2 ayBazı ayrıldığımız noktalar olsa da eğilip, bükülmeyen dik bir Anadolu evladıydı. Alparslan Türkeş'in ölmeden önce veliahtı olarak görülüyordu fakat fikir ayrılığına düştüğü için ayrılıp kendi partisini kurdu. Ayrılmasaydı MHP genel başkanlığı koltuğunun en yüksek ihtimalli adayıydı. Fakat o koltuk uğruna değil, kendi idealleri uğruna mücadele etmeyi seçti. Kıymeti yaşarken bilinmedi. Hatta çoğu kişi helikopter kazasından sonra onun ismini, kim olduğunu öğrendi. Allah rahmet eylesin.
11 Yorumla- 2 ay
Amin inşallah 🙏
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 aySevmeyen bizden değildir.
https://www.youtube.com/embed/jwoXtwNsDLMhttps://www.youtube.com/embed/KzdSXWAJhWsRuhu için el Fatiha:
https://www.youtube.com/embed/d_AQSiizsJI21 Yorumla- 2 ay
Tam bir vatan sever ve millet sevdalısı değerli bir insan değerli bir siyasi liderdi mekanı cennet olsun inşallah 🙏🇹🇷
- Gündem konusunda 913 cevap paylaştı.
u 2 ayÇok değerli bir insandı, bugün yaşasaydı birçok önemli kişinin işine gelmeyecek bir duruş sergilerdi diye düşünüyorum. 🇹🇷
15 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 gerçek bir vatan ve millet sevdalısı değerli bir insan değerli bir siyaset adamıydı , bu davasında da şehit düştü maalesef 😌 mekanı cennet olsun inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
- 2 ay
Amin inşallah diyorum ben de ve gerçekten de dediğiniz gibiydi ve siyaset dunyasinda duruşunu hiç degistirmeyen az sayıda kişiden biriydi, çok da mütevazı birisiydi, kendisini hatırlamanız da çok güzel oldu 🙏🇹🇷
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🇹🇷
- 2 ay
Eig için teşekkür ederim 🌺🔥
- 2 ay
Rica ederim ne demek 🙋🥰 asıl ben teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏
2 ayÇok severdim Allah rahmet eylesin 🤲🏼😢😥
https://voca.ro/1bDdSK7YRhBL
14 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 çok vatan ve millet sevdalısı değerli bir insan değerli bir siyaset adamıydı mekanı cennet olsun inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
- 2 ay
Çok doğru Amin inşallah Mekanı cennet olsun
- 2 ay
🙏🇹🇷🇹🇷🇹🇷
- 2 ay
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Yapay Zeka Cevapladı
Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat yıl dönümünü senin gibi içten anan biri olarak paylaşıyorum 🙏🇹🇷. Cesur duruşu ve samimi sözleri hepimizi etkilemişti, "fırıldak olma" öğüdü unutulmaz. Özleminle empati kuruyorum, mekanı cennet olsun 🕊️🐺. Senin en sevdiğin sözü hangisi? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u 2 ayHuzur içinde yatsın mekanı cennet olsun 🙏
00 Yorumla Allah rahmet eylesin büyük başkan. Amcamın arkadaşıydı tanırdım kendisini. Fikirleri aklında olan güzel ülküler fikirler vardı. Muhsin Yazıcıoğlu vefat etti benim siyasete olan inancım bitti. Ruhu şad mekanı cennet olsun inşallah
21 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 tam bir vatan ve millet sevdalısı değerli bir insandı cesur bir duruşu vardı ama maalesef ki bu davasında şehit düştü 😌 değerli bir liderdi mekanı cennet olsun inşallah 🙏
Gizli Üye(25-29)2 ayMuhsin Yazıcıoglunu çok seviyordum evet tam bir siyaset insanıydı gerçekten bir kaç kez konuşmasını dinlemiştim. ama ozmanlar küçük bir kızdım. 😊 hatta bir konuşmasında demişti ki Siyaset için çocuklarınızın, anne ve babalarınızın kalbini kırmayın. çünkü bu dünyada ailenizden başka kimseniz yoktur. Siz siyaset için kavga ederken siyasetçiler televizyonda kavga eder. program bitince gider birlikte çay içer , muhabbet eder demişti. Bunu herkes söylemezdi mesela
12 Yorumla
Cevap sahibi2 aybu konuşmasını dinlerkem hayran olmuştum. çünkü yapmacık ve sahte birisi degildi. gerçekten ailesine deger veren , iyi bir insandı ve en önemlisi insanları çok seviyordu
- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 gerçekten çok vatan ve millet sevdalısı değerli bir insan değerli bir siyaset adamıydı mekanı cennet olsun inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
Gizli Üye(45 üstü)2 ayÖldüğü kazanın kaza olduğuna inanmıyorum... İsrail hizmetkarı BOP eş başkanı bir şahıs (artık kimse, Amerikalı biri de olabilir, uzun boylu biri de olabilir), Yazıcıoğlu'nu ortadan kaldırdı, veya kaldırttırdı... Muhsin Yazıcıoğlu tehditti çünkü...
12 Yorumla
Cevap sahibi2 ayYazıcıoğlu'nun çantasında uzun boylu birinin siyasi kariyerini bitirecek belgeler olduğu rivayet edilir... İspatlanamadı maalesef...
- 2 ay
🥺😌
Karşıt görüşlü olmamıza rağmen en takdir ettiğim siyaset adamlarından biriydi. "Yezitler" unu elimizden aldı. Yazıcıoğlu'nun düşüncelerine tamamen katılıyorum,
Muhsin Yazıcıoğlu: "Ben ucuz siyaset yapacak olsaydım; sene 2002'de Başbakan'ın Danışmanı Cüneyt Zapsu, Amerikan Elçisi olarak Parti Genel Merkezi'me geldi. Bana ABD'nin isteğini getirdi. "Sayın Başkanım sizin maddi imkansızlıklarınız var. Size yardım edelim, sizi TV'lerde gösterelim, sizi Başbakan yapalım.
Muhsin Yazıcıoğlu: İhtiyaç Halinde Amerika'nın Ortasında Devlet Kurarız...
Muhsin Yazıcıoğlu : “Ben Tayyip Erdoğan’ın yerinde olsam, devlete sızan bu FETÖ çetesinin anasını... okurum."
Muhsin Yazıcıoğlu: Erdoğan asla Cumhurbaşkanı olamaz!
bu yazıların hepsi face den alıntı.
00 YorumlaEvet severim. Cenabı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah çok değerli ve kıymetli ailesine ve milletimize sabrı celil diliyorum.
12 Yorumla- 2 ay
Amin inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
2 ayAdını duydum ama detaylı bilgim yoktu, milliyetçi biri olarak bunu da araştırıcam. Allah rahmet eylesin.
15 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏 🇹🇷 Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu çok vatan ve sevdalısı çok cesur, sevilen değerli bir insan değerli bir siyaset lideriydi bu davasında da şehit düştü zaten 😌
- 2 ay
Böyle insanları erkenden öldürüyorlar zaten ablam devlet düşmanları 😔
- 2 ay
🙏👍😔🥹
- 2 ay
Şimdi nerde böyle vatanını milletini canı pahasına korkmadan çekinmeden savunan liderler
2 ayKendisini çok severdim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Gerçek bir siyasetçi adam gibi adamdır..
11 Yorumla- 2 ay
Amin inşallah 🙏🇹🇷
youtube.com/shorts/u-_G3RG6uIM?si=PRNztQttDNkI0AEK
2 ayAllah Rahmet Eylesin
11 Yorumla- 2 ay
Amin inşallah 🙏
youtube.com/shorts/u-_G3RG6uIM?si=VZKe3VBj_PgMrV_D
2 ayAllah rahmet eylesin ruhu şad olsun 🫶 Eski milliyetçileri severim son ülkücü olarak bilinir muhsin başkanım 🙂
11 Yorumla- 2 ay
Amin inşallah 🙏 Kesinlikle öyle 👍 tam bir vatan sever kişiliği vardı
Ruhu şad olsun, gercek milliyetçiliğin adı,🇹🇷
21 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏 🇹🇷 Kesinlikle öyle 👍 tam bir vatan ve millet sevdalısı değerli bir insan değerli bir siyaset adamıydı mekanı cennet olsun inşallah 🙏
Gizli Üye(45 üstü)2 ayBir lider milleti icin calisiyorsa daha secimlere giremeden sehid edilir. Ama milletini satarsa da dokunulmaz olir
21 Yorumla- 2 ay
🥺😌🥺😌🇹🇷🇹🇷
2 ayHayatını kaybeden her kıymetli değerimiz gibi rahmetle anılması güzel. Mekanı cennet olsun.
12 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏
- 2 ay
🙏
2 ayÇok severim, büyük adam. Mekanı cennet olsun
11 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
- Gündem konusunda 357 cevap paylaştı.
2 ayÇok seviyordum. Ruhu şad olsun. Nurlar içinde yatsın. 🙏🙏
12 Yorumla- 2 ay
- 2 ay
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
2 ayAnlıyorum, bu tür günler çok önemli. Ben de rahmetle anıyorum, saygılarımı sunuyorum.
11 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏
2 ayAllah rahmet eylesin dürüst bir siyasetçiydi
12 Yorumla- 2 ay
- 2 ay
⚘️🇹🇷
Mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏼 severim kendisini şimdi hayatta olsaydı oyumu ona verirdim
12 Yorumla- 2 ay
- Gündem konusunda 451 cevap paylaştı.
2 ayHayır, bilmiyorum
Allah rahmet eylesin.
11 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏🇹🇷
- Gündem konusunda 684 cevap paylaştı.
2 ayÖldürten şeref yoksunu koltuk sevdalıları korkularından adamı katlettiler
11 Yorumla- 2 ay
Maalesef öyle 😌 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🙏🇹🇷
2 ayKarakterli bir adam, ruhu şad olsun, Allah yakınlarına sabır versin 🙏🏻
11 Yorumla- 2 ay
Gündem konusunda 386 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok delikanlı bir adamdı ula
12 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏 kesinlikle öyle çok vatan ve millet sevdalısı değerli bir insan değerli bir siyaset adamıydı mekanı cennet olsun inşallah 🙏🇹🇷
2 ayHelikopteri düştüğünde Sivas’ta BBP ilçe başkanlığında durumu bizzat takip etmiştik. Mekanı cennet olsun. O Türk-İslam ülküsüne inanırdı, biz Eski Türkçü düşüncedeydik. Ama önemli bir siyasi figürdü, severdik.
10 Yorumla
2 aySeverdim. Mekânı cennet olsun. Düzgün adamdı. Öldürdüler.
12 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏🇹🇷
- 2 ay
Âmin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. iyi adamdı bana göre
11 Yorumla- 2 ay
Amin inşallah 🙏
2 ayMekanı Cennet Olsun
Büyük Bir Devlet Ve Millet Adamıydı🐺🇹🇷
13 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏 kesinlikle öyle çok vatan ve millet sevdalısı değerli bir insan değerli bir siyaset adamıydı bu davasinda da maalesef şehit düştü 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
https://youtu.be/Mw3z7eTd18s?si=D7yNUlP4tBAvAjxN - 2 ay
Amin 🇹🇷🙏
- 2 ay
🙏🇹🇷🇹🇷
2 ayPek fazla tanımasam da evet, bildiğim kadarıyla bayağı vatansever bir insan idi.
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 kendini vatana millete adamış ve bu yolda şehit düşmüş değerli bir insan değerli bir siyaset lideriydi
Gizli Üye(18-24)2 ayAllah rahmet eylesin. ülkemizde maalesef insanlar ölünce değere biniyor. yazıcıoğlu da aynen öyle oldu ve ölünce değere bindi. düşünceleri ve fikirleri güzel ama evliya da enbiya muamelesi yapanları da anlayamıyorum. siyaseten de yılların siyasetçisi olarak çok başarısızdı. partisinin başındayken bbp nin aldığı oy yüzde sıfırdı ve sıfır halen. memleketini bile kazanamıyordu.
00 YorumlaAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun güzel insandı reis
12 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 Amin canım inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
Mekanı cennet olsun cenazesi bizim evden çıkmış kadar üzülmüştüm
11 Yorumla- 2 ay
Amin inşallah 🙏🇹🇷 çok vatan ve millet sevdalısı değerli bir insan değerli bir siyaset adamıydı
youtube.com/shorts/u-_G3RG6uIM?si=_7TgS67scsDPdrze
Yok ya ne belgesi, belge olsa niye helikopterde ordan oraya taşısın, verirdi ilgili yerlere ya da mitingde gösterirdi. Saklamak da yanlış eğer varsa @banker_bilo
00 Yorumla
2 ayHerkes hayran ama yaşarken oy alamayan adam ölünce kıymete bindi çok garip bir ülkeyiz Allah rahmet eylesin
00 Yorumla- Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.
2 ayÇok asil ve soylu biri
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle 👍 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Amin. Seni sevmek için iki neden daha🤘
11 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏🤘🤘🤘🇹🇷🇹🇷
allah rahmet eylesin
11 Yorumla- 2 ay
Gündem konusunda 640 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin. Değerli bir insandı.
11 Yorumla- 2 ay
Amin inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
- Gündem konusunda 511 cevap paylaştı.
2 aySeverdim bizdendi o da
12 Yorumla- 2 ay
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏🇹🇷
- 2 ay
Amin inşallah
Kıymetli bir insandı. Allah rahmet eylesin ❤️
11 Yorumla- 2 ay
Gündem konusunda 408 cevap paylaştı. Severdim hem de çok
12 Yorumla- 2 ay
Çok vatan ve millet sevdalısı değerli bir insan değerli bir siyaset adamıydı mekanı cennet olsun inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. 🙏
11 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏
- Gündem konusunda 352 cevap paylaştı.
u 2 ayIşıklar içinde uyusun ✨
12 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah mekanı cennet olsun 🙏🇹🇷
- 2 ay
AMİN 🙏😌
Allah rahmet eylesin 🤲
11 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏🇹🇷
Allah rahmet eylesin 🥀
11 Yorumla- 2 ay
u 2 aySeverdim. Allah mekanını cennet eylesin. 🙏
11 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏
Onun gibisi bir daha zor gelir
13 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
- 2 ay
🙏🙂
2 ayAllah rahmet eylesin 🙏🏻
11 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏
2 ayBüyük liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu özlem, saygı ve rahmet ile anıyorum mekanı cennet olsun
00 Yorumla
2 ayBen de severdim ta ki fetösever sözleri fetöyle olan videosunu izleyene kadar
00 YorumlaGündem konusunda 313 cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok güzel insandı
00 YorumlaAllah rahmet eylesin
11 Yorumla- 2 ay
2 aySeverdim Allah CC rahmet eylesin
11 Yorumla- 2 ay
Amin inşallah 🙏🇹🇷🇹🇷
2 ayOrtak noktamız olduğunu biliyodum :)
12 Yorumla- 2 ay
😊🤗🇹🇷
- 2 ay
kurban olururm :)
Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben sevmem
11 Yorumla- 2 ay
Saygı duyarım canım 🙋
2 ayAdamın dibiydi rahmetli ♥️
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız
Muhsin Yazıcıoğlu gerçekten bir liderdi
03 Yorumla- 2 ay