Magazin Erkekler, Barbara Palvini beğeniyor musunuz nasıl buluyorsunuz hayran misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sizce çok mu güzel yoksa normal mi Güncellemeler1 yıl Sorumu beğenir misiniz Güncellemeler1 yıl Guncell Erkekler, Barbara Palvini beğeniyor musunuz nasıl buluyorsunuz hayran misiniz? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Magazin konusunda 7,8b cevap paylaştı. Normal bulurum 0 0 Yorumla
PikachuİsHere Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bence güzel kadın her erkek ömrünün bi döneminde o kadına aşık olmuştur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl yüzü çok çok güzel mi diyorsun orta güzel mi Yorumla PikachuİsHere 1 yıl Yüzü çok güzel kadının orta güzel falan değil güzel direk Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Normal guzel, daha guzel kizlar da var, abazanlar biraz abartiyor acikcasi 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Sen ne düşünüyorsunçok güzel mi orta güzel mi diyorsun Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Valla biraz da makyaj guzeli gibi gzliyor, o yuzden cok guzel diyemicem Yorumla Soran 1 yıl Yani bence her türlü iyi ya kadınMakyajı değilde yüzüne gizellik olarak bak çok çok güzel mi dersn orta güzellikte mi Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Ortadan biraz daha guzel derim Yorumla Soran 1 yıl Yani iki seçenek Çok güzel ve orta güzel Yüzü için hangisini derdin Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Cok guzel’e daha yakin Yorumla Soran 1 yıl normal güzel demiştin ilk başta kafam karıştı niye öyle oldu🤣🤣 Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Ya cunku cok guzel degil de, ortalama guzel diyerek de hakkini yemeyeyim. Kiz ortalamanin baya ustunde, ama guzellik standartlari bakimindan normal Yorumla Soran 1 yıl Anladım çok güzel de değil ama ortalama güzel de değil normal güzellikte diyorsun. Yorumla Soran 1 yıl Sadece güzel diyorsun Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Evet Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bizim mahallenin kızları daha güzel 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Oda iyiyms shsjsBarbaranin yüzü için çok çok güzel mi dersin orta güzel mi Yorumla Konrad027 1 yıl Şahsen bana güzel gelmiyor makyaj güzeli Yorumla Soran 1 yıl Bence her türlü iyi kız makyajszda iyiYani yüz güzelliğini baz al benceYüzü Çok güzel mi dersin orta güzel mi dersin Yorumla Konrad027 1 yıl Orta güzel derim Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkesin beğendiğini ben beğenemiyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Hayran değilim ama çekici bence. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl HmYüzü çok çok güzel mi dersin orta güzel mi dersin Yorumla Zorunne388 1 yıl İkisini de demem. Orta ama çok iyi değil. Makyajsız halini görsen. Yorumla Soran 1 yıl Yani her türlü iyi ya kadınMakyajlı halini düşünüp dersen çok çok güzel mi yoksa okadar değil orta mi diyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok çekici bir kadın bakışları efsane 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bence de bakışlarını iyi kullanıyor net Yorumla Soran 1 yıl Güzellik olarak nasıl buluyosn yuzunu çok çok güzel mi yoksa okadar değil orta güzel mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Orta güzellikte, sadece vücudunu nasıl sergileyeceğini bilen, dişiliğini kullanan bir kadın Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çok güzel 1 2 Yorumla Soran 1 yıl güzel bence deSen neyini çok begeniyorsun Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl Her şeyini bir kaç videosunu da izledim karakterine kadar on numara bir insan. Yorumla
Poinelifes Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl hiç duymadım 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Netten baksana fotolarina Yorumla
SanaLdOYUMSUZzevkler Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl güzel kız 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Yüzü aşırı güzellikte mi orta güzellikte mi sence Yorumla SanaLdOYUMSUZzevkler 1 yıl aşırı güzellikte Yorumla Soran 1 yıl Neyi asri güzel yüzünde sence Yorumla SanaLdOYUMSUZzevkler 1 yıl ince ve mavi göz Yorumla Soran 1 yıl Mavi değilde kahve gözlü olsa çok güzel olmazdı dimi yüzü Yorumla Soran 1 yıl Aynı barbaranin yüzü olacak ama mavi değil kahve göz olacakyine güzel olabilir ama çok aşırı güzel olmaz dimi Yorumla SanaLdOYUMSUZzevkler 1 yıl evet Yorumla
Sextingbenimişim Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl normal 1 11 Yorumla Soran 1 yıl nicin Yorumla Soran 1 yıl Neyini cokta begenmiyorsnYüzü için konusuyuroum Yorumla Sextingbenimişim 1 yıl yüzü güzel aslında sen neyini beğeniyorsun Yorumla Soran 1 yıl Yuzu iyi evet bence deyüzü çok çok güzel mi diyorsun orta güzel mi Yorumla Sextingbenimişim 1 yıl çok güzel değil bana göre sadece güzel Yorumla Soran 1 yıl Zevkler demek ki.Peki neyini çokta begenmiyorsn yüz hatlarını mi başka bişe vs merak ettim Yorumla Sextingbenimişim 1 yıl sen neden bu kadar ilgileniyorsun bu palvinle onamı benziyorsun Yorumla Soran 1 yıl Aciklarsan bende açıklayacağım Yorumla Sextingbenimişim 1 yıl çok zayıf bana göre Yorumla Soran 1 yıl Halbuki kilosu vardı.Ama ben yüz güzelliğini soruyorum ona çok çok güzel mi diyorsun orta güzel mi diyorsun Yorumla Sextingbenimişim 1 yıl yüzü orta güzel Yorumla
Kaan3433 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl hayir güzel değil 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Niçin neyini begenmiyorsun Güzel kadin Yorumla Kaan3433 1 yıl 😊 Yorumla Soran 1 yıl Senin fikrin nedir Yorumla Kaan3433 1 yıl dedim ya benim fikrim Yorumla Soran 1 yıl Neyini begenmiyon yüzünde Yorumla Kaan3433 1 yıl gelirsen anlatirim Yorumla Soran 1 yıl Yok burdan soyleyeblrsn Yorumla Kaan3433 1 yıl yok 😊 Yorumla Soran 1 yıl Sen bilirsin Yorumla Kaan3433 1 yıl peki sen de bilirsin 😊 Yorumla
YediTeorii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Normal 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yüzü çok çok güzel mi dersin orta güzel mi dersin Yorumla YediTeorii 1 yıl Her ergenin sevebileceği bir kadın normal güzellikte her şeyi abartılacak bir şeyi yok Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Normal bulurum
Bence güzel kadın her erkek ömrünün bi döneminde o kadına aşık olmuştur
yüzü çok çok güzel mi diyorsun orta güzel mi
Yüzü çok güzel kadının orta güzel falan değil güzel direk
Normal guzel, daha guzel kizlar da var, abazanlar biraz abartiyor acikcasi
Sen ne düşünüyorsun
çok güzel mi orta güzel mi diyorsun
Valla biraz da makyaj guzeli gibi gzliyor, o yuzden cok guzel diyemicem
Yani bence her türlü iyi ya kadın
Makyajı değilde yüzüne gizellik olarak bak çok çok güzel mi dersn orta güzellikte mi
Ortadan biraz daha guzel derim
Yani iki seçenek Çok güzel ve orta güzel
Yüzü için hangisini derdin
Cok guzel’e daha yakin
normal güzel demiştin ilk başta kafam karıştı niye öyle oldu🤣🤣
Ya cunku cok guzel degil de, ortalama guzel diyerek de hakkini yemeyeyim. Kiz ortalamanin baya ustunde, ama guzellik standartlari bakimindan normal
Anladım çok güzel de değil ama ortalama güzel de değil normal güzellikte diyorsun.
Sadece güzel diyorsun
Evet
Bizim mahallenin kızları daha güzel
Oda iyiyms shsjs
Barbaranin yüzü için çok çok güzel mi dersin orta güzel mi
Şahsen bana güzel gelmiyor makyaj güzeli
Bence her türlü iyi kız makyajszda iyi
Yani yüz güzelliğini baz al bence
Yüzü Çok güzel mi dersin orta güzel mi dersin
Orta güzel derim
Herkesin beğendiğini ben beğenemiyorum
Olabilir
Hayran değilim ama çekici bence.
Hm
Yüzü çok çok güzel mi dersin orta güzel mi dersin
İkisini de demem. Orta ama çok iyi değil. Makyajsız halini görsen.
Yani her türlü iyi ya kadın
Makyajlı halini düşünüp dersen çok çok güzel mi yoksa okadar değil orta mi diyorsun
Çok çekici bir kadın bakışları efsane
Bence de bakışlarını iyi kullanıyor net
Güzellik olarak nasıl buluyosn yuzunu
çok çok güzel mi yoksa okadar değil orta güzel mi
Orta güzellikte, sadece vücudunu nasıl sergileyeceğini bilen, dişiliğini kullanan bir kadın
Çok güzel
güzel bence de
Sen neyini çok begeniyorsun
Her şeyini bir kaç videosunu da izledim karakterine kadar on numara bir insan.
hiç duymadım
Netten baksana fotolarina
güzel kız
Yüzü aşırı güzellikte mi orta güzellikte mi sence
aşırı güzellikte
Neyi asri güzel yüzünde sence
ince ve mavi göz
Mavi değilde kahve gözlü olsa çok güzel olmazdı dimi yüzü
Aynı barbaranin yüzü olacak ama mavi değil kahve göz olacak
yine güzel olabilir ama çok aşırı güzel olmaz dimi
evet
normal
nicin
Neyini cokta begenmiyorsn
Yüzü için konusuyuroum
yüzü güzel aslında sen neyini beğeniyorsun
Yuzu iyi evet bence de
yüzü çok çok güzel mi diyorsun orta güzel mi
çok güzel değil bana göre sadece güzel
Zevkler demek ki.
Peki neyini çokta begenmiyorsn yüz hatlarını mi başka bişe vs merak ettim
sen neden bu kadar ilgileniyorsun bu palvinle onamı benziyorsun
Aciklarsan bende açıklayacağım
çok zayıf bana göre
Halbuki kilosu vardı.
Ama ben yüz güzelliğini soruyorum ona çok çok güzel mi diyorsun orta güzel mi diyorsun
yüzü orta güzel
hayir güzel değil
Niçin neyini begenmiyorsun
Güzel kadin
😊
Senin fikrin nedir
dedim ya
benim fikrim
Neyini begenmiyon yüzünde
gelirsen anlatirim
Yok burdan soyleyeblrsn
yok 😊
Sen bilirsin
peki sen de bilirsin 😊
Normal
Neden?
Yüzü çok çok güzel mi dersin orta güzel mi dersin
Her ergenin sevebileceği bir kadın normal güzellikte her şeyi abartılacak bir şeyi yok