Güncellemeler
+1 yıl
ıngilizcem fazla olmadıgı ıcın haberı tam anlayamadım zaten ben bu arada onu eklemeyi unutmusum, ama uclarda bır yasam sanırım
Güncellemeler
+1 yıl
zaten gızlıyız, her turlu tartısmaya da acığım bu haber hakkında 🤦♂️🤔
Böyle tür bir yaşam hakkında düşünceniz var mı? İki tarafın fikirlerini de almak isteyebilirim belki, haberin linklerini atıp burada da tartısmak ıstıyorum. Yalnız haber Türkçe değil öncelikle , İngilizce, mekan da Türkiye değil zaten. Hem zaman da geçsin diyorum. Normalde boyle soru sormazdım da haberi görünce sormak istedim ztn ilk defa magazin başlığında soru sordum. Haberin gorsellerını Pc'me ındırıp almıştım Mood isminde yabancı bır magazın konulu siteden, iki sayfasını da sırasıyla asagıda paylastım https://hizliresim.com/f72eas2 https://hizliresim.com/gglu5cr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Korkutucu. İnsanlar ne hale gelmiş. Fotoğrafta da eli yüzü düzgün biri var. Yolda görsen iyi biri diyeceğin tipte, yaptıklarına hayatına bak. Allah hidayet versin.
burası Türkiye deildi ama belirtmiştim
haberdeki yer ıste
Türkiye'de olmaması durumu normalleştirmeli mi?
ben haberı tam anlayamadım ztn de ahlakszlk tarzı bişeyler varsa yabancı ülke ise belki buraya gore bir tık daha olağan onu kastettım
Bir olayı incelerken tarafsız olmak gerekir. Ama orası yurt dışı ya da Türkiye gibi değil gibi sözler anlamsız bu yüzden. Onların da kendi inançları, değer yargıları var sonuçta. Kimse kendisine eşya gibi davranılmasını kabullenmez, istemez de. Zengin diye bütün Dünya ona hayran sanan züppenin teki. Olağan bir durum da değil. Kızınız kayboldu diyelim, onu böyle bir haberin kapağında görseniz ne hissedersiniz? Yurt dışındaydı olabilir böyle şeyler diyebilir miydiniz?
haberdeki cocuk kızları zorla mı yanında tutuyor yoksa kızlar kendi istegıyle mı yanında ona da bakmak lazım ıste, ben bir zorlama veya benzer bır durum gormedım haberden anladıgım kadarıyla
neyse y, hanım efendılerın hosuna gıdıyorsa bu play boyluk tarzı durumu zaten bısey dıyemeyız
kıskandım ama çocuğu yalan yok
zorla alıkoyma durumu falan da olmadıgı için
Kalbine göre bir hayatın olsun. Bu hayat tam benlik diyorsan yaşa seni durduran ne?
benlık demedim ki sadece kıskandım dedim
söylemiycektim bunları ama itiraf ediym bari: bir kız olduğun için anlamıyor olabilirsin ama haberi oku tam bir, düşün 24 mi 25 mi ne yaşındaymış daha üstelik bu haberin öznesi çocuk, yaşamına bakar mısın 😮 egzotik hayatı, mega yatlar, kızlar, o ilk sayfada sol üstte resmi olan hoş sevgilisi vs. Hatta haberde bile demiş bu çekici kızlar cennetini kendisine nası inşa etti diye, benim bile cinsel duyularımı kışkırttı (afedersin) sen erkek olsaydın neler düşünürdün🤔 bunun haberiyle karşılassaydın, o gözle bak, normalde sölemiycektim de bunları işte itiraf ediym dedim, neyse başını ağrıttım, kusura bakma
Her erkek böyle mi
nası yani
ben zaten benlik demedim sadece kıskandım demiştim
tm şimdi anladım erkek olsaydınız neler düşünürdünüz diye sormuştum ona cevap olarak verdnz sanırım
Hayır basbaya bütün erkekler sizin gibi mi düşünüyor diyorum. İstisnası yok mudur yani? Bir kız olarak erkekleri sizin kadar iyi bilemem
genellemek dogru olmaz hicbiseyde
daha bu haber hakkında düşünceniz var mı siz peki bu haberdeki hemcınslerınız hakkında ne dusunuyorsunuz
Doğru bulmadığımı söyledim. Mantıksız da dünyada keyfimizi sefamızı sürmek için gelmedik. Bir sürü kızın ilgisini almış olabilir ama sonuçta hepsinin kalbi kırılacak. Çünkü her kız sevilmek ister ve gösterilen bütün ilginin kendisine verilmesini. Kendisiyle beraber onlarca kişiyle paylaşması onlara zarar verir. Görünürde mutlu olabilirler zengin olduğu için yanında duruyor da olabilirler. Kızların kafasındakini bilemem ama bana anlameız geliyor
Pekı bu yasantısına devam eder mı sızce bız de daha haber görur müyüz bir nevi, birde niye haber yapıyorlar ki, su ana kadar bılmem 153 kızla bırlıkte olmus haberden anladıgım kadarıyla sizin deyıminizle bu züppe
birde üstüne haber oluyor yani
belkı ben gormedım, daha öncesinde hakkında magazın haberlerıne konu yapılmıstır muhtemelen, bu haberde de önceki haberde yatta Karayiplere falan gitmiş deniyordu sanırım
Bu son sorumdu son kez de cevap verseniz?
Cevap versem bile alakasız sorular soruyorsunuz. Anlamsız yani.
haberın ıcerıgı nedenıyle soruyordm, birde çevremde kimseyle konuşamam mesela böyle bir tarz haber hakkında, burada içimi döküp konuşmak istiyorum diyeydi, gizliyim diye birde, basınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın
o zmn diyiym
devam ediyor hayatı tam gaz 😪 tahminimiz tuttu gibi , güncelleme yapıym dedim ben de, takip ediyorum da cocuğu, çevresinde onlarca kız, güzelim yatı, paylaşım yaptıgı tatilleri falan , cennetvari yaşamı var resmen aga 🤤 neyse ya , artık kıskanma durumlarını biraktım ztn, ben de izleyıp keyiflenmeye bakıyorum 😒
Pekı bu yasantısına devam eder mı sızce onu kastettım tahmin derken, neysee
Pekı bu yasantısına devam eder mı sızce diye demiştim ya, onu kastettım tahmin derken, neysee**
Bu nedir arkadas yaa 🤨😪 özel yatıyla brezilyaya gitmiş bu ergen orada tenha bi plajı kapattırıyor sonra da güzelim brezilyalı kızlarla belki sayı olarak 40 50 kadar nude (çırılçplak) kızla bu p*ç tek başına orada plaj partısı verıyor, yakın temaslı parti bidee ben o kızlara kıyamam bile 😩😩 onun yaptıgına bak aga ya, kendisi de nude zaten , arada eliyle kapatıyor cinsel organını, arada da belli oluyor. Sansür yok mu aga sansürrr 😒 Dunyanın çivisi cıkmış iyice. Cinsellik falan yasamıstır hh kızlarla nude partileme sonrasında da, amacı ney bunun? Adeta p*rno içeriği vimeoya atmıs. Vimeo=video paylasım platformu.