Final yapan Kanal D dizisi 'Veda Mektubu'nda hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, son dönemde ise verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Fit bir görünüme kavuşan ünlü oyuncu, 30 günde 17 kilo verdiği iddiasına açıklık getirdi.

Renkli kişiliğiyle tanınan Nurgül Yeşilçay, oyunculuk kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da çok kouşuluyor. Ünlü oyuncu, son olarak verdiği kilolarla ilgili bir Instagram gönderisiyle magazin gündemine geldi.

"2 YILDA 15 KİLO VERDİM"
"30 günde 17 kilo verdiği" iddia edilen bir habere yer veren ünlü isim, "30 günde 17 kilo verilmez kızlar! 2 yılda 15 kilo! Hatta ilk aylar hiç veremeyip vazgeçmek istiyorsun, vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun" ifadelerini kullandı.

"SELÜLİTLER İÇİN FİLTRE KAHVE"
Kendi uyguladığı formda kalma yöntemini anlatan Nurgül Yeşilçay, "Gece yemek yemeyi bıraktım. 16 saat aç kalıyorum. Kahvaltıyı geç yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum. Biraz bu zayıflığımın tadını çıkartmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.
Bu kadar kolay zayıflaması sağlıklı mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence nasıl kilo verdiğine göre değişir.. aç kalıp da vücuda zarar veriyorsa sağlıklı değildir.
Orucu yararlı bulmayan insanlar aralıklı oruç tutarak zinde kalıyor
Oldu olacak 100 kilo deselermiş. Hayir inanacak canım da yani.
Bence normal bir şekilde verilmemiş kilolar
Sudan vermiştir yağdan değil
Normal neden olmasın sık diyet ve spor yapıyordur
hayır normal değil
Normal degil
Yalnız karı hala fena hee 😋🫠🔥
Ergenliğim bunu hayal edip otuzbir çekmekle geçti 🤭 🙊 😂