17 yıl önce bugün..
Süleyman Çakır aramızdan ayrıldı..#SüleymanÇakır pic.twitter.com/aWns4WWefx— no context kurtlar vadisi (@nocontextkv_) April 7, 2021

17 yıl önce bugün..
Süleyman Çakır aramızdan ayrıldı..#SüleymanÇakır pic.twitter.com/aWns4WWefx— no context kurtlar vadisi (@nocontextkv_) April 7, 2021
Çukurun güzeller güzeli senası öldüğünde tüm komşularla toplanıp yasin okumuştuk😂
Süleyman Çakır için bişey yapmadım dizi karakteri sonuçta 😄
Siz o kadar basit yaratıklarsiniz ki bu ülkede binlerce şehit can verdi, kimse umruna takmıyor, hepiniz zavalilisiniz, kurgusal karakter için yaptiklariniza bak sözüm size değil Twitter a baktım TT olmuş ah ulan bu ülkede askerlik bile yapılmaz, yorumum birazdan kaldırılır çünkü bu halkı sadece skenler sevilir, hadi sktrgdn.
Çakır, Ortadan kaldıracağın bir hedef değil. Onun dostu olmanı istiyorum. Yakın bir dost, çok yakın, bir nefes kadar.. Ruhuna gir ve zaptet. Çünkü Kurtlar Vadisinin anahtarı Çakırın elinde

Saygı ile anıyorum lan iti şey pardon Süleyman Bey'i
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
Cevap
78Cevap
hayır tabiki
dizi karakteri öldü diye yas tutacak kadar akılsız değilim
Sirf meraktan soruyorum.
Bu arkadaslar duyar kassin diye mi sordun bu soruyu? 😊
Cevap vermekten korktum acikcasi. Bu neymis arkadas? Su soruyu M. Kemal Ataturke baglayan olmus, biri sehitler demis. Oy oyyyy...
Ulkenin tum sorunlarinin sebebi Cakir geyigiymis.
Kolla kendini ablacim vatan haini ilan edildin edilceksin 😂
Helva ne demek :) Bizim burada bir amca lokma döktürüp mevlit okutturdu :D Sabahtır çıldırıyorum :D Bide İstanbul'un sefiri olan Süleyman Çakır diyor :D Hay Allahım ya sjsjjs
Namaz kalan tipler var 🤣🤣🤣🤣🤣
İstanbulun Sefiri Süleyman Çakır’ı Vefatının 17. sene-i devriyesinde saygı ve özlemle anıyoruz.
43’te vuruldu, 45’de öldü
🦍🌹
Her 10 Kasım sabahı saat 09:05'de
Hasta yatağımda yatıyor olsam yine de ayağa kalkar o siren çalarken ayakta bekler saygı duruşumu gösteririm.
Ötesini sallamam.
O dizinin en sevdiğim karakterleri baron ve Laz Ziyaydi Çakır'ı severdim ama çok duygusal ve lüzumsuz tavırları vardı. Bizim Türk insanı için çok çekici şeylerdi tabi.
Her ne kadar dizi karakterinin bu kadar abartılmasını doğru bulmasam da, içten içe görünce mutlu oluyorum. Eskilerden bir parça şeylerin gündeme gelmesi güzel oluyor.
Tabiki. Hatta pide yaptırıp mahalleye aş dağıttırdık. Bi de semt imamızdan rica ettik mevlüt de okuttuk😀😂😂
Vay be. Öyle bir diziki Türk dizi tarihinde eşi benzeri yok. Yıllar geçse de üstünden unutulmuyor. Mekanın cennet olsun Çakır
Reisin ağzından gelsin ):
https://www.youtube.com/embed/HYqKI6_Js7ksunu söyle bırakayım...
https://www.youtube.com/embed/RDeEmRQhsNMVay be ne karaktermiş. İnsanlar unutamamış. Gerçi o yılları hatırlıyorum dizi başladımı ülkede hayat durma noktasına geliyordu.
Azdan az çoktan çok gider..
Cokmu acıktın ferman?
-acıkmışım Ave
- ACIKMA ! yanımda Aç Adam istemem
Eğer bunun tarihini bir yere yazıp senelerce yad ediyorsan helal diyor ve alkışlıyorum. İşin yok sanırım..👏👏

Sevgili baronumuzun canını çok sıkmıştı oda kalemini haklı olarak kırdı
Özenilecek tipler değil bunlar. Eskiden karizmatik gelirdi bu tarz karakterler ama artık tam tersini düşünüyorum.
Aklıma meşhur repliği geldi Çakır'ın "kansız tahtakurusu, onunki bununki" kdsşğsldls
Helva kavurmadım ama 3 gün durup durup ağladığımı hatırlıyorum.
Çok sevilmişti çook 😂😂😂😂
Gerçekten mi? :)
Üzüldüm Ama ağlamadım. :)
Memlekette çok etkilenen oldu normaldir. :)
Ki ben Oktay Kaynarca hayranıyım. Her oynadığı rolü zevkle izliyorum. :)
Biliyorum bahsetmiştiniz. Kaliteli bir oyuncu hakkını veriyor.
Katılıyorum. Sanatçı olmanın hakkını da verdiğini düşünüyorum ben. En azından vatanına milletine olan düşkünlüğü ile.
Ben de neden rüyamda helvacıda çalıştığımı gördüm diyordum...
Meğer bundanmış sebebi...
Yürü be hekimoğlu kim tutar seni.
Benim bu alemdeki raconum silahımı çıkardıktan sonra mermim bitene kadar yerine koymamaktır. Azdan az çoktan çok gider! Süleyman Çakır. 🚬🔫
Tam 17 yıl oldu İstanbul sefirsiz kalmıştı Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. 😅😀🤩😆😂😂
Çakır öldü Memati, Çakır’ı testere toprağa yolladı, biz onun dik gömülmesini sağladık.
Izlemedim desem inanır mısınız? Karakterleri biliyorum ama gerçekten izlemedim
sadece helva kavurmak yetermi mevlüt bile okuduttuk
Çakııır 39 saayy
-Sen de sülaleni say!
Süleyman Çakır saygı ve sevgiyle
Hiç izlemezdim babam izliyor diye daha bi sinir olurdum zaten
Tanıdığım, bildiğim bir karakter değil. Kurtlar Vadisi'ni izlemezdim.
Kurtlar vadisinin tek bir bölümünü bile izlemiş değilim.
Sınıflarda saygı durusu yapılmıstı ne gülmüstuk bee
Bunun şerefine reisin öldüğü bölüm tekrar izlenilir
İstanbulun sefiri helvanı seni izleyerek yiyorum şu an
genç kızlara tavsiyemdir bu ve benzeri dizileri izleyen bu tarz tiplere özenen erkeklerden uzak durun hayatınızın en büyük hatası olur
Laz ziya cakir devam etmeliydi
Zulfikar kadar sahne almadilar
Mevlüt okuttum. Gerçi Allah katında hükmü yok ayrı🤔
Ben de diyorum bu çoçuk neden böyle bir hikaye atmış dsjkds. Yok valla kavuramam helva falan.
Polat Alemdarın , Çakır'ı ameliyathaneden çıkarmadan intikamını alması
17 sene önce Cerrahpaşa'lı Halit'in kahpe pususuyla aramızdan ayrıldı. Rahmetle aniyorum.
Saygı, sevgi ve özlemle...
Sadece şu adamın tek bir sahnesi ezeli, çukuru eşkıyayı satın alır. Saygıyla anıyoruz.
Bir an bu adam ne zaman öldü dedim, nerdeyse üzülüyordum..
Kendisi
Tikrok youtube da sosyal medyada tsk eti
lisede çok dövdüm bu modelleri birde meslek lisesi mk sqni tutan çakırdı polattı
Sen ne diyon içimdeki ölmüşlerin bile helvası kavruldu
Bilmiyordum bugun oldugunu aksama kavrulsun bakalim helvalar
Azdan az coktan cok gider.
''kimse benden Çalamaz''
Bursa da yine lokma döktürdüler sorma ya :D
Ölünün arkasindan yemek yemem
Süleyman Çakır bir balondur.
hay gebersin alt tarafi bi dizi karakteri
Resmen akılsızlık yaa...
Cerrahpaşalı daha iyi oyuncu.
Fındık kavurdum oturdum yiyorum
Bir daha onun gibisi gelmeyecek! Ruhu şad olsun