Magazin Erkekler, Barbara Palvini beğeniyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Güncelllll Erkekler, Barbara Palvini beğeniyor musunuz? Cevapla En İyi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Normal,, 1 0 Yorumla
yetkilibirabim Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl güzeldir. böyle suratlar çok hoş bana göre. sıradışı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin Yorumla yetkilibirabim +1 yıl 8 verilir. güzel yaratmış Yorumla Soran +1 yıl Evet guzel Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yani kötü kadın değil. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune kadinin Yorumla Necro12345 1 yıl 9.5 Yorumla
KingEmin47 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Evet çok güzel bir kız 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune kadinin Yorumla KingEmin47 +1 yıl Ben çok beğendim 10 veririm Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Beğenmeyenler kessin atsın. ✂️ 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin kadinin Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl 10 Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Beğenmiyorum çok donuk bir kadın 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin kadinin Yorumla Asil-Bey +1 yıl 5-6 veririm Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn Yorumla Asil-Bey +1 yıl Önce sorunun beğenenlerine baksaydın keşke Yorumla Soran +1 yıl Evet yeni farkettim kusura bakma litfen Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Şu an için dünyanın en güzel kadını.. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok daha güzeller yok mu sence de..Rus kadinlarda mesela... Yorumla Soran +1 yıl Biraz öznel yaklastin sankiObjektif olsaydın.. Yorumla İdentityKa +1 yıl Benim göz zevkime göre ideal bir görsele sahip, daha iyisi ya da daha kötüsü olarak değerlendirmiyorum.. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl güzel ama bana çekici gelmiyor. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin kadinin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 7,5/10 Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Hayır 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin kadinin yuzune Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Makyaj güzeli 6 maksimum Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Hayir Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Hayır 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune kadinin Ve neden Yorumla Mutluadam00 +1 yıl 5-6 veririm yüzü donuk:) Yorumla Soran +1 yıl Donuk değil gulumsedigi fotoları da çok bolSen yüz guzeligi olarak değerlendir yüz hatları olarak yani kaç verirsin 10 üzerinden güzel mi çok mu güzel vs gibisinden ona gore Yorumla Mutluadam00 +1 yıl boş ver onu nie değerlendireyim. sen fotonu koy yorumlayım Yorumla Soran +1 yıl Soyler misin kaç puan yuzu diyorum Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Mutluadam00 +1 yıl Baskınsının yüzünü napıcan Yorumla
Mert878787 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Güzel ve hoş biri 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune kadinin Yorumla Mert878787 +1 yıl 10 üzerinde 8 9 olur Yorumla Mert878787 +1 yıl Güzel yaratmış Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn Yorumla Mert878787 +1 yıl Olur Yorumla
YoruScnodderig Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tarzım değil 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin objektf Yorumla Soran +1 yıl Yuzune Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn Yorumla YoruScnodderig +1 yıl 6.5 falan Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayır 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin kadinin yuzune Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn Yorumla Soran +1 yıl Kaç verirsin 10 üzerinden yuzune Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma +1 yıl 5/10 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkulrer fikrini belirttign içinAma 5te değil kadın ya 8 varNeyi begenmiyorsun Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma +1 yıl Boy kilosu bence uygun değil yüzü fazla düz Yorumla
Class69 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Barbara çok güzel 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin kadinin Yorumla Class69 +1 yıl 100 Yorumla Soran +1 yıl Abartma ya kadın güzelAma mükemmel ksuursuz bı yüzü de yok Yorumla Soran +1 yıl Ama hakkını yiyemeyiz tabi Yorumla Soran +1 yıl Senin tam güzellik algın heralde bu kadin Yorumla Class69 +1 yıl Evet bu kadın yemeyin hakkını Yorumla Soran +1 yıl Yiyemeyiz güzel Ama çok daha güzelleri yok mu şöyle bı düşün objektif olarak Yorumla Class69 +1 yıl Varsa göster Yorumla Soran +1 yıl Megan Fox nasil Yorumla Soran +1 yıl Adriana LimaBunları geçtim Rus kızları varAlla bruletova var bak instadan Yorumla Soran +1 yıl Bilemem belki Barbara senin güzellik algındir Yorumla Class69 +1 yıl Barbara iyi ya macera aramaya gerek yok Yorumla
eeffssuunn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Yoklukta gider 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 10 üzerinden kaç verirsin yuzune kadinin Yorumla eeffssuunn +1 yıl Bu fotodakilere göre yorumlarsam 5 Yorumla Soran +1 yıl Netten de bakabilirsin başka fotolarına şöyle 10 tanesine falan bak istersenKaç puanin net puanin Yorumla eeffssuunn +1 yıl www.google.com/search Yorumla eeffssuunn +1 yıl Bunda 8 Yorumla Soran +1 yıl Sorumu begenirmsn Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Normal,,
güzeldir. böyle suratlar çok hoş bana göre. sıradışı
Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin
8 verilir. güzel yaratmış
Evet guzel
Sorumu begenirmsn
Yani kötü kadın değil.
10 üzerinden kaç verirsin yuzune kadinin
9.5
Evet çok güzel bir kız
Ben çok beğendim 10 veririm
Beğenmeyenler kessin atsın. ✂️
Yüzüne 10 üzerinden kaç verirsin kadinin
10
Sorumu begenirmsn
Beğenmiyorum çok donuk bir kadın
5-6 veririm
Sorumu begenirmsn
Önce sorunun beğenenlerine baksaydın keşke
Evet yeni farkettim kusura bakma litfen
Şu an için dünyanın en güzel kadını..
Çok daha güzeller yok mu sence de..
Rus kadinlarda mesela...
Biraz öznel yaklastin sanki
Objektif olsaydın..
Benim göz zevkime göre ideal bir görsele sahip, daha iyisi ya da daha kötüsü olarak değerlendirmiyorum..
güzel ama bana çekici gelmiyor.
7,5/10
Sorumu begenirmsn
Hayır
10 üzerinden kaç verirsin kadinin yuzune
Makyaj güzeli 6 maksimum
Sorumu begenirmsn
Hayir
Hayır
Ve neden
5-6 veririm yüzü donuk:)
Donuk değil gulumsedigi fotoları da çok bol
Sen yüz guzeligi olarak değerlendir yüz hatları olarak yani kaç verirsin 10 üzerinden
güzel mi çok mu güzel vs gibisinden ona gore
boş ver onu nie değerlendireyim. sen fotonu koy yorumlayım
Soyler misin kaç puan yuzu diyorum
?
Baskınsının yüzünü napıcan
Güzel ve hoş biri
10 üzerinde 8 9 olur
Güzel yaratmış
Sorumu begenirmsn
Olur
Tarzım değil