Bir erkek ya! Çıksın desin tipim değil bu gacı. Anlının çatından öpüp taramalı tüfekle ahey ahey çat çat çat😂😂😂 #benkendall Aldığım son habere göre Barbara'yı beğenmeyen cennete giremiyormuş sğsiiesşğsşs
O kadar boş beleş kendini yargı mecrası sanan ahmaklar var ki beğenmeyenleri gay ilan eden, verse nefessiz... diyenler dolmuş resmen. Normalde ağır konuşmayı sevmem ama yani bu kişiler kim köpek ki kendi kendilerine herkesin adına karar verebiliyorlar.
Barbara evet çirkin değil ama benim gözüme çok yapay geliyor ve çok güzel, çekici gelmiyor ki benim gibi düşünen başka arkadaşlarım da var. Ki çirkin olduğunu düşünenler de olabilir. Ama birileri çıkıp sosyal medya platformlarında birilerini şişiriyor sonra bir başkası beğenmeyince ya kıskanç ilan ediliyor ya da başka bir şey.
Kimi beğenip beğenmeyeceğimizi bu ukala tiplere soracağız herhalde. Herkesi kendileri gibi her nefes alana oha ne kadar iyi dediklerini sanıyorlar. Bu arada yorumum soru sahibine değil yorumlarda saçmalayanlara.
O şekilde saçmalayan arkadaşlar açıp felsefe kitaplarındaki estetik yargı ile ilgili eserleri okusunlar da ortak bir estetik yargının mümkün olamayacağını anlasınlar ve başkaları adına karar vermemeyi öğrensinler.
Bak bu kadını ne çok seksi buluyorum nede çok çekici ya da uuff fena güzel afet falan hiçbiri değil. Bu kadının beni çeken tek bir yanı var, oda doğuştan sempatik olması. Beni çeken yanı bu sadece. Bunun dışında tabi ki güzel ve fiziğüde düzgün ayrı konu.
İnsanı sevmek ve değer vermek konusunda sadece dış görünüşe değer vermiyorum. Bu kızın yaşadığı hayatı göze alırsak ben istemezdim. Ayrıca Instagram keşfetlerde bundan daha güzel kızlar çıktığı oluyor karşıma. Yani bu sadece şöhret olmuş. Hepsi bu.
Şu kız cidden çok itici bir tip ama adeta tapıyorlar. Hayretler içindeyim. Popülarite kazanılmışsa beğenmeyeni vuruyorlar gibi bir algı söz konusu gerçekten. Binlerce kat daha güzel kadınlar var ama popüler olmadıkları için abartan bir kitleleri yok arkalarında.
Yüzünü çok hoş bebeksi ve oksamalik buluyorum Lakin değirmen taşı kıvamında kalcasi Geniş basenleri var Bunu sevmiyorum Miranda Kerr zillisinin sıfır basenli Küçücük fındık kalçali İncecik bacaklı Kalem etekli stilettolu halini daha arzulatici buluyorum mesela
O kadar tanrılaşıyorlar ki, kimse çıkıp da beğenmiyorum diyemiyor çünkü linç yiyor. Hepsi birbirine benziyor, güzel bulmuyorum. Bir Georgina Haig, bir Adrianne Palicki değil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok güzel ama çok da abartılan bir kadın.. Biraz korkunç bir görünümü var, gözlerinin bakması, dişleri falan laboratuvarda üretilmiş gibi, çok yapay duruyor. Adriana Lima çok daha çekici ve sempatik bence.
tam beğenmiyorum yazıcaktım fotolarına bakıp yine düştüm aw imkansız bu kadını beğenmemek gay olsan hetero yapar penissiz olsan çiçek açan ağaç gibi penis çıkarttırır bu kadın
Sharon Stone'un Basic Instinct filmindeki meşhur sahnesini canlandırmaya kalkmıştı bir kaç sene önce ve midemi bulandırdı. Sen kim Sharon Stone'u taklit etmek kim? 😂
Yani güzeldir de hiç takip etmedim hiçbir zaman durup resimlerine bakmadım gördüğüm sayfada üstünde durmadım. Oysa gerçek anlamda güzel buldugum birini takipte kalırım