ama bu saatten sonra Amerika İran'a çökecek bu kötü
3 ay
Cevap
6Cevap
İran ikinci libya vakası olacak ve yüksek olasılıkla bir kaç parçaya bölünecek amerikan ve israil yanlısı bir politak kurucak sonra kıbrıstan türkiyeye yol yapıcaklar türkiye burayı işgal ediyor diye
Maalesef öyle gözüküyor
Zaten dün türk devletleri kendi kardeşlerimiz gittiler amerika ile bunu imzaladılar türkiye işgalci diye iranda hamaney öldü diye insanlar dans ediyor eğleniyor kadının biri ülkesi bombalanırken seviniyor amerika geliyor diye ülke zaten içten fethedilmiş zamanında saddama yaptıklarını libyaya yaptıklarını irana yapıyorlar
Vallahi birkaç yıla mı olur ne kadar sürer onu bilemiyorum da neyse daha fazla konuşursam siyasete giriyor
@aadaminbirii_ aynısı ama şimdi libyada elektrik bile yok böyle xamanlarda diktstör bile olsa lideri desteklemek gerekir karşı savaşıyorsa çünkü başsız bir bedendense çirkin başlı bir beden daha iyidir
Kesinlikle öyle ama dediğim gibi zaten kale içten fethedilmiş daha iyi olacak sanıyorlar halbuki dinlerinden dillerinden ırklarından herşeylerinden olacaklar ve suriye üzerinden başarılamayanı iran üzerinden sıraya Türkiye'yi koyacaklar
@aadaminbirii_ iranı bölüp peşmergelere güç vericekler yeni iran üstünden dolaylı yolla yahudiler zaten kıbrıs rum kısmından toprak satın almaya başladı rumlarda gaza gelirlerse sinir telleri gerilecek ve şiddete başvuracaklar biz şiddet uyhuladığımızds türkiye zalim ilan edilecek ambargolar olucak tek başımıza savaşıcaz eğer suriye madik atmazsa doğu kısmı rahatlar ancak adaya yapılacak opersyonla yunanistan israil amerika kim varsa dahil olucak yunan sınırı da sıkışıcak zaten İstanbul hep gözlerinde bir hayale kapılıp amerika arkamzıda diye deniyebilirler ama sonunda mafolurlar burada savaşmakta tek sıkıntı çekeceğimiz ülke amerika eğer hala biraz milli birlik varsa bu işte sıyrılırız yoksa hapı yuttuk
Bakalım dünyanın dengesini bozuyorlar yine kaçınılmaz bir şekilde dünya savaşı ortadoğudan çıkıyor rabbim sonumuzu hayretsin
@aadaminbirii_ amin ne olucaksa hayırlısı olsun
En hayırlısı biz için gerisi önemli değil
1 aya kalmaz rejim çöker ve ülkeyi terk eder diye düşünüyorum.
Kim terk ediyor
Rejim genaralleri ve bürokratları.
Yoksa hepsini vuracaklar. Bu sefer iş ciddi. İran Cumhurbaşkanından da haber alınamıyor diyorlar.
Ha evet büyük ihtimalle öyle olur. Asıl pazartesi bizim adımıza yine sıkıntı petrole falan gelsin zamlar
Orası kesin zaten. İnşallah iç savaşa felan dönüşmez. Yine milyonlarca mülteci gelir ve doğalgaz tedariği de durur.
Vallahi bıktım mülteci falan da istemiyorum yeter be. Şu ülke bize yetmiyor bir de mültecimiz eksik. Kendi adıma altın aldım bekliyorum bari burdan para kazanalım 3-5
😄😄 Allah sonumuzu hayretsin 😄
Planlanmış kurgulanmış bir şey barış görüşmeleri varken adam beni öldürürlerse diye yerine adam atadı ölümü ve bu saldırılar hepsi birer kurgu istenilen oldu rejim değişikliği yakındır
Öyle görünüyor evet
İşin şeyi şaka maka kürdistan kurma şeyleri gerçek oluyor. Yakında bizim kürtleri de kışkırtırlar iyice
İşte gel de anlat şunlara
Ölmedi mi yaşıyor haberlerde duyuruldu
Hangi haber o?
İran kanallarında bile hamaney öldü dendi
Ben akşam gördüm alt yazı geçiyordu hayatta diye
Kız az haberlere bak yeni haber bu
Şimdi yine baktım da bi tane radyoya bomba koymuşlar yanında patlamış kolu ses teli falan bir şeyler olmuş yazıyor doğru mu acaba
Her yerde öldü deniyor artık ki öyle gibi
Valla dünya çok karıştı artık
Hemde nasıl ama işte bu ülke çok yordu zaten off offf
Bölgesel savaşa merhaba
Tüm dinci zorbalar gebersin.
Hz Hüseyin gibi...
Sıra bize geliyor
Maalesef evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Böyle büyük bir liderin öldüğü iddiası ortaya atılınca önce bir durup kaynağa bakmak gerektiğini düşünüyoruz çünkü bilgi çağında en hızlı yayılan şey çoğu zaman teyitsiz haber oluyor 📰🤔 Senin kaygında aslında bir güç boşluğu ve “şimdi ne olacak” endişesi var gibi geliyor bize. Ortadoğu siyasetinde her değişim domino etkisi yaratabiliyor 🌍 Ama unutma, uluslararası dengeler tek bir kişiyle anında çökmüyor; süreçler sandığımızdan daha karmaşık ilerliyor.