Merhaba arkdşlar. İyi haftasonları. Az çok İngilizcesi olan birisi bir haber var da ona bakabilir mi. Çevirisi konusunda yardımcı olucak, yabancı kaynaktan bir magazin haberi bu, güncel değıl ama gecen yıldan kalma sanırım, yeni değil yanı, yardımcı olucak varsa bir bakabilir mii, ben kısmen anladım da metnı, tam anlayamadım iste, ısteyene atıcam ☺️ öyle cümle cümle olmasına gerek yok, ıngilizce bilgisini konusturmak ısteyen varsa beklerim. Haber 2 sayfa idi. Altta d sırasıyla paylaştım iste ya 👇🏽 Yardımcı olana yardımı dolasıyle Google Play kartımı da atabılırım bu arada (ıcınde 200 lira kadar bakiyesi duruyordu) 🙂

Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Skandal
MOOD, YAZ AYINDA FOTOĞRAFTAKİ HİPER ELİT GENÇİMİZİ SİZLERE TANITTI. HATIRLIYORSANIZ, İSİMLERİ GİZLİ, ÜNLÜ OLMAYAN BİR ÇİFTİN, MEGA YATLARIYLA KARAYİPLER'DEKİ BİR ADAYA KAÇIŞ ZİYARETİ OLDU. VE SİTEMİZ ORADAKİ ÇOCUK HAKKINDA HİÇBİR YERDE MEVCUT OLMAYAN BİLGİLERE ULAŞTI.
24 yaşında olduğu yeni öğrenilen gencin Florida'nın tropik bölgesindeki süper villasında bir skandalı ortaya çıkardık. Gencin günlüğünde itiraf ettiği bilgileri elde ettik ve bunu daha sonra bir şekilde doğruladık. Günlükte kendisini zarif, çekici ve yumuşak huylu olarak gördüğünü belirtiyor. En sevdiği şeyler makarna yemek, hız yapmak. annesiyle çıplaklar kamplarına gidiyor ve çılgın partiler yapıyor. Tabii mesele sadece bununla sınırlı değil!!
Genç ayrıca günlüğünde kızlarla olan ilişkilerinden de bahsetti. Annesinin sahibi olduğu uluslararası bir ajans bünyesinde kendi kendine kurulan bir oluşumda yer almak isteyen kızların sanatsal ve çıplak fotoğraflarını çektiğini itiraf ediyor. Telefon rehberinde toplam 410 kız numarası var. En çok Brezilyalı, Fransız ve Doğu Avrupalı kızlardan hoşlanıyor.
Ayrıca şu ana kadar tespit ettiklerine göre süper villasında tam 153 kızla seks yaptığını ifade etti. onlarla yattığı anlamına gelir. Birlikte olduğu kızların çoğu üniversiteli kızlardı. Hatta bir keresinde yatağında 4 kızla aynı anda seks yaptığını itiraf ediyor. Genç, kendisini antik Yunan Eros gibi hissettiğini söylüyor
aşk, şehvet ve zevk tanrısı, özellikle de aynı anda 4 kızla ateşli seks yaparken!! Üstelik çirkin bulduğu kızlarla değil, sadece hoşlandığı kızlarla yatıyordu.
Peki bunları sormak istiyor muyuz? Kızlar bu çılgınlığı nasıl devam ettirebildiler? Bu çocuk kendine bu çekici kız cennetini nasıl inşa etti? Yoksa annesinin sahibi olduğu dev uluslararası ajans mı etkili oldu bunlarda? Şu anki sevgilisi bu eğlenceye ve fantezilerine neden tepki vermedi? Birbirinden güzel ve seksi kızlarla süper villasında başka ne yapıyor ve gelecekte ne yapacak? Bir sonraki haberimizde bu konuya yeni görsellerle devam edeceğiz... Bizi takip etmeye devam edin...
tamamıyle doğru cevirdiğinıze emın misinizz🙄 ciddi ciddi bunlardan mı bahsedıyor?
büyuk ıhtımal dogrudur da
evet
peki neden haberdekı çocuğun bir kumsalda yatarken, diğerinde de normal yüz fotosunu koymuslar ıkı sayfada da onun hakkında bılgı var mı, yoksa haber sitesinin (Mood işte) tercıhı miymiş
garip bir soru oldu belki ama bunu da sormak istedim 🙄
soylediklerinin hepsini yazdım
ben normalde sitenin direkt bağlantısını atıcaktım da işte bilgisayar benim tıklama geçmişini otomatik siliyor bu yüzden ekran görüntüsü koymuştum de pişman oldum sorduğuma :d
Bu ne bıcım habermiş gibisinden, siz neler düşünüyorsunuz
kıskandım ya itiraf edersem 🤦♂️🤦♂️
ben ciddi ciddi